logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Schipluiden  >  Delfland Golfbaan

Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Delfland GolfbaanGeef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Touroperators en aanbiedingen voor Delfland Golfbaan

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Ik heb vaker op Delfland gespeeld. Delfland is een van de beste openbare banen in Nederland. Alles is perfect geregeld en op orde. Horeca, winkel, oefenvoorzieningen (maar chipping green nu veel te drassig), etc. etc. Erg gastvrij. Horeca thans gesloten ivm corona. Vandaag de blauwe lus gespeeld. Die was wel behoorlijk drassig maar overkomelijk. Laatste jaren is veel aan afwatering gedaan maar het kan beter. Anderzijds ken ik genoeg banen waar je in deze periode geregeld tot je enkels in de modder staat. In coronatijd zul je denk ik nergens vreemden in je flight krijgen maar bij Delfland gebeurt dat sowieso nooit. Omdat golfbanen op dit moment overal vol zitten wordt Delfland ook steeds drukker. Delfland blijft aanrader.

WouterMulders | 01-12-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 3 sterren

Gastvrije baan en prijs/kwaliteit (zeker met de NLGS) in orde.
Wij liepen blauw/rood. In principe is blauw de meest uitdagende lus echter deze had wat mij betreft dicht mogen zijn: erg nat en veel blubber (vanwege de vele regen) De rode lus was veel maar dan ook veel beter: prima bespeelbaar. Geel weet ik niet maar ik had achteraf blauw zo ingeleverd voor geel. Ik speelde de eerste keer sinds de opening van de snelweg er naast maar vond de overlas erg meevallen. Al met al een heerlijke novemberdag. Buggy is zeker niet nodig.

Marien | 24-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan super goed onderhouden en vriendelijk personeel.

braber | 24-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Delfland heeft goed onderhouden, mooie, snelle greens. De hoeveel keuze in verschillende banen maakt het leuk zodat je kunt afwisselen. Personeel is vriendelijk. Baan is goed bereikbaar via A4, of op de fiets vanuit Delft.

d_klok | 19-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Tees en greens lagen er over het algemeen goed bij. Fairways hebb toch wel te lijden gehad van de nodige regenval. Dit geldt ook voor het gedeelte waar het chippen kan worden geoefend Wij zijn net voor 09.00 uur gestart. Een rustig rondje in de natuur lopen was het zeker niet. Zo wat op iedere hole kwamen we wel een maaier, bladblazer, tractor die allen te veel lawaai maakte. De baan is vlak, maar biedt golfer genoeg uitdagingen. Wel was het ondanks max 2 flights te druk op de baan waardoor we voor iedere slag moesten wachten. Marshall hebben we niet gezien. Afgelopen jaren was delfland onze homecourse en hebben wij hier diverse rondenkaarten gehad. Echter de laatste maanden wordt de baan veel te vol gepropt, zijn de weekenden vaak al 2 wk van tevoren volgeboekt (op zon en feestdagen duurder gemaakt voor rondenkaarthouders, waardoor we met moeite onze 60 gekochte ronden binnen 1 jaar hebben kunnen opmaken (wij werken doordeweeks), het early bird tarief met 25% is gestegen, daarom zijn wij elders lid geworden en zullen delfland voorlopig achter ons laten.

jvmosel1962 | 18-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

De baan wordt, ondanks het wat mindere weer nu, goed onderhouden.

joswil | 16-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Een goed onderhouden, uitdagende baan met vriendelijk en behulpzaam personeel.

bert.bulk | 12-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Eerste week van november gespeeld en baan (met name de greens) ligt er nog prachtig bij! Compliment aan de greenkeepers.
Ondanks de lage zon is de bal goed te vinden en bladeren worden dagelijks bijgehouden. Veel vogels (zwanen) langs het water dus je bent echt weer even in de natuur. Volgende week weer geboekt!

davidvpan | 09-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden golfbaan met goede faciliteiten. Afwisselend spelen door 3x9 holes.

koen1580 | 07-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, met helaas geen horeca en voorzieningen. De rode lus is veel fraaier en gevarieerder dan de blauwe, en daardoor ook leuker te spelen.

jan48 | 03-11-2020 | review: Delfland Golfbaan

Geef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Delfland

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland