logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Groningen  >  Glimmen (Haren)  >  Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Noord-Nederlandse Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Noord-Nederlandse Golf & Country Club

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een stoplicht op hole 1 indrukken om het verkeer te attenderen op jouw eerste afslag is best bijzonder. De golfbaan kent geen iconische holes, maar is vanwege het goede onderhoud en de rustige omgeving een plezier om te lopen. In de buurt? Zeker van de gelegenheid gebruik maken.

patrickaltorf | 16-04-2021 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wanneer je over de laan aan komt en vanaf het terras de golfbaan opkijkt zijn de fantastisch oude bomen indrukwekkend. Je zou je zo maar op De Haagsche kunnen wanen. De golfbaan kent verschillende gezichten maar is op zich niet heel erg moeilijk.
De fairways lagen er erg goed bij ondanks de heftige regenbuien van de afgelopen tijd, zo anders was het met de greens die over het algemeen erg hobbelig en begroeid met mos waren.
Jammer dat zo'n mooie golfbaan aan een spoorweg ligt waardoor de voorbij razende treinen nadrukkelijk aanwezig waren.

perry.schrijversvanzenden | 12-04-2021 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 3 sterren

Ontvangen zeer vriendelijk door personeelsleden en leden in de golfbaan
Clubhuis was niet open vanwege Corona. Wel koffie to go die aan de dure kant is 3;35 per kopje gewone koffie vinden wij duur
De greens waren niet best fairways en teeboxen waren gewoon goed
Layout prima.

jolandamall4 | 20-03-2021 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Prachtig gelegen golfbaan.

jeanettejager | 31-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 3 sterren

Eerste indruk van deze club was goed. Banen en onderhoud, prima. De holes ook erg uitdagend en gevarieerd. En ook de oefenfaciliteiten (met name de DR) waren top. Gastvrijheid was echter ver te zoeken. Als greenfee spelers voelden we ons niet erg welkom. Jammer, maar dit mocht de pret niet drukken.

JdeRuiter | 24-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Al in de 2e helft jaren 70 speelde ik op de 9 holes baan De Poll, wat de nu NN is. Inmiddels is het al weer jaren een volwaardige 18 holes baan, die je prima kunt spelen in het voorjaar, de zomer en in de herfst. In de winter beter van niet, de fairways zijn op een klei ondergrond. Alhoewel de holes na de omslag van 9 naar 18 gemixt zijn, is het onderscheid toch nog duidelijk te zien. Een vlakke baan, nette fairways en dito greens. Wat vooral mooi is zijn de rododendrons in het voorjaar en de prachtige herfstkleuren in het najaar. Al met al zeker de moeite waard om keertje te spelen.

jorisfleskens | 23-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 3 sterren

Ontvangst in deze coronatijd is erg verwarrend.
Als greenfeespeler wordt je getolereerd maar sommige leden zijn zo onvriendelijk dat de mate van tolerantie bij het nulpunt lijkt te liggen.
De baan was erg nat en heeft behoorlijk hinder van de direct ernaast gelegen spoorbaan.

luc.buiten | 21-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met 9 holes tussen vele soorten loofbomen en 9 holes in soort park omgeving. Green zaten helaas vol met oude schimmelvlekken en waren dus gewoon slecht helaas. Heerlijke koffie to go en een hotdog die werd nagebracht, wellicht de aankondiging op hole 8 hangen ipv op hole 9 😉. Erg mooi clubhuis en de keuken schijn ook top te zijn, daar moeten we maar een keer voor terugkomen dan. Gastvrij ontvangst door leden en caddiemaster!

egfotograaf | 09-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op een maandag gespeeld. Ontvangst uiterst vriendelijk. Clubhuis straalt geschiedenis uit op deze70 jarige golfclub. Dus verwacht geen super modern clubhuis met alle 21e eeuwse luxe. Wel een traditioneel ingericht clubhuis.
De Drivingrange met verschillende trackman afslagplaatsen is ongeëvenaard! Daar kun je echt trainen als je beter wilt worden!
De baan begint met t stoppen van het verkeer en weer een aller vriendelijkste Marshall/startster!
De holes zijn lang en afwissend en de greens zeer goed. De weersomstandigheden, regen en wind maakte het niet eenvoudiger. Maar zou deze baan nog graag een keer willen spelen.

michaël aarts | 06-10-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Afgelopen zaterdag met 27 andere Noordlaarders gestreden op het jaarlijkse Noordlaarder Open. Het weer was super, de baan lag er erg mooi bij. Kortom ingrediënten voor een mooie golfmiddag. Inslaan op de meer dan fraaie drivingsrange was al een prachtige warming up. Persoonlijk vind ik het de mooiste drivingsrange van het Noorden. Zoals gezegd, lag de baan er zeer goed bij. Met name de fairways en greens (erg snel) waren zeer goed onderhouden. De eerste 9 holes blijven voor mij altijd schitterend en de aanpassing op hole 3 en 4 hebben erg goed uitgepakt. Na afloop nog geruime tijd nagezeten en genoten van de drankjes en hapjes (van erg hoog niveau, heerlijk).
Wanneer je op het terras rondkijkt zie je nog maar weer een keer hoe mooi gelegen deze golfbaan is.

Is er nog ruimte voor verbetering? Ik denk het wel. dat het clubhuis wat aan de krappe kant is, is algemeen bekend. Uitbreiding lijkt me gewenst. Ik weet niet of het tot de mogelijkheden behoort, maar het aanleggen van een par-3 baan zou een goede zaak zijn. Het is eigenlijk een must voor elke golfbaan en zal waarschijnlijk de druk wat van de 18 holes afhalen. Want die druk is er en leidt soms tot moeilijkheden bij het reserveren.

peterklomp1964 | 19-09-2020 | review: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Hotels in de buurt

Landhotel Legemeer