logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Friesland  >  Beetsterzwaag  >  Lauswolt Golf & Country Club

Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Lauswolt Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Lauswolt Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Lauswolt Golf & Country Club

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Super mooie baan met prachtige doorkijkjes en vergezichten in een prachtig bosrijke omgeving. Iedere hole is weer een feestje. Niet makkelijk maar ook niet extreem moeilijk. Absoluut een (meerdaags) bezoek waard!

nico.tissink | 12-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Misschien wel de mooiste en beste golfbaan in Het Noorden. Geweldig ontwerp en een goede test voor je golfspel. Vereist strategisch golf en zeer gevarieerde holes. Gecombineerd met de fantastische scenery en doorkijkjes naar de weilanden in het zuiden en het Lauswolt Landgoed in het noorden.

mfalofs | 11-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan in een mooie omgeving.
Greens konden mooier.

pauline abbas | 11-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

GC Lauswolt is een mooie golfclub. Mooie uitstraling, goede oefenfaciliteiten en een mooi clubhuis. De baan ziet er fantastisch uit, de TEE-boxen zijn oké, greens af en toe een beetje hobbelig en de algemene uitstraling fantastisch. Toch springt er er geen enkele echt uit. Een aanwinst om het te mogen spelen.

Mooseman | 11-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een geweldig ervaring om op Lauswolt te spelen. We hebben prachtig zonnig weer en na een vriendelijke ontvangst starten we de ronde golf om van het natuurgebied met een afwisseling in begroeiing en Baanonderhoud is TOP zoals verwacht voor de greenfee en de holes zijn lastig wel te doen.
Belangrijk is het om goede vrienden te zijn met de houten 3 want dit is op enkele holes na geen baan voor drivers. Smalle fairways en waterhindernissen vragen precisiegolf. Rondom de green zijn de aprons en foregreens perfect dus daar is wat herstel mogelijk Van gemorst slagen.

De twee lussen lopen met elkaar op en je speelt altijd in de gelijke richting als de andere lus, heel apart. Na een bosgedeelte volgt een deel langs en met water en daar terug naar het mooie hotel openen de holes zich wat en kan de driver weer aan de gang. Een prachtige ervaring afgerond met een leuk terras en clubhuis met goede een echte

Minpunt? De marshall hebben we wel zien rijden, verder niks van gemerkt in de baan als gast, dat voelde wat Op Semslanden eergisteren was dat een stuk leuker als gast uit de Achterhoek.

Kezy | 10-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Van mailcommunicatie bij reservering, ontvangst/welkom tot afsluiting zeer gastvrij team. De baan is uitdagend en prachtig en bovenal heerlijk rustig. Geen snelweg, trein of kanaal, maar vooral vogels en geruis door de bomen.
Het onderhoud is prima met vlakke Tboxen, snelle greens en kort gemaaide fairways. Alleen de bunkers wat hard, maar vorige week ook veel stortbuien gehad.

henry12 | 10-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De baan lag er Lauswolt onwaardig bij. Veel kale plekken op de greens, bij de run-offs, en op de tee-boxen. Het gras van de fairways was (te) lang. Reparaties op- en rond de baan zoasl bij hole 5 en 6. Kortom voor de pittige prijs van 47,50 voor 9 holes mag je een baan in top conditie verwachten en dat was zeker niet het geval. In mei konden we daar in verband met de slechte groei condities van het gras nog mee leven maar nu had de baan er in een betere conditie bij moeten liggen. Jammer. Werk aan de winkel voor de greenkeepers.

veur te golven | 08-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een par 73 met 5 par 5 holes. Dat kom ik niet vaak tegen. Een oase aan rust met uitstekende kwaliteit van fairways en greens. De greens zijn behoorlijk snel. De baan is lang vanaf geel. We hebben 18 holes gelopen. Iets meer dan 11 km gelopen in totaal. Ik heb niet goed gespeeld maar dat lag niet aan de baan maar vooral aan mezelf :) Een genot om te spelen. Grotendeels holes door het bos maar ook wat open holes. Prettige ontvangst, een marker gekregen en de balken op de drivingrange zijn gewoon beschikbaar zonder extra kosten of muntjes. Het gevoel van rust en ontspanning krijg je meteen al op hole 1 en ook tijdens het spelen erg aangenaam. We hebben golfen gecombineerd met een overnachting in het op de baan aanwezige schitterende hotel. Aan te raden om een arrangement te nemen. Het restaurant van het hotel heeft de enige michelin ster van heel Friesland! Schitterende omgeving om ook te fietsen en te wandelen. Aan luxe kan je wennen. Kortom: ik begrijp de hoge klassering van de golfbaan!

Dirk Boon | 04-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op dinsdag 1 juni speelden mijn vrouw en ik achttien holes. Alleen de eerste negen was qualifying ivm werkzaamheden aan hole twaalf, een par 5 waar voor die dag een deel als par 3 werd gebruikt. De eerste indrukken zijn bijzonder positief. Een goede ontvangst, professionele organisatie, gastvrij. Na de inschrijving en het ontvangen van een markerclip van Lauswolt konden we meteen de baan in. Prachtige tees, geen kale stukken maar mooi begroeid en bijgehouden. Prachtige fairways, goed geschoren met rough van hoger gras, heideplanten en lage struiken. Mooie ver- en doorzochten. De tees waren pas nieuw bezand en dus niet zo snel. Dat was even wennen. We hebben bijzonder genoten van deze baan met verschillende zeer lange holes en een totale lengte van haast 5900 meter. De nazit op hole 19 was alleraardigst. Lekkere hapjes van goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Een aanrader!

janversjanvers48 | 03-06-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Lauswolt is heerlijk en dat klopt.
Ondanks het vele water op de baan volop kunnen genieten van de prachtige baan in schitterende omgeving. Bomen met allerlei kleurschakkeringen en velden met prachtige kleuren. Deze baan gaan we zeker vaker bezoeken.

Ajdubbeldam1955 | 28-05-2021 | review: Lauswolt Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Lauswolt Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Golf & Country Club Lauswolt

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer