logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Groningen  >  Veendam  >   Golfclub Compagnie Veendam

De Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over De Golfclub Compagnie VeendamGeef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Touroperators en aanbiedingen voor De Golfclub Compagnie Veendam

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Mooie gelegen golfbaan met prachtig gelegen clubhuis. De gezellige uit Engeland afkomstige manager, gaf ons een warm welkom bij aankomst. De fairways en greens waren in topconditie. uitdagende holes met redelijke marge voor kleine afwijkingen. De ligging is prachtig en ruim, Uitdagend maar goed te spelen baan. Zeker een x gaan spelen als je de kans krijgt. De heerlijke lunch na 9 holes en het diner na 18 holes waren dik in orde en erg lekker in het gezellige clubhuis.

aam.beemster | 22-08-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijke baan om te spelen met doordachte layout en een aantal “gevaarlijk” spelende holes. De 1e negen meer een parkbaan waar je nauwkeurig moet zijn. De 2e negen meer open met bredere fairways maar wel meer hindernissen in vorm van slootjes en water. Mooie en goede greens, fijn bunkerzand en goede layoutborden op de tee. De baan speelt lang. Goed onderhoud en prima oefenfaciliteiten. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Restaurant heeft leuk terras en eenvoudige kaart met goed eten.

maarten234 | 22-08-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Na vriendelijke uitleg bij devalue konden we ons rondje beginnen. De baan lag er keurig bij. Echter door de regen lag iedere bal meteen stil zodra je buiten de fairway kwam. De tweede negen is veel uitdagender dan de eerste negen. Er is meer water in het spel en je moet goed het kaartje bekijken want je hebt niet iedere waterhindernis in de gaten. Mooiste holes voor mij waren hole 12 en 15. We gaan hier zeker nog een keer spelen met droog weer.

beele45 | 19-08-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Er is een zeer ruime putting green en goede chipping green. In de floating driving range dreven geen afstandsborden en waren de matten redelijk op, verder is het wel leuk om een keer opzettelijk ballen in het water te slaan...
De baan lag er zeer mooi bij, de fairways waren op de juiste lengte en de greens zijn snel.
Een redelijk aantal holes is behoorlijk smal waardoor een goede afslag (recht) zeer belangrijk is. In de rough is je bal vaak verloren/onvindbaar. Na afloop was de bediening op het terras zeer beperkt (meer met zichzelf bezig) waardoor diverse gasten (en wij ook) onze drankjes in eerste instantie maar zelf zijn gaan halen..
Al met al wel een hele mooie maar geen makkelijke baan.

rob76 | 05-08-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Wat direct opvalt is hoe mooi deze baan gelegen is en voortreffelijk onderhouden. De greens bijvoorbeeld vind ik perfect. Ook een afwisselende baan met steeds nieuwe uitdagingen. Werkelijk een genot om er te mogen spelen. Zeker ook door de gastvrije ontvangst. Na afloop in de horeca zalmsalade gegeten. Hieraan ontbrak in tegenstelling tot de baan elk raffinement: slasaus uit de fles en veel gerookte zalm door slablaadjes met komkommer. Zonde van de smaak van de zalm. Misschien toch eens olijfolie proberen met kappertjes, avocado, tomaat en fijn gesneden paprika er bij? Het grote bord patat er bij smaakte overigens prima. De bediening was erg attent en gezellig. Voor deze mooie golfbaan komen we graag terug.

advolen | 30-07-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met twee gezichten, de eerste negen in een fraai volgroeid park en de tweede negen in een meer open terrein met eveneens prachtige boomgroepen. De rough stond geweldig mooi en rijk te bloeien, de fairways waren niet bepaald kort gemaaid, de greens prachtig, snel en strak. Wij hebben er heerlijk gegeten en genoten. De water-drivingrange blijft opvallend!

HermanBerteler | 07-07-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Voor de regiofinale van Old Grand Dad op 5 mei gespeeld op De Compagnie. Er moet mij toch van het hart dat er een groot verschil is tussen de baan en de horeca. Terwijl de baan er helemaal prima bij ligt met goed onderhouden fairways en strakke greens, laat de horeca het toch wat afweten. Als je met 90 man komt zou je zeggen dat ze toch even extra hun best doen. Een karig lunchpakketje en bij de turn een kop soep uit blik of pak (in ieder geval niet vers) met een droog broodje hebben mij er niet toe kunnen bewegen hiervoor sterren uit te delen. Niettegenstaande het horeca minpuntje wil ik graag nog een keer terugkomen. In tegenstelling tot velen houd ik nog altijd meer van de parkachtige 1ste 9 dan van de weliswaar meer uitdagende 2de 9.

MDR | 05-07-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

We hadden een arrangement genomen met een Greenfee en koffie vooraf en patat met saté achteraf. De baan was top met superrrrrr snelle greens. De groundsman vertelde ons dat ze soms 2x op een dag de greens maaien. Eten was ook prima voor elkaar. Het clubhuis kan wel een likje verf etc gebruiken, maar los daarvan een vriendelijk ontvangst en mooie baan. Wij komen zeker nog eens terug!

berry.vlogtman | 24-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen golfbaan.
We komen hier regelmatig met veel plezier!

p.scholtens | 19-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Zeer gastvrij ontvangen. Plezierige tips van de Marshall voor het spel op de tweede lus.
Gras op fairway had wat strakker gemaaid mogen worden. Verder geen opmerkingen. Mooie baan.

tomgeurtse | 14-06-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Geef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Schrijf een beoordeling voor Golfclub De Compagnie (Veendam)

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer