logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Leende  >  Haviksoord Leender Golfclub

Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Haviksoord Leender GolfclubGeef ook een beoordeling van Haviksoord Leender Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Haviksoord Leender Golfclub

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Residence Stiemerheide

3D Golfvakanties

€255,-

Executive Golf Travel

auto

2

2

Boshotel Vlodrop****

3D Golfvakanties

€175,-

Mercure Hotel Krefeld

Golftime Travel

Executive Golf Travel

auto

2

2

Dolce Kasteel Vaalsbroek

3D Golfvakanties

€275,-

Landhaus Beckmann

Executive Golf Travel

auto

2

2

KLOOSTERHOTEL

Golf Expedition

eigen vervoer

1

2

€150,-

Executive Golf Travel

auto

2

2

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Haviksoord is een echte golfersbaan. Uitstekende kwaliteit, uitdagend en afwisselend. Ook vandaag weer top.

Yoluku | 09-05-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst deze baan gespeeld, maar we komen zeker terug. Beginnen met 2 par-5 holes is niet alledaags en dat is geen van de holes van Haviksoord. Afwisseling is troef hier met een aantal doglegs, taktisch geplaatste bomen aan de rand van fairways en uitstekende greens. Klein minpuntje is dat het water bij hole 12 vanaf de kant waarvan je slaat niet aangegeven staat met palen. Aan de overkant van het water staan wel gele palen. Verder wil ik zeker hole 18 noemen. Een signature par 4 hole die uitstekend is ontworpen en prachtig om te eindigen. De snelweg ligt naast de baan en in het begin hoor je dat maar later is het onderdeel geworden van het omgevingsgeluid en minder storend.

WPS | 05-05-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Baan die ik de laatste tijd regelmatig speel en mij nooit teleurstelt. Altijd vriendelijke ontvangst en je voelt je er echt ook als gastspeler thuis. Prachtige bosbaan met mooie vergezichten, soms smal en wanneer de bal aan de zijkant tussen de dennenbomen valt dan is er maar een advies kort op de fairway terugspelen, niet proberen tussen de bomen richting vlag te gaan slaan. Mijn favoriet zijn de holes 12,14,16 en 18, laatste hole over het water.
Onderhoud van de baan is uitstekend met als top de greens. Werkelijk fantastisch en de greens behoren zeker bij de top in Nederland.
Zijn er dan ook mindere punten. Ja, de driving range en putting faciliteit zijn ver onder niveau. Ook de toiletvoorzieningen in de baan ontbreken. Advies maak tenminste een toilet bij de holes 1 en10.

hesselpz | 02-05-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Zeer vriendelijke ontvangst. Wat een prachtige baan is het toch. Mooie fairways en greens. Zeer goed onderhouden. Complimenten! Helaas nog geen terras geopend ivm corona. Dus komen we heel graag nog een keer terug om na het golfen nog even na te genieten van deze relaxe omgeving.

harsusan2 | 22-04-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Verrassend mooie golfbaan. Onderhoud van zowel greens als fairways erg goed. De eerste hole ligt naast de snelweg maar daarna heb je hier geen last meer van. Clubhuis is oké, driving range erg klein en oud. Al met al kom ik hier zeker nog eens terug!

davevstraten | 20-04-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

zaterdag 27-03-2021 een wedstrijd gespeeld op deze prachtige bosbaan. mooie uitdagende holes omdat de fairways vrij smal zijn, rechte drives en slagen zijn noodzakelijk op de meeste holes. De greens waren snel en vrij glooiend wat het lekker uitdagend maakt. mooie greens. de afslagtees waren minder omdat de echte teeboxen in onderhoud waren. deze zien er overigens erg netjes uit op dit moment dus als die in gebruik worden genomen heb je wel kwaliteit. Soms wat hobbelige paden maar dat is ook logisch bij een echte bosbaan. echt een leuke dag gehad daar en relaxed kunnen spelen ondanks de stevige wind. voor de gevorderde golfer zeker een aanrader om eens naartoe te gaan.

JorisW | 27-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, ook in de winter. Fijne egale greens van uitstekende kwaliteit. Iedere keer weer een genot om te spelen. Wel drukker in de baan de laatste maanden. Je komt er voor het golfen.

f.c. | 21-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Verborgen parel in Brabant. Vriendelijk ontvangst, mooie baan en voor de (in verhouding) zeer vriendelijke greenfee zeker een baan waar wij nog een keer gaan spelen.

martijndikmans | 20-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Eindelijk een keer op Haviksoord gespeeld. Wist al lang van het bestaan van deze golfbaan maar had er nog nooit op gespeeld. Heel erg zonde want dit is een super leuke golfbaan! Zeker niet eenvoudig en goed course management is een must.
Faciliteiten rondom de golfbaan is in feite niets zo bijzonder maar de golfbaan is top! Teebox zijn goed, fairways en goed en ook de greens zijn top.
Vaak is het smal en fairways raken is dan super belangrijk. Driver kan vaak in de tas blijven. Stuk voor stuk mooie holes, maar green van 17 met alvast het uitzicht op hole 18 - wat echt een top afsluiter is - is echt super cool!
Ik kom zeker weten snel nog eens een keer een rondje spelen.

GoranQ | 12-03-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Haviksoord ziet er totaal niet uit als veel andere banen. Clubhuis, drivingrange zijn hard aan een update toe. Echter de Baan is in prima conditie, zeer gevarieerd en uitdagend. Soms smal dan weer breed of met dogleg. Niet veel maar mooie waterpartijen die deel uitmaken van de baan. Vooral 18e is een uitdaging. Greens zijn mooi en snel lopen vaak rond af naar beneden, dus plaats waar je land zeer belangrijk. Ook door de baan is course management is belangrijk.
Zeker de baan is zeer de moeite waard, clubhuis mag zeker wat worden opgeknapt. Ik kom zeker terug.

gbeenen | 25-02-2021 | review: Haviksoord Leender Golfclub

Geef ook een beoordeling van Haviksoord Leender Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Haviksoord Golf Club