logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Weert  >  Crossmoor Golf & Countryclub

Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Crossmoor Golf & CountryclubGeef ook een beoordeling van Crossmoor Golf & Countryclub

Touroperators en aanbiedingen voor Crossmoor Golf & Countryclub

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen bosbaan goed bijgehouden fairways, greens zeer verrassend. lagen er voor tijd van het jaar super bij, gehele baan netjes bijgehouden volop bezig met bladeren opruimen.

Meuw | 26-11-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

2e Keer dat ik hier heb gespeeld en had mijn twijfels daar de eerste keer niet zo was bevallen. Maar nu... helemaal goed! Ontvangst was helemaal top. Marco! Bedankt! De golfbaan lag er heel goed bij. De holes zijn gevarieerd en uitdagend. Prima dag gehad!
Op de driving range zijn de oefenballen gratis! Dit kom je zelden tegen. Helemaal goed.

hans4355 | 23-11-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag op Crossmoor gespeeld, mijn hoge verwachtingen - waarop gebaseerd is mij een raadsel - kwamen niet helemaal uit. De lange oprijlaan, parkeerplaats en oefenfaciliteiten doen wat slordig aan. Nu geef ik niet zo om de echt chique banen (doe maar normaal dan doe je al gek genoeg), echter het viel met ditmaal op. Na het melden bij de ontvangst - ontzettend vriendelijk en gastvrij - ontvingen we een zakje met pitchfork, tees etc, daarnaast zijn de oefenballen op de driving range gratis, dat zouden meer banen moeten doen. Al met al een redelijke start.

Dan de baan, het is veel van hetzelfde met af en toe een heen en weer hole, doordat er weinig blad meer aan de bomen zit, was het ontzettend open. Op hole 2 hadden we toeschouwers in de vorm van reeën, je waant je in het buitenland met soms leuke doorkijkjes naar boerderijen in de verte, een slootje dat kronkelt door de baan, gecombineerd met vreemd ogende aangelegde waterpartijen. Teeboxen mogen soms wat korter, al mag je in deze tijd van het jaar blij zijn met zomertees, mooie snelle greens en niet al te modderige fairways maken het plaatje compleet.

Ik zou hier niet iedere week willen spelen, maar ga nog wel een keer een kijkje nemen in het voorjaar / zomer.

Jschobben | 30-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 5 sterren

Mooi gelegen golfbaan in gedeeltelijke heide en bosgebied.
Vriendelijke hulp bij aankomst en als kado een zakje net tee’s en marker daarnaast een pitchfork en scorecard.
De baan zelf lag er top bij en was redelijk uitdagend
Deze baan is zeker de moeite waard om een keer gespeeld te hebben.

r.willemsen | 24-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Dit is een mooie, spannende baan die nu in de herfst er prachtig bij ligt.

javannierop | 24-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de beperkingen vanwege Corona geen problemen ondervonden op deze prachtige baan. Bij de receptie was er koffie/thee of Chocomel verkrijgbaar om mee te nemen. Vandaar geen beoordeling van het clubhuis. Ondanks alles een heel fijne ervaring op deze geweldige baan. Zeker voor herhaling vatbaar.

nestorjan | 23-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Leuke aankomst, je rijdt tussen de oefenfaciliteiten naar de parkeerplaats. Vriendelijke ontvangst bij caddiemaster, we kregen een aantal Tees, pitchfork en een marker. Onbeperkt ballen op de driving range. T-boxen redelijk goed, net als de fairways en greens. Een leuke baan, leuke omgeving. Clubhuis zag er mooi uit, helaas vanwege Corona geen gebruik van kunnen maken. Al met al leuk om een keer te spelen maar voor mij geen toppertje... en dus ben ik van mening dat de greenfee eigenlijk te duur is.

s vanmarion | 20-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie parkachtige baan. Jammer dat borden bij de tees geen informatie bevat over de verschillende afstanden. Info en bewegwijzering sober, houdt geen rekening met greenfee spelers.

cjkbruinsma | 16-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan met ruime fairways. Een afzwaaier ben je niet meteen kwijt ;-) De greens zijn glooiend en snel, dat vraagt om nauwkeurig putten. Clubhuis is prima.

brbdito | 04-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

We speelden hier voor de tweede keer, eerste keer 30 september. De opzet van de baan met afwisseling en uitdaging spreekt ons zeer aan. Het onderhoud was beter wat de greens betreft na flinke regen en waarschijnlijk behandeling. Nog steeds niet fameus, maar stuk beter. Op diverse holes was er echter een grote hoeveelheid los liggend blad, dat duidelijke een factor was. De beschadigingen door de zwijnen waren verder toegenomen en er leek geen poging gedaan te zijn hier iets aan te doen. Service bij receptie prima. In het restaurant was de service, ondanks aangescherpte corona maatregelen goed, tot aan het diner. Hoewel we duidelijk gemaakt hadden dat we om 1800 uur aan tafel wilden omdat de meesten nog 2 uur moesten rijden en om 17:30 uur bestelden, kwam het hoofdgerecht pas na 1900 uur. Men leek dit normaal te vinden.

fred.schroeder | 02-10-2020 | review: Crossmoor Golf & Countryclub

Geef ook een beoordeling van Crossmoor Golf & Countryclub

Schrijf een beoordeling voor Golf & Countryclub Crossmoor