logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Caribisch Gebied  >  Curacao  >  Curacao  >  Santa Barbara Plantation  >  Old Quarry Golf Course

Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Old Quarry Golf CourseGeef ook een beoordeling van Old Quarry Golf Course

Touroperators en aanbiedingen voor Old Quarry Golf Course

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Santa Barbara Beach and Golf Resort

3D Golfvakanties

€1525,-

Blue bay curacao resort

Golftime Travel

Blue Bay Village

Executive Golf Travel

vliegvakantie

7

3

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 5 sterren

Doordat er veel regen gevallen was lag de golfbaan er schitterend bij. Onderhoud was een van de beste die ik ooit gezien heb.

mauroboer90 | 18-02-2021 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Een werkelijk prachtig aangelegde, schitterend gelegen en heerlijk spelende golfbaan. Design en inpassing in landschap uniek mooi. Heel ruim opgezet en weinig ‘verstorende bebouwing’ om baan heen. Misschien wel de mooiste baan van het Koninkrijk. Zeer geschikt voor de geoefende golfer. Mooie fairways en greens. Gezellig clubhuis (‘Boca 19’) aan het water vlakbij de 18e green. Eerste hole echter langs de zee bij de mooie pro-shop, dus na afloop eerst buggy inleveren bij pro-shop en dan met auto even naar Boca-19 (paar honderd meter).

PeterJanRubingh | 05-02-2021 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Terecht de mooiste baan in de Caribbean. Het is een prachtige rit door het complex heen naar de pro shop. De pro shop is uitbundig en had genoeg merchandise van de club en anders. De driving range is een wat Lange buggy rit dus daar moet je van te voren wel rekening mee houden. Op de eerste tee wordt je gelijk weg geblazen door het uitzicht langs de zee en de door de wind. De baan heeft verschillende gezichten. De eerste paar holes langs de zee hebben een open links stijl, daarna voornamelijk inland stijl langs de Tafelberg. Alle holes zijn prachtig en doordacht ontworpen. De golfbaan is perfect onderhouden, met goeie rappe greens en mooie fairways. Zeker voor de prijs waar ook een buggy bij in zit, is de prijs-kwaliteitverhouding van de golfbaan erg goed. Zeker een must-play voor de golf liefhebber als je op Curaçao bent.

rickvdmeer95 | 30-11-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Het was een genot om tijdens de pandamie mogen spelen op de Old Quarry op Curacao. Het was enorm rustig, maar de golfbaan was in een goede conditie. Helaas was het clubhuis dicht en waren er geen broodjes te krijgen. Water was er wel genoeg ook in de golfbaan. Het is goed dat ze een buggy verplichten want de afstanden tussen de holes is nog al een stukje, ook naar de driving range is een stukje rijden.

Golfgirl_Jolien | 25-11-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 5 sterren

Dit is de mooiste golfbaan van het koninkrijk! Ontworpen door Pete Dye. Veel holes hebben een prachtig uitzicht op zee, dan wel op het Spaanse Water. De baan is gesitueerd tegen de Tafelberg zodat er behoorlijke hoogte verschillen zijn, terwijl er tegelijkertijd veel holes met slechts wat ondulatie zijn. De greens zijn redelijk snel (en bobbelen niet!) vaak bewaakt met bunkers met goed zand er in. De ontwerper is beroemd vanwege zijn mind fucks en het afstraffen van mindere schoten. Dat is ook hier het geval. Het is zeker geen makkelijk resort baan!

toine.christian | 14-11-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

vanwege corona niet druk wel super goed onderhouden.

harryR1977 | 06-11-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan, goed onderhouden. Jammer dat er niet echt meer een clubhuis is. Hole 19 daarentegen wel leuk na de ronde. Persoonlijk vind ik dit wel een moeilijke baan om goed te spelen. Wel een must als je er bent.
Omgeving prachtig.

arvidmunz | 06-09-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Een topkwaliteit baan in een zo goed als onaangetaste, ruwe, wilde omgeving. Mooie par 3's, uitdagende par 4's en relatief eenvoudige par 5's. Goede snelle greens, prachtige fairways, goed onderhouden bunkers en serieuze rough. Wind is er altijd en dus altijd een factor. Buggy inclusief. Verstandig als je meerdere rondes speelt gebruik te maken van de pakketten die ze hebben. En, voldoende gratis drinkwater in de baan! Begrijpelijk dat deze baan diverse prijzen heeft gewonnen. Toppers: hole 1: korte par 4, vol tegen de wind in langs de oceaan, meteen de smaak te pakken. Hole 4 vanaf de backtees: waar is de fairway? Hole 8: rondom het Spaanse water. Adembenemend. Hole 13, een van de mooiste par 3's die ik ooit gespeeld heb; tafelberg aan de linkerkant, soms hoor je de wilde geiten boven op de tafelberg blaten. Hole 18: 412 yards downhill par 4, nog 1 keer volle bak met de driver! Onmogelijke pin als hij achter het kleine frontbunkertje staat. Ronde afsluiten bij Boca 19! Aanrader!

jpmsmets | 12-02-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Mooie, geonduleerde baan! Werd heel leuk ontvangen door de caddymaster, was meteen gezellig! Oefen faciliteiten zijn goed in orde. Buggy bij de prijs in, dat mag ook wel voor dat geld! Leuk koelboxje op de buggy met een handdoekje, heerlijke afkoeling tijdens de ronde... Enige commentaar: clubhuis, bij de 18e green, en proshop/caddymaster, bij hole 1, liggen ongeveer 2 km uit elkaar, er zit een langgerekt hotel tussen...
Overall een gave ervaring!

ruuddenijs5 | 24-01-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Beoordeling met 3 sterren

Na Blue Bay (2dgn ervoor gespeeld) op naar Santa Barbara (Old Quary) bij aankomst erg rustig
Golfshop goed geholpen, konden geen koffie ☕️ drinken in het clubhuis, als we koffie wilde moesten we lopen naar de Italiaanse cafetaria
Niet echt gezellig, resorts en golfbaan ligt er verlaten bij, prijs greenfee erg hoog! (onder 18 krijg je 75%korting)
Start hole 1 langs het water en volle tegen wind is geen makkelijk begin dachten wij, maar behaalde alle 3 toch een par!
Baan ziet er redelijk verzorgd uit, maar voor de prijs mag het echt wel beter
Het is een leuke baan om 1x te spelen, maar absoluut voor mij zeker niet de mooiste in de Caribbean
Hole 19 clubhuis nier gezellig, waren de enige
Voor mij geen Curaçao meer dus ook geen golf voor ons daar.

Miga | 22-01-2020 | review: Old Quarry Golf Course

Geef ook een beoordeling van Old Quarry Golf Course

Schrijf een beoordeling voor Old Quarry Golf Course Curaçao