logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Den Haag  >  Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)Geef ook een beoordeling van Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Middenin de Randstad, een goed onderhouden golfbaan om te spelen. Gevarieerde holes, gezellig clubhuis! Vooral hole 12 is een pareltje!

w.r.jansen | 12-09-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Zondag gespeeld op deze bijzondere golfbaan. Ten eerste is het lastig om op deze ledenbaan terecht te komen. Maar dat is gelukt! Dan het spelen: we waren al gewaarschuwd; de eerste negen heel moeilijk en de 2e negen kun je scoren. En dat klopt, waar de eerste negen lang en beste lastig waren, zijn de tweede negen korter en minder moeilijk. Persoonlijk vind ik dat niet hinderlijk, juist leuk. Bijzondere holes zijn leuk en soms (te?) moeilijk voor de gemiddelde golfer, maar dat maakt het golfen op andere banen juist zo leuk. Leuke Parkbaan dus met goede fairways, snelle greens en met rough, waar je uit moet blijven. Desondanks goed onderhouden en ondanks de stevige wind en een aantal flinke plensbuien, redelijk goed gespeeld en de baan kon de waterhoeveelheid (nu) nog makkelijk aan. Voor herhaling vatbaar. De relatief lage waardering van deze golfbaan snap ik dan ook niet helemaal.

rienkp | 08-08-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Fijn gespeeld op een keurig onderhouden baan met gezellige en vriendelijke horeca.

R.W.vandePol | 03-08-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

GC Leeuwenbergh is een gemoedelijke vereniging met prima faciliteiten, een gezellig clubhuis met zonnig terras en een uitstekende golfshop. De baan is erg verbeterd in vergelijking met een paar jaar geleden. De greens zijn onNederlands snel en de afslagplaatsen zijn uitdagend, zeker op de eerste 9. Kritiekpunt: de eerste 9 behoren tot de lastigste van Nederland. Lange holes, veel water, geonduleerde greens. De tweede 9 zijn weer te makkelijk. Heeft te maken met de beperkte ruimte in de Randstad: geen plek voor een evenredige moeilijkheidsgraad. Overall: een plezier om te spelen.

hbkekhart | 27-04-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan speelde ik op een maandagavond in de lente. Wat me opviel is dat er veel stukjes gur door de golfbaan heen zijn, er werden nieuwe graszoden geplaatst. De golfbaan zelf heeft niet echt spectaculaire holes maar is wel prima onderhouden. Soms is de routing niet optimaal en moet je af en toe best een eindje lopen naar de volgende hole of naar de tee. We hadden een late starttijd maar het was geen probleem eerder te beginnen om op tijd binnen te zijn voor het donker. Het was echter zo rustig dat we nog wel bijna een extra 9 holes konden spelen als we zin hadden.
De eerste 9 speelt langer en lastiger dan de tweede 9.

geerten | 12-04-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 3 sterren

De baan was hier en daar wat aangepast en moet nog wat groeien, verder best leuk om een keer een rondje gelopen te hebben.

rienvanpaassen | 10-04-2021 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Smalle golfbaan met een aantal nieuwe verlengde holes. 3,4 en 5. Golfbaan ziet goed in het gras. Echte pitch marks. Vrijwel altijd redelijk snelle greens.

atsehoekstra | 15-12-2020 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 5 sterren

Zeer mooie golfbaan.

cjpa1960 | 15-12-2020 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijke golfbaan, om de hoek bij Den Haag.

gstollenwerck | 14-12-2020 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Beoordeling met 4 sterren

Poldergolfbaan die zich rond een woonwijk en bedrijvenpark vormt. In de zomer is geluidsoverlast van de snelweg minimaal, maar in de winter wat storend op de holes naast de A4. De eerste 9 behoren tot de lastigste die je zult spelen, de 2e9 geven een kans om de verloren slagen weer terug te winnen.
Hoogtepunten zijn de verhoogde afslagen van 3 en 4 en de approach op 6. De baan is sinds een grootschalige verbouwing/verplaatsing wegens de bouw van de Victory Boogie Woogietunnel druk bezig geweest de voormalig wat zwakke holes van de baan te verbeteren. Vooral hole 9-par 3 is veel leuker geworden.

jeroengoudswaard | 12-12-2020 | review: Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Leeuwenbergh (Leidschendamse Golfvereniging)

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Leeuwenbergh

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland