logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Flevoland  >  Biddinghuizen  >  Dorhout Mees Golfclub

Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.2
Lees de beoordelingen over Dorhout Mees GolfclubGeef ook een beoordeling van Dorhout Mees Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Dorhout Mees Golfclub

Golftime Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Kasteel Landgoed Engelenburg

3D Golfvakanties

€239,-

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

Aparthotel Delden

Golftime Travel

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

9 holes baan was in onderhoud, daardoor zeer onduidelijk waar de verschillende afslagen vanaf de TEE waren.
Tussen de holes door mocht je niet op de paden omdat deze ook opnieuw werden aangelegd. Daardoor onbegrijpelijk dat je de volle pond van 40 Euro moest betalen.

s.puffelen | 07-09-2021 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 2 sterren

Op de website staat dat de nieuwe baan klaar is maar we moesten regelmatig wachten op shovels die op en af reden. De paden waren nog niet klaar en er waren allerlei werkmensen aan het werk waardoor er regelmatig gewacht moest worden met spelen. De driving range waren een paar matjes in een weiland… dit alles is niet erg als je via de website geïnformeerd wordt en als je toch komt spelen op enigerlei wijze gecompenseerd wordt… maar je raadt het al, we moesten de volle prijs betalen á €40,- p.p. (Vorige greenfee was veel lager) en zelfs de driving range ballen werden in rekening gebracht. Uiteraard hebben we hier iets over gezegd maar helaas werd er niets mee gedaan. Voor ons was het iig de laatste keer Dorhout Mees… jammer want we hebben er jaren met plezier gegolfd!

richard.kimmels | 03-09-2021 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie golf baan, maar met het vooruitzicht dat een aantal lussen gesloten worden en dat daar zonnepanelen op geplaatst gaan worden is er weinig meer aan het onderhoud gedaan. Het altijd zo gezellige clubhuis was gesloten. Aanmelden bij de balie van het hotel. Vwb de lay-out vind ik dit nog steeds een hele leuke baan. lekker gelopen, ondanks het slechte weer, met voornamelijk de gedachte dat we deze baan toch echt nog een keertje moeten lopen alvorens ze (deels) gesloten wordt.

cees.hoogeveen | 21-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Dorhout Mees is zijn banen aan het herstructureren. Wij speelden Rood, wat een combinatie is van het vroegere rood en wit. Hole 3 is nieuw, korte par 3 direct over het water. De meeste leuke holes zijn gebleven, en als het geheel weer helemaal af is, is het een uitdagende golfbaan in een mooi polderlandschap.

bertovanleeuwen | 19-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

weer eens rood gespeeld, is nu erg veranderd, deel oude witte holes en rood 3 is nu ingekort, maar was zeker leuk om te lopen.

Airbase | 19-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Het was heerlijk om weer eens te golfenopDorhout. Rood is nu iets anders dan voorheen, maar nog steeds leuk.

Airbase | 19-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Het was heerlijk om weer eens te golfenopDorhout. Rood is nu iets anders dan voorheen, maar nog steeds leuk.

Airbase | 19-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

rode lus is nu aangepast met deel wit, was leuk om te doen, door de winterse omstandigheden rolt de bal minder ver, maar was leuk om te spelen en een zeer hartelijke ontvangst bij het golfhotel.

Airbase | 19-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

In COVID tijd is natuurlijk alles aangepast! Alle maatregelen worden in acht genomen en is dus goed geregeld! Het mag alleen iets duidelijker aangegeven worden dat je je nu bij het hotel moet aanmelden!

richard.kimmels | 18-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Beoordeling met 1 sterren

Lus oranje / rood gespeeld. Het is een wirwar tussen de lussen. Starten op oranje 5, paar holes lopen, dan naar rood 6 tot 9, dan weer naar 1 en dan weer naar Oranje. Voordat we gingen nog naar de baanstatus gekeken en bij het boeken nog naar gevraagd, was prima te doen werd er verteld. We waren met drie personen. De oranje lus was echt niet te doen, drijfnat, gras veel te hoog, teeboxen een drama en de greens bijzonder slecht onderhouden. De rode lus was iets beter maar ook daar te hoog gras en slechte greens. Dit had toch wel verteld mogen worden bij het boeken of in ieder geval bij de ontvangst. Echt zonde van het geld geweest. Ik hoop dat als de blauwe lus gereed is we een keer uitgenodigd worden zodat ze kunnen laten zien hoe het wel kan want dit was echt heel erg jammer.

schooten76 | 02-12-2020 | review: Dorhout Mees Golfclub

Geef ook een beoordeling van Dorhout Mees Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Dorhout Mees