logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Holland  >  Hilversum  >  Hilversumsche Golf Club

Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.9
Lees de beoordelingen over Hilversumsche Golf ClubGeef ook een beoordeling van Hilversumsche Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Hilversumsche Golf Club

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

Kasteel Landgoed Engelenburg

3D Golfvakanties

€239,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige championship baan. Mooie greens, lange en ook wel smalle fairways. Een nieuw clubhuis.

johannes crol | 12-11-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Nog maar een keer een beoordeling nu het clubhuis klaar is. Naar mijn mening is de Hilversumsche nu één van de best onderhouden banen van Nederland. Prachtige fairways en loeisnelle greens midden in oude bossen en heidegebied. Het nieuwe clubhuis past qua uitstraling en outilage bij deze geweldige 125 jaar oude club! De horeca equipe onder leiding van Emile is super gastvrij.

vanderlely100 | 20-10-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

voor een greenfee op tijd reserveren, starttijden voor gasten zijn schaars. De caddiemaster was erg vriendelijk. Clubhuis door corona gesloten helaas. Genoeg ruimte om te oefenen. De range is een beetje gedateerd. Met kalm herfstweer lag de baan er mooi bij. De vele glooiingen, heuvels, heide maakt de baan lastig. De fairways zijn best breed, dus goed mikken en hopen op een goede ligging. Er zitten enkele fors lange holes tussen, maar in het algemeen is de baan goed te spelen. De greens waren net geprikt, maar toch eerlijk en behoorlijk snel. Leuke middag gehad en ik kom graag een keer terug om mijn score te verbeteren. Prachtige baan en fijn dat ik met hospitality speelde; €135 greenfee vind ik veel.

Rydercuppie | 15-10-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Goede en vriendelijke ontvangst van de caddiemaster en gaf duidelijke informatie. Baan ligt er perfect onderhouden bij met uitdagende holes. Omstandigheden waren zeer goed en relax 18 holes gespeeld.

mteeuw | 23-09-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er tiptop bij zo kort na het ELTK. Fairways mooi in het gras, greens niet supersnel maar strak en fair, bunkers, tees, alles was dik in orde. Hier en daar was de ondergroei iets aan de ruige kant, maar als alles zo goed is ga je op de hele kleine dingen letten, dingen die eigenlijk geen naam mogen hebben. Greenfee is hoog, maar als je een keer de kans krijgt, pak hem met beide handen aan. Je zal er geen moment spijt van krijgen. Behoort tot de absolute top van Nederland. Mogen we trots op zijn. Genoten.

mpaehlig | 16-09-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een geweldige baan. Schitterend gelegen, uitstekend onderhouden en uitdagen om te spelen. Echt een aanrader.

r.vanoosten | 30-08-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Topbaan met goeie faciliteiten, en prachtig nieuw clubhuis en een uitdagende maar heerlijke golfbaan.
Sommige seggen dat het te recht-toe-recht-aan is (geen water, geen doglegs) maar de omgeving, de goeie greens en mooi design vergoeden dit ruimschoots.

splinterboel | 26-08-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Alles klopte. Onze gastvrouw en gastheer hadden alles prima geregeld op de bijzonder drukke vrijdag. Ik zou niet weten wat nog beter kan bij deze club. Voordeel wat we ook nog hadden is dat de hei prachtig in bloei stond. Kortom we laten ons graag nog een keer inviteren.

Julamaaswies | 21-08-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Op uitnodiging gespeeld vroeg in de ochtend vanwege het warme weer. Dit keer alle 18 holes en ondanks de onbekendheid toch 32 stablefordpunten behaald. Frairways zijn prachtig met veel indulatie en de greens idem. De rough is ook prima bijgehouden waardoor slecht geslagen ballen toch teruggevonden worden.

Arthur | 14-08-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Schitterend midden in het bos gelegen. Heide stond prachtig paars in bloei. Uitdagend, maar toch goed te spelen. Zeer mooi ontworpen, goed passend in de omgeving. Bunkers (soms met flink hoge lip) maken het uitdagend en de hei ‘helpt mee’ als natuurlijke hindernis. De smalle fairways (die nauwer worden bij lange drives) door de hoge bomenrijen vragen om rechte teeshots. Goed course management is daarbij noodzaak. Dus zeker niet standaard de driver uit de tas halen. Goede Course Guide a €5,- zeker aanschaffen bij de caddy master. Perfect onderhouden tee-boxen, fairways en snelle greens. Zeer vriendelijke ontvangst. Terras mooi gelegen met goed zicht op green van de 18e. Lekkere wijn (De Pommerol is aan te bevelenšŸ˜). Echt perfecte golf middag / avond. Kom graag nog keertje terug.

Wieke | 13-08-2020 | review: Hilversumsche Golf Club

Geef ook een beoordeling van Hilversumsche Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Hilversumsche Golf Club