logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Gemert-Bakel  >  Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Golfbaan StippelbergGeef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Stippelberg

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

pfvangellecum | 19-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Wat een fantastische baan!
Heerlijk genoten, erg warm maar was vrij rustig.
Tot snel!

franksmits4 | 17-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Zelfs na dagen van droog weer en 30 graden+ ligt de baan er nog steeds goed bij. Verende fairways en goed verzorgde greens. Ruff kan uitdagend zijn, dus rechte ballen slaan. En hoe rustig en stil het er is. Een van de mooiste in de Regio.

martien1 | 17-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, met uitdagende holes! Greens snel genoeg waar nauwkeurigheid helpt met putten. Jammer dat er alleen bordjes met info van de hole bij gele afslagplaats staan, zodat ik vaak terug moest lopen. Het was heerlijk rustig, met name door hoge temperatuur (32 graden)

temporelmolog | 17-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische baan is het toch. Alles in top conditie, kortom op het korte gras blijven anders kan het je nog tegenvallen. Blij dat de baan altijd zo goed erbij ligt. Van TEE box tot green super. Fairways lijken af en toe wel een trampoline, veren echt mee.

Snel weer een starttijd boeken?

RonaldvanderEijk | 16-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

We speelden de golfbaan tijden een weekje vakantie op nabijgelegen camping. Een prima dagje uit. Een warm hartelijk ontvangst bij receptie met uitleg en we boekten een hole in one arrangement voor een prima deal greenfee diner en koffie. Dan zeker de moeite waard. We hadden geen tijd voor inslaan maar een driving range met floaters laat ik liever aan mij voorbij gaan. Direct een paar uitdagende holes waarbij al wat vertraging opliepen doordat het zoeken in de vele rough, de baan bleek wel een zogenaamde ballenvreter. Maar prachtige holes hoor zo langs het water en mooie hoger gelegen greens. Greens waren gezand, maar hard en flink rap nog. Bunkers waren niet geharkt, ondanks de harken. Tipje voor greenkeeping om in deze corona tijd toch even zo nu en dan de boel te controleren? Dank voor het water van de Marshalls in de baan op deze warme dag. Moeilijke baan, maar liep mijn hcp. Aanrader deze baan.

Backswing | 16-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Blijft een spraakmakende baan,
waar je telkens opnieuw voor verassingen komt te staan.

h_maas5 | 13-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

E.Snijders | 10-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 3 sterren

De Lay-out van de baan is prima. Faciliteiten zijn ook goed maar ik vond het onderhoud van de baan zeer matig. Greens waren slecht. Geen een bunker was aangeharkt terwijl er gewoon harken liggen. Ik vind de baan in deze staat geen €65 waard.

ton.verbiesen | 09-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Vanmiddag 18 holes gelopen op De Stippelberg. Na een rit over wat landelijke wegen kom je aan bij de parkeerplaats met daar achter het enorme clubhuis. Na wat oefenen op de putt en chip greens (wat overigens nergens specifiek vermeld staat) onderweg naar hole 1, waar een vriendelijke marshal ons verwelkomde en de juiste richting op hielp.
De baan ligt heel mooi in het landschap weggewerkt, met pittige en vooral smalle fairways, mooie maar diepe bunkers en onvergeeflijke roughs aan alle kanten. De eerste negen holes liggen aan de ene kant van het clubhuis en de andere negen helemaal aan de andere kant. Die laatste holes liggen als een soort links langs een grote zandafgraving / waterpartij.
Gisteren speelden we de Swinkelsche. Dat maakt vergelijken gemakkelijk. De Swinkelsche is eerlijk gezegd wat afwisselender met ook wat bosranden en meer grasland, waar de Stippelberg vooral veel mooier en natuurlijker in het landschap ligt. De fairways van de Stippelberg zijn meer 'standaard', waar de fairways van de Swinkelsche meer bijzonder zijn met verschillende routes per hole. De greens van de Stippelberg waren kwalitatief beter dan de greens van de Swinkelsche.
Ik kan iedereen aanraden om ze gewoon allebei eens te spelen!

EricF | 06-06-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Stippelberg