logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Groningen  >  Veendam  >   Golfclub Compagnie Veendam

De Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.5
Lees de beoordelingen over De Golfclub Compagnie VeendamGeef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Touroperators en aanbiedingen voor De Golfclub Compagnie Veendam

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 5 sterren

Als thuisspeler ken ik de golfbaan De Compagnie in Veendam. Mooie uitdagende holes, veel water, ruime opzet, veel gastvrijheid en een mooi clubhuis. Ondanks Corona is er in de open lucht de mogelijkheid om staand gezellig toch een drankje en hapje te nuttigen. Vanaf 1 januari 2021 zie ik echter een grote positieve verandering door de golfbaan; de golfclub heeft voor de greenkeeping en ander golfbaanonderhoud de firma De Enk als partner in huis gehaald. De doelstelling is simpel: de golfclub wil zich qua kwaliteit verder onderscheiden in Noord-Nederland. En eerlijk is eerlijk, je kunt het al zien. De greens zijn zichtbaar opgeknapt en al heel goed bespeelbaar, nieuwe teeboxen, prima aangeharkte bunkers, nieuwe looppaden op diverse plaatsen, geen afval, de beperkte natte plekken worden beschermd en vast snel extra aangepakt. Een volautomatische maaier is in aantocht. Dit is toch enorm genieten?
Mijn complimenten!

gengberts | 20-03-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op een zeer windige, met regen en hagelbuien omgeven, dag. Zeer vriendelijke ontvangst en met een duidelijke omschrijving van golfbaan en faciliteiten. Helaas was de horeca gesloten ivm Corona. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

rtopma1 | 13-03-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 5 sterren

Extra parkeerplaatsen aangelegd. Dit vanwege de drukte in de golfsport.
Bunkers al aangepakt. En net verplaatste vlaggen op de zomergreensđź‘Ť.

wouteroosting | 19-02-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

De Compagnie is een leuke club en de gastvrijheid is fantastisch. Van Marshalls tot en met de GolfPro en van receptie tot de bediening in het restaurant is de Groninger gastvrijheid hier optimaal.

Ook de baan zelf is ondanks het vlakke land uitdagend gemaakt met hoogteverschillen en mooie waterpartijen en strategische geplaatste bunkers. Ondanks dat we nog niet zo lang golfen is het elke keer is het weer een feest om in Veendam de baan op te gaan.

joost1 | 10-01-2021 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 5 sterren

Golfbaan de Compagnie ademt - ondanks Corona -gastvrijheid uit. Natuurlijk helpt de aanwezige Marshall iedereen op weg door namen en starttijden te controleren. Ondanks het matige natte weer is het druk op de golfbaan. De golfbaan is op een beperkt aantal plekken een beetje soppig maar is desnondanks goed speelbaar. De greens zijn in goede conditie. Na afloop van ons rondje was het - op anderhalve meter - gezellig toeven bij de buitentent onder het genot van warme chocolademelk, rum en slagroom. een echte aanrader voor iedereen!

gengberts | 17-12-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 5 sterren

De compagnie is een fijne toegankelijke golfbaan waar je op je eigen niveau kan Golfen.

luurthillieboer | 16-12-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Een verrassing deze baan! Misschien geen must play, maar wij waren verrast door deze mooie baan. Een open park/bosbaan met veel water. Mooie natuur gezichten (wij speelden in de herfst) mooie grote geonduleerde greens, brede fairways maakte de baan toch vergevings gezind. Kortom als je in de buurt bent, doen! We zijn gastvrij en vriendelijk ontvangen. Echt mooier dan de Drentsche GC.

EricvanOss | 18-10-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Leuke goed gevarieerde baan die goed wordt onderhouden. Bij de meeste holes komt water in het spel dus daar moet je geen angst voor hebben. Goede pro’s en uitstekende golfshop.

veenpet | 02-10-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke ontvangst, horeca door covid 19 omstandigheden niet open, caddiemaster maakte haar verontschuldigingen daarvoor (kon zij ook niet helpen uiteraard maar toch verontschuldigingen) baan lag er prima bij mooie goed onderhouden greens, niet erg vol geboekt waardoor je rustig kon lopen.

AnWas | 01-10-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Beoordeling met 4 sterren

Meer dan een prima Championship golfcourse. De omgeving is mooi en de holes zijn zeer afwisselend. Zeker geen makkelijke baan die soms echt lang speelt.

dirkdegolfer | 19-09-2020 | review: Golfclub Compagnie Veendam

Geef ook een beoordeling van De Golfclub Compagnie Veendam

Schrijf een beoordeling voor Golfclub De Compagnie (Veendam)

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer