logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Tiel  >  Golfcentrum De Batouwe

Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Golfcentrum De BatouweGeef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcentrum De Batouwe

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Kasteel Landgoed Engelenburg

3D Golfvakanties

€239,-

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

Landhaus Beckmann

Executive Golf Travel

auto

2

2

Wasserburg Anholt Parkhotel

Executive Golf Travel

auto

2

2

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Golf zoals golf bedoeld is! Je wordt als greenfee speler hartelijk ontvangen in het clubhuis; met een duidelijke uitleg over de baan, de oefenfaciliteiten en een gratis zakje tees en een pitchfork van de club wordt je de baan ingestuurd. De oefenfaciliteiten zijn erg basic en liggen recht tegenover het clubhuis. Wij speelden Appel-Kersen en dat was een leuke en afwisselende combi. Appel ligt rustig langs de aanpalende weilanden. Op Kersen hoor je helaas (te) vaak de nabij gelegen autowegen. De 27 holes liggen allemaal dichtbij elkaar en worden door een aantrekkelijke routing aan elkaar gelust. Wat ook opvalt zijn de strategisch gelegen bunkers op (bijna) alle holes. Goed bunkerspel gaat je hier dus helpen en anders is het na een ronde op de Batouwe zeker weer een beetje beter. Wat ik verder nog erg kan waarderen zijn de duidelijke en goede informatieborden op elke tee. Hierdoor kun je als gastspeler een goede inschatting maken wat je gaat tegenkomen en hoe je het beste resultaat kan neerzetten. Erg prettig! En dan hole 19. Of het de zon was, het feit dat de horeca na een lange lockdown weer open mocht of gewoon omdat het de standaard van de Batouwe is, ook hier gastvrij en vriendelijk personeel. Top! Kortom, een aanrader om een keer (of twee, of drie) te bezoeken. Oh ja, en dan zijn er nog die bordjes die je onderweg tegenkomt … goed bedoeld of bewust met een knipoog?

JvdB | 11-06-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst op deze golfbaan gespeeld. Mooi clubhuis, vriendelijk ontvangst. De drivingrange is gewoon maar prima. Gratis muntjes zoals het hoort. Wij hebben appel-peer gespeeld. De layout van de baan is leuk, veel doglegs en een aantal eiland greens. Het onderhoud is prima. Duidelijke geschoren fairways en snelle eerlijke geonduleerde greens. De baan was nog wat nat door de laatste regenweek maar goed te bespelen. Enig negatief punt; de aansluiting tussen green en de volgende tee is meer dan 1 keer een flinke wandeling. Mooi yerras en prima eten en drinken. De prijs kwaliteit is meer dan goed.

jennetermeer | 28-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld op een hele mooie baan, zeker nu de natte plekken gaan opdrogen zal het hier deze zomer aangenaam golf spelen zijn. De horeca was top, we zijn heel goed verzorgd geworden, echt een pluim waard!

johnclaessens | 27-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Mooie omgeving, heerlijke uitdagende holes. Veel afwisseling. Wat een beetje tegenviel waren de paden tussen de banen. Veel modder!

johan.schrijver | 16-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Peren is saai, teveel heen en weer gegolf met teveel open doorkijk naar andere holes. Appel is meer afwisselend, meer doglegs en meer nadenken mbt afslag en approach. Meer uitdaging dus op Appel. Bunkerzand heerlijk. Onderhoud door de baan goed, fairways last van wat kale plekken maar dat komt wel goed. Greens zijn spannend om aan te spelen en te Putten met veel ondulatie. Jammer genoeg zitten er veel kale plekken maar dat ligt natuurlijk nog aan het weer. Rustige omgeving is lekker.

maarten234 | 13-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag 9-holes gespeeld op Appelgaard.
Helaas waren de fairways heel slecht. Dit kwam enerzijds doordat ze vandaag de fairways aan het beluchten waren. (moet natuurlijk ook gebeuren) anderzijds doordat het gras op veel fairways te lang was of dat er juist vrijwel geen gras op stond, Ook de greens waren niet echt geweldig en de looppaden modderig (te weinig grind) Op zich kan dit wel eens gebeuren maar dan is het wel zo netjes om ook de prijs iets aan te passen. Op veel banen krijg je dan een korting van 15-35%. Toen we achteraf bij de receptie aangaven dat de fairways slecht waren werd aangegeven dat ze nooit klachten krijgen en ook nooit korting geven.
Gemiste kans denk ik dan. Het gaat niet om die paar euro’s maar meer om het gebaar.

jwvdlinden | 10-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Hebben vanwege corona alleen 9-holes Kersengaard gespeeld. Mooie uitdagende baan met leuke hindernissen. Ga zeker nog x terug om ook andere banen te spelen.

Ton8225GR | 08-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst gespeeld op deze mooie parkbaan gelegen in Zoelen naast het Amsterdam-Rijn kanaal in een rustige omgeving.
Clubhuis is coronaproof toegankelijk met automatische deuren en duidelijke looproutes. Vriendelijk te woord gestaan en bij de greenfee krijg je ook een muntje voor een 20-tal ballen voor de driving range. Range zelf is niet supergroot en de ballen zijn van redelijke kwaliteit. Op de putting green merk je meteen dat de greens ondulerend en snel zijn.
Een ronde gelopen door de bloeiende kersen en perengaard. Duidelijke bewegcijfering en borden bij de teebox. Baan lag er goed bij. Vrij brede fairways, maar door diverse waterpartijen, zowel gewoon als lateraal is ervaring in de baan wel een voordeel. Goed om daarmee rekening te houden met de keuze van de club zowel bij de afslag als in de baan. De peren holes vond ik persoonlijk net iets mooier dan de kersen. Met name hole 5, een par 5 met een lateraal water 25 meter voor de sterk verhoogde green en hole 8, een par 4 met lateraal water en een nog hoger gelegen ondulerende green zijn heel mooi en best lastig. Het biertje en de bitterballen na de ronde op het fraai gelegen terras smaakten prima. Kortom: zeker in een drogere periode een prima baan om nog eens voor terug te komen.

mjan39 | 01-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Zelden zo een klantvriendelijke golfclub meegemaakt. Zowel de medewerkers bij de receptie als de marshall deden er alles aan om ons de juiste 18 holes te laten lopen, terwijl we op een drukke dag te laat waren. Appel/kersengaard was een genot om te lopen: afwisselend, verrassend, snelle greens, en genoeg uitdaging. Ik ga hier zeker een keer terugkomen.

patrickaltorf | 25-04-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

De baan en de voorzieningen waren prima. Drivingrange kan best een opknapbeurt hebben qua matjes e.d. En een paar ballen meer per muntje. Erg mager.
De baan op enkele plaatsen omgewoeld door vogels. Greens en T-boxen op orde.
Grootste min punt is dat de uitbater al sinds 1 februari weg is en er derhalve geen alcoholische drankjes zijn.
Nog gekker, zelf geen alcoholvrij bier... heel bijzonder en heel negatief.

cees.vanleeuwen | 22-04-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Geef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Schrijf een beoordeling voor Golfcentrum De Batouwe