logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  s-Hertogenbosch  >  De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7
Lees de beoordelingen over De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Touroperators en aanbiedingen voor De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Kasteel Landgoed Engelenburg

3D Golfvakanties

€239,-

Landhaus Beckmann

Executive Golf Travel

auto

2

2

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan.

m.bosch724 | 01-12-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Leuke uitdagende holes de Rode lus heeft veel techniek nodig.

toonkruize | 26-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Vandaag weer eens naar Haverleij. Het is nooit mijn baan geweest en vandaag ook niet. De fairways waren geprikt en daardoor leek het of de kleigrond nog meer naar boven komt. De wielen van de trolley zaten onder een dikke laag klei en onder je schoenen kreeg je het er bijna niet onderuit. Moet wel zeggen dat de 2e 9 leuker zijn dan de eerste 9. Wel kom je daar tientallen grote ganzen tegen en dus ook veel ganzen stront. Volgende keer toch maar in de zomer naar Haverleij als de baan veel droger is. Leuk om te vermelden is nog wel dat ze een mooie outlet hebben bij het restaurant gedeelte.

dick_golfy | 21-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Lay-out en de holes zijn leuk opgezet. Rode lus is leuker spelen dan geel. Baan en greens liggen er zeer slecht bij. Het is een grote modderzooi. Tee-boxen zijn niet egaal, onkruid, bladeren en vogelpoep op de greens
, bunkers staan of onder water of zijn met kiezelhard zand. Tijd van het jaar heeft hier zeker mee te maken, maar hier is het in vergelijking met andere banen wel heel slecht.

Als je ziet wat je dan nog betaald voor een greenfee zou je zeggen dat de baan niet erg gewild is.

Maar niks is minder waar. Bij de eerste tee komen en er 4 flights zien staan die nog moeten afslaan is niks geks. Reken maar voor 9holes 2,5 uur. Het percentage waar het lijkt alsof ze voor de eerste keer op een golfbaan staan, is hier bijzonder hoog. Wachten, wachten en af en toe een bal om je oren krijgen is hier de normaalste zaak.

Pluspunt is dat je op hole 10 vrijwel altijd een koffie van het huis krijgt aangeboden, zeer gastvrij. In de zomer kun je hier geweldig op het terras zitten.

Kessel | 15-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

er is voldoende parkeer gelegenheid er is een vriendelijke ontvangst de fairways zijn op dit moment beroerd pas zand op ge strooi de bal moet je bij iedere slag schoon maken de wielen van de trolly worden dik net als er sneeuw licht en blijft maar aan koeken de geen zijn wisselend verder wil lekker gespeeld moet weer even wennen aan het koudere weer.

FLangendoen | 15-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Vriendelijke ontvangst.
Blubber/modderbaan. De fairways hadden eerder weg van een boerengolf baan.
Sommige delen van de fairways waren nog geprobeerd speelbaar te maken met fijn zand met stukjes schelp. Ook een manier om de clubs van de spelers te beschadigen. Greens nog redelijk acceptabel.
Greenfee staat niet in verhouding tot kwaliteit van de baan. Voorlopig niet meer plan op deze baan te spelen.
Gewoon slecht.

hesselpz | 14-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan om te spelen, netjes onderhouden brede fairways en goede greens in deze tijd is dat prima, om de 5 minuten starten is alleen wel snel maar de marshal vertelde dat ze volgende week gingen starten om de 10 minuten net wat prettiger is voor de golfers.

h.peels | 10-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag weer eens een ronde op de Haverleij gespeeld rode lus. Deze rode lus bevalt toch het meeste. De holes liggen mooi vrij van elkaar. De fairways zijn in dit jaargetijde behoorlijk modderig. Green zijn bovengemiddeld. Erg mooi bijgehouden, eerlijk om te putten.
Teeboxen zien er verder netjes uit. Wel jammer dat het zo enorm druk is op de baan, lang wachten voordat je kunt afslaan. Clubhuis is helaas dicht maar uit ervaring weet ik dat dit prima in orden is.
Gewoon een prima baan om te spelen.

BasvT | 30-10-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Vorige week voor het eerst in lange tijd weer eens gespeeld op Haverleij. registratie duurde erg lang waardoor ik uiteindelijk nog maar 5 minuten over had voor de starttijd.
Dit keer 9 holes op de rode lus gespeeld, dat zijn ook wel de mooiste 9. Door het natte weer was de baan echt drassig geworden en dat komt natuurlijk het spel niet ten goede. Baan zat behoorlijk vol waardoor we regelmatig moesten wachten.
De teeboxen lagen er niet zo goed bij, de greens daarentegen waren prima!
Burggolf werkt met verschillende prijzen, afhankelijk van de populariteit van de starttijd. In de piektijd is de greenfee €69. Dat is de baan echt geen moment waard. Op de iets rustigere momenten is dat nog steeds €59. Als je burggolf lid bent maakt dat natuurlijk niet uit, maar voor een greenfee speler vind ik deze tarieven, in combinatie met de layout en staat van de baan, niet bepaald uitnodigend. Leuk om weer eens gespeeld te hebben maar voor dit geld zijn er in Brabant heel veel mooiere banen te spelen.

FvdB | 30-10-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Zoals andere respondenten al meldden is baan niet erg uitdagend, vooral de eerste 9 zijn saai. Enig hoogtepunt is de afslag van hole 2. De tweede 9 zijn vanwege het water wat verrassender. Verrassend zijn hier ook de grote hoeveelheid ganzen die niet alleen de fairways bevuilen maar her en her ook de greens. Onderhoud is behoorlijk: tees zijn goed, meeste fairways goed dicht, wel her en der veel onkruid, greens prima, bunkers na de regen van de week ervoor moeilijk te bespelen met slechte vulling en een harde ondergrond. Ontvangst goed. Clubhuis is mooi. Zoals op andere Burggolfbanen zie je zo langzamerhand steeds meer achterstallig onderhoud. Eten ruim voldoende.

muljans | 13-10-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Haverleij - 's-Hertogenbosch