logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Schipluiden  >  Delfland Golfbaan

Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Delfland GolfbaanGeef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Touroperators en aanbiedingen voor Delfland Golfbaan

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Gele lus gespeeld in verraderlijk winderig weer, grappig wat de bal doet in de lucht. Op het moment dat hij hoog de lucht in gaat, wordt de afstand meer ingekort dan je lief is. Als voorbeeld de 7e par 3, dacht haal ik wel met een 6 109 meter met flinke koude tegenwind, bal ging recht en sky high en landde nog net in het water?. Toen maar 2e slag vanaf de tee met een hybride 4, on the fringe. Haha, clubkeuze dag was het. Teeboxen prima, fairways wat ongelijk qua groei, evenals de roughs, greens best strak en netjes. Leuk gespeeld en genoten.

Alex. | 07-05-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Nu eens de par-3 baan gelopen; is prima voor oefenen korte spel, goed fairways (smal, maar uitdagend), veel water, en prima onderhouden greens.

jan48 | 21-04-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Woensdag 9 april, normaal gesproken een al redelijke goede voorjaarsdag.
Echter deze 9 april was dan wel een uitzondering, straffe wind, zo af en toe een buitje met kleine hagelstenen (!) en een redelijke temperatuur van ca. 5 graden.

Gelukkig nog een starttijd kunnen reserveren voor de blauwe lus. Bij aankomst bleek het parkeerterrein behoorlijk vol, richting uitgang nog wat plekken.
De receptie dames waren weer allerhartelijkst en efficiënt. De door hij gereserveerde Handicare stond keurig met een bomvolle accu op me te wachten. De cart was schoon en zag er goed onderhouden uit.

De handicaps / buggy's hebben één nadeel, heel snel wordt bij het naderen van een green of zelfs maar het redelijk ver ervandaan langs rijden, de cart uitgeschakeld en moet er achteruit worden weg- teruggereden voordat er weer gewoon vooruit kan worden gereden. Dat is best lastig bijv. bij de telbox van hole 2!
Daar kun je de cart / buggy prima naast zetten - zeker genoeg afstand - maar vooruit gaat echt niet meer, je zult een volledige cirkel (!) achterwaarts moeten maken door heel hoog en drassig gras alvorens de cart weer rechtuit kan...
Ik snap dat er niet op greens mag worden gereden en dat de bordjes gevolgd moeten, maar deze stond blijkbaar wel erg strak op de GPS afgesteld. Zelfs het volgend van de bordjes gaf de nodige problemen met de wil van de cart... 😇😇

Tee-bozen waren goed onderhouden, de fairways ook goed bespeelbaar en de greens snel en mooi glad.

Na afloop is het mogelijk om - geheel coronaproof - binnen in het clubhuis een versnapering te bestellen en mee naar buiten te nemen, met inachtneming van de 1,5 meter-regel. Daar werd door iedereen goed gevolg aan gegeven.
Zo af en toe een zonnetje en dan wordt het ineens een andere wereld, betere temperatuur maakt ook het humeur beter...

Kortom, het was een goed dag, wel te koud en winderig, maar dat is wel enigszins eigen aan Delfland, hoort er een beetje bij...

rvdberg | 09-04-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk gespeeld fairways goed en de greens super! Mooie oefengreen en het personeel heel vriendelijk en attent 👍.

wloomans1 | 03-04-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Veel gelest en getraind op Delfland, nu maar eens een 9 holes rondje beoordeeld. Golfbaan is heel goed bereikbaar (direct langs A4 bij Delft), met ruime parkeergelegenheid. Altijd vriendelijk personeel, zowel bij de receptie als in shop en clubhuis. Keuze uit (combinatie van) 3 lussen. Echter polderbaan, dus altijd water en wind in het spel. Uitgebreide driving range,2 laags, aan beide kanten van het clubhuis. Je slaat in een grote plas, wat fun is, maar dus niet een beeld geeft van bijv uitrol. Mooie oefengreen. Een chipping green van kunstgras, daar moet je van houden. Baan is goed onderhouden, greens zijn prima. Bij veel regen kunnen fairways drassig worden, baan ligt laag. Blauwe lus heeft een open, links-achtig karakter. Laagdrempelige club en een interessante baan voor golfers van elk niveau.

maartentreep | 02-04-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige rustige golfbaan met veel water, mooie natuur en watervogels.
De golfbaan wordt heel goed onderhouden, goed gedraineerd en super aardig personeel. Als de terrassen weer open mogen, kun je heel gezellig binnen of buiten een cappuccino, biertje, wijntje etc drinken en lekker broodjes eten.

EdithInnemee | 29-03-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Het zijn prachtige golfbanen, die goed onderhouden worden.

joswil | 15-03-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtig gelegen golfbaan met mooie uitzichten!

darojo5 | 14-03-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Leuke greenfeebaan met uiterst vriendelijk personeel ook in Coronatijd. Door sluiten andere banen wel extreem druk geweest. Greens goed onderhouden, fairways door de winter hier en daar wel erg hobbelig. Loopt over het algemeen goed door.

matthijsdehoog | 14-03-2021 | review: Delfland Golfbaan

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrije golfbaan, van brasserie t/m golfshop. Alle voorzieningen (brasserie, kleedkamers, toiletten en douches) zijn prima voor elkaar. Uitgebreide oefenfaciliteiten: veel plekken op de driving range (2 x 2 verdiepingen),2 putting greens (gras en kunstgras), pitching, chipping en bunker oefengedeelte. Golfbaan is netjes onderhouden, een grote pré is dat de greens altijd zomergreens zijn. Vriendelijke en kundige medewerkers bij alle faciliteiten die de golfbaan rijk is.

alwin_coolen | 13-03-2021 | review: Delfland Golfbaan

Geef ook een beoordeling van Delfland Golfbaan

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Delfland

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland