logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Arcen  >  Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.8
Lees de beoordelingen over Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)Geef ook een beoordeling van Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Touroperators en aanbiedingen voor Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Mooie omgeving, start bij P en Clubhuis in eerste instantie niet zo heel gezellig. P was rommelig en Clubhuis is een oud internaat welke van de P kant er niet zo heel best uitziet. Binnen is het gebruikte gedeelte best goed opgeknapt en met veel golf attributen gezellig gemaakt. De mensen waren ook gezellig het heel behulpzaam, aardig en flexibel. De baan is bosachtig met veel lange maar wel smalle fairways, gelukkig hier weinig water :-) Prima baan om het ‘rechte’ spel te oefenen. De bomen staan af en toe in de weg maar dat maakt het wel spannend. De laatste 2 holes zijn lang en met een zgn. ‘Dogleg’ wat wel weer anders is om te spelen. Al met al prima baan om een rondje (of de hele dag) te spelen voor weinig geld maar in een mooi landschap waar het prima vertoeven is.

van.zijl | 16-08-2021 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Lastige baan, vooral de laatste twee (par 4) holes. Afslaan van matten. Greens redelijk goed. Clubhuis is eh... karakteristiek ;-).

d.sille | 15-05-2021 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Tijdens mijn vakantie in Limburg een rondje gelopen op Maasduinen, gastvrouw was erg gastvrij, de 9 holes vielen wat tegen waren erg kort en de fairways waren erg slecht, en afslaan van kunststofmatje vindt ik ook erg matig.

willemenmarjoke | 03-03-2021 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de regenachtige periode was de golfbaan goed bespeelbaar. De greens lagen er goed bij.

h h t bax | 31-01-2021 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Leuke laagdrempelige par3/4 baan, die door vrijwilligers wordt onderhouden. Omdat het vandaag flink regent, zijn we (3-bal) alleen op de golfbaan, tenminste als je de greenkeepers niet meetelt. Door de regen is het ook hier en daar erg drassig en rolt de bal slecht.
Het korte spel vereist nauwkeurigheid en de beide par 4 holes zorgen voor wat extra uitdaging. Met een dagkaart kun je er de hele dag spelen, maar voor vandaag houden we het na 18 holes en flink wat regen, maar voor gezien. Ik kom hier zeker nog wel eens terug.

ton22 | 07-12-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 4 sterren

In deze coronatijd een hele hartelijke ontvangst. De golfbaan is leuk om te spelen. De laatste twee holes zijn best wel lastig om goed te doen.

h h t bax | 28-11-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Dit is een vrij kleine baan die toch wel heel aardig is om te spelen. Valt mij heel erg mee.
De prijs is goed, je kunt dan de hele dag terecht.
Kortom een niet verwachte maar aardige golfbaan.

graswinckel | 14-10-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Een prima initiatief om een par 3/4 baan te onderhouden met vrijwilligers die hard werken maar de uitstraling is niet echt golfbaan waardig. Een zeer vervallen, oud clubhuis. De vrijwilligers ontvangen de gasten prima maar het is voor de golfers eigenlijk een oefenbaantje. Een heerlijke dagje om relaxt te golfen en te oefenen in de kortere slagen.

eschalie9 | 28-09-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 4 sterren

Aardige par 3 baan met twee par 4 holes die zeker niet gemakkelijk zijn. Vriendelijke sfeer en goede ontvangst. Je koopt een dagkaart voor € 21,50 en kunt daar dus de gehele dag gebruik van maken. 's morgens een rondje en bijvoorbeeld 's avonds nog een keer.

brbdito | 13-08-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Beoordeling met 3 sterren

Korte 9-holes, waar nauwkeurig spel is vereist. Holes liggen erg dicht bij elkaar. Greens zijn vlak en traag. Er was een erg gemoedelijke sfeer. Alle werkzaamheden worden gedaan door vrijwilligers. Goed om af en toe op dit soort van baan te spelen voor het korte werk. De uitdaging is je handicap te halen, dat valt nog niet mee.

evers.tk | 23-06-2020 | review: Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Geef ook een beoordeling van Golf Maasduinen (v/h Roobeek Golf Club)

Schrijf een beoordeling voor Golf Maasduinen