logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Bergschenhoek  >  Hooge Bergsche Golfclub

De Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over De Hooge Bergsche GolfclubGeef ook een beoordeling van De Hooge Bergsche Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor De Hooge Bergsche Golfclub

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Het eerste telefonisch contact was al prettig en aansluitend werden wij op 27 november zeer gastvrij ontvangen. Helaas hebben de greens veel last van een schimmel welke de greens flink heeft aangetast, hopelijk verdwijnt de schimmel spoedig. Wij voelden ons erg welkom op de Hooge Rotterdamsche en hebben genoten van onze golfmiddag en ‘s avonds van de bij de keuken aangeschafte zelfgemaakte erwtensoep.

alwin_coolen | 27-11-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Voor heet eerst sinds heel lange tijd weer eens gespeeld op deze prachtig gelegen golfbaan boven Rotterdam. Jammer dat het weer niet helemaal meewerkte, dat de golfbaan doorweekt was en de greens vrijwel allemaal aangetast door een schimmel. De uitermate vriendelijke Caddiemaster had ons er al voor gewaarschuwd, maar toch. De golfbaan is bijzonder uitdagend en voor mensen die wat moeizamer ter been zijn is een buggy geen overbodige luxe. We komen zeker weer een keer terug als het een tijd lang droog is geweest.

jwschuit | 26-11-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

GolfBaan was zeer nat en op sommige plekken zelfs onbegaanbaar. Dit had echter beter verzorgd kunnen worden.

Greens waren slecht.

peter.aldewereld | 22-11-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, wat een natuurlijke omgeving nabij Rotterdam. Hoogteverschillen en water zorgen voor uitdagingen. Heerlijk minpunten waren de dollarspots op veel greens, natte fairways en m n erg veel blad door de baan waardoor ballen zich lekker konden verstoppen. Kom graag terug maar dan met droog weer.

tomvandermeulen | 31-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We speelden de Hooge Rotterdamse midden in "Corona-tijd", dus van het clubhuis en de horeca hebben we niet kunnen genieten.

De baan blijft ietwat apart, met de glooiende en aflopende fairways - daar moet je van houden, denk ik. We brachten het er desondanks qua score nog redelijk af.

De greens lagen er niet zo best bij - veel stoppels en kale plekken, dus dat was wel jammer. Ik begreep dat men ter plekke veel last heeft van een schimmel (of wormen)? De greens waren bovendien nogal traag, waardoor we regelmatig veel te voorzichtig aan het putten waren. We zijn (in Noord-Brabant) echt snellere greens gewend. De teeboxen en fairways waren wel zeer goed onderhouden!

De Hooge Rotterdamse vinden we een aardige baan om eens een keer te spelen, maar niet te vaak. Op de home page staat het goed verwoord: "De Hooge Rotterdamse moet je een (1) keer in je leven gespeeld hebben"!

josmarcelis | 17-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst via Golfchain op de Hooge Rotterdamsche gespeeld. Door de gedeeltelijke lockdown geen beeld kunnen vormen van de horeca, anders dan deze er mooi uit ziet. De drivingrange heeft veel doelen wat het inslaan en/of trainen leuk maakt. De ruimte op het overdekte gedeelte is wel een beetje krap.
Bij de eerste tee worden we vriendelijk welkom geheten en krijgen we een enthousiaste uitleg over de baan. Daar wordt ook aangestipt dat de greens niet van de kwaliteit zijn die we normaal gesproken van de baan zouden mogen verwachten (daardoor nu iets lager cijfer gegeven voor onderhoud). De baan kent on-Nederlandse hoogteverschillen en dat maakt hem behoorlijk uitdagend. Door de vele regen van de afgelopen tijd is de baan op sommige plekken drassig maar wat het spel niet ten goede komt, maar dit is inherent aan de ondergrond. De greens hebben inderdaad wat lelijke en hobbelige plekken maar lopen wel lekker snel. De eerste 9 holes kennen een wat vlakker gedeelte na hole 3, daar moet je de punten pakken want de 2e 9 zijn aanzienlijk lastiger. Hole 7 en 8 liggen aan de overkant van de weg en maken daardoor niet echt een mooi onderdeel uit van de baan.
De tweede 9 komt het heuvelachtige stuk van de baan pas echt naar voren waardoor een aantal holes een stuk uitdagender worden.
Leuke ronde gelopen op een mooie baan. Zeker als deze wat droger is en de greens een tikkeltje beter, kom ik hier zeker terug!

FvdB | 15-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

De reden dat ik mijn ervaring(en) deel, is dat deze golfbaan alle uitdagingen met zich meebrengt, van vlak tot zeer steil zijn de fairways. Verder zijn de oefenfaciliteiten van een hoog niveau met als (klapper) het mooie uitzicht vanuit het clubhuis/restaurant naar de skyline van de grootste stad van Nederland.

enricogiese | 10-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooi ligging met matig onderhouden baan mn de greens
Ontvangst in tochtige tent ivm corona, maar toch...
Gedateerde kleedkamer(s) vriendelijk personeel.

edvdberg | 09-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Uitdagende baan met voor dit deel van Nederland behoorlijke hoogteverschillen. Leuk rond hoog gelegen clubhuis.

cjwbakker | 07-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Echt een hele mooie baan! De baan is best pittig mede door de hoogte verschillen. Vanaf sommige punten zie je de skyline van Rotterdam liggen.

De baan wordt heel goed onderhouden.

royhoffmann | 05-10-2020 | review: Hooge Bergsche Golfclub

Geef ook een beoordeling van De Hooge Bergsche Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland