logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  SOMEREN  >  Golfbaan De Swinkelsche

Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.9
Lees de beoordelingen over Golfbaan De SwinkelscheGeef ook een beoordeling van Golfbaan De Swinkelsche

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan De Swinkelsche

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 4 sterren

De eerste negen waren voor mij geen pretje. Het lukte me niet om daar netjes te spelen door de hoge aantal bunkers, Dog leg's die ik net niet haalde bomen die in de weg stonden het zat me niet mee. Tweede negen daar in tegen daar kon ik mijn handicap wel halen. Goed verzorgde fairways en snelle greens. Spannende en uiterst uitdagende baan die uitnodigt om dingen te doen die eigenlijk niet slim zijn... Verstand er bij dus!

lucdespar | 12-04-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt er prima bij en lekker gespeeld.

sjefKeijzers | 09-04-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Hole 17 vandaag aan de beurt, een par 3 163 meter lang. Een heel mooie hole gelegen in de bossen en niet makkelijk. Op een mooie zomerdag blijft hier de warmte hangen, daardoor heeft hij de bijnaam "sauna" gekregen. Volg het advies van de pro. Ik doe dat dus niet. Ik heb nu de juiste club voor deze hole gevonden, nl. hybride 4. Mijn doel is hiermee over de bunkers te slaan en als de bal over de green rolt, via de achterzijde terug op de green te spelen. Hierdoor heb je rechts achter ruimte genoeg om te landen. Voor deze hole geldt nadrukkelijk vermijd de bunkers. Vandaag was mijn score een 5 (weer 3 puts)! Ik zal nog een foto uploaden van hole 15 vandaag, tijdens het spelen een sneeuwbuitje gehad. Omstandigheden waren niet ideaal dus.

DeGolftraveller | 06-04-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Als beginnend golfer op deze prachtige golfbaan mogen spelen. Par-3 maar zeer uitdagend. Jammer dat het terras met weids uitzicht gesloten was door Corona. Ondanks dat hebben we volop kunnen genieten.

p7 | 03-04-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Voor het eerst gespeeld op deze baan.
In een hele mooie omgeving is deze baan gesitueerd.
Uitstraling clubhuis is zeer goed. Wat ik van binnen kon zien zag er heel goed verzorgd uit. Over de kwaliteit van het eten en drinken kan ik, gezien de huidige maatregelen, helaas niet veel zeggen.
Ontvangst was uitermate vriendelijk en we kregen meteen een uitleg hoe het hele golfcomplex was opgebouwd, zodat we meteen wisten waar we wat konden vinden. Top.
De baan zelf heeft mooie en diverse brede fairways en goed lopende greens. Verschillende holes bieden uitdagende en meerdere opties om de green te benaderen.
Al met al een mooie en uitdagende baan waar ik zeker terug ga komen.

HanLambrechts | 02-04-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijke golfbaan, prachtig gelegen. Rustige omgeving, ontzettend gastvrij en ook in Corona tijd prima take away faciliteiten.

casteels | 31-03-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op die ene heel warme dag in maart 2021. De golfbaan al in goede conditie, weinig drassige plekken, goede drainage. Greens al heel snel en moeilijk te lezen. Rough nog laag en daardoor enigszins kale indruk, maar mooie en afwisselende golfbaan met bosholes, soms intimiderende bunkers en ook behoorlijk wat water dat soms stevig in het spel komt. Hoewel enkele holes bij het bos, toch vooral open karakter waar de wind vrij spel heeft. Niet eenvoudig om hier je handicap te spelen.

geert227 | 31-03-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Zo het begint al op het einde te lopen van deze beoordelings marathon. Hole 16 332 meter par 4 stroke-index 12. Hier vinden we een makkelijkere green dan bij de andere holes, groot en vrij vlak.
Nu wil het een keer vandaag dat ik een hole beschrijf en ook goed speel. Mijn afslag (we hadden flink wind mee) kwam in de versmalling terecht, net in de hei. Nog 89 meter tot de vlag. Pak mijn SW en sla 3 meter van de pin. Birdie kansen, het begint meteen al te kriebelen. Mijn flight genoten hadden meer slagen nodig en lagen verder van de pin. Alle twee putte ze er ruim aan voorbij. Komt de Marshall (henry)net aan, en roept: de green is zeer snel! Oké, goed ik sta klaar voor mijn put, tikje en de bal rolt en rolt en... stopt 30 cm voor de hole. Weg Birdie, maar wel een zekere par. Ook mooi toch.

DeGolftraveller | 29-03-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Hole 15, par 4 332 meter lang. De baan was helemaal opgedroogd na vorige week en lag er prima bij voor de tijd van het jaar. Ik heb voor het eerst de tip van de pro gelezen, had ik dit maar eerder gedaan, waren mijn resultaten zeker beter geweest. Tip, volg het advies van de Pro. Kleine toevoeging hierop van de Golftraveller, om de laatste bunker uit het spel te halen speel save desnoods over de green. Pas op voor de golfers op de T-box van 16. Vandaag met houten 3 afslag, lichte slice. Met ijzer 7 links voor de green, met 3 erop en helaas weer 3 puts nodig, Dubbel boogie.
Voor mij is dit een speciale hole, mijn afstand record is hier gevestigd,280 meter. Gespeeld op 11 mei 2020, windkracht 4-5 in de rug wel, maar toch! Op naar hole 16, ook 332 maar heel anders te spelen.

DeGolftraveller | 26-03-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Beoordeling met 5 sterren

Even een keer niet de grote golfbaan gespeeld, maar de uitdagende Peelrijtbaan (9 holes par 3). De greens vind ik een tikkeltje trager dan de grote golfbaan, maar het blijft een uitdagend golfbaantje, rondom de driving range plas. Vandaag een rondje met 30 slagen gelopen, niet slecht voor mijn doen. Dus als je niet veel tijd hebt of beginnend golfer bent, raad ik je deze golfbaan zeker aan.

DeGolftraveller | 26-03-2021 | review: Golfbaan De Swinkelsche

Geef ook een beoordeling van Golfbaan De Swinkelsche

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan De Swinkelsche