logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Rotterdam  >  Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)Geef ook een beoordeling van Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er goed bij, ook de greens deze keer. Die waren een maandje geleden aanzienlijk slechter eraan toe. Blijft uitdagend hoewel het zo makkelijk lijkt met relatief korte holes. Toch heel wat groen en optisch bedrog waardoor de green in 1keer halen lang niet altijd lukt. Wel steeds gevaarlijker met driving range ballen die je aantreft bij holes 5,6 en 8, dat neemt snel toe en daar zou wat aan gedaan kunnen worden. Kosten voor een niet-lid om te spelen zijn relatief hoog en zou wel wat scherper kunnen, zeker in geval van introductie.

JWV10 | 23-08-2021 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Deze week 2 keer gelopen, schitterende driving range en horeca en bediening zijn top. Oefengreens wel heel vol met allerlei lesgroepjes. Baan ligt er mooi bij en blijft uitdagend. Wel vaak flights die de boel nogal ophouden met uiteenlopende zaken. Helaas is de kwaliteit van de greens matig tot zeer slecht, hobbelig oneffen en veel kale plekken. Het in ere herstellen van de marshal zou een goed idee zijn.

JWV10 | 03-06-2021 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige, tricky par-3 baan vlakbij de ring Rotterdam. Trek een uurtje uit om 9 holes te spelen op de mooi aangelegde baan. Tijdens Corona is het druk in de baan en start je om de 6 minuten, vaart in het spel houden is dan echt nodig. Seve heeft volop prachtige afslagplaatsen en een paar mooie pitch- en put faciliteiten. Het kan op het parkeerterrein doms overvol zijn, maar dan zijn er nog plekken buiten de club beschikbaar. Service us clubhuis is fenomenaal, eten is redelijk maar niet goedkoop...

marliesmichielsen | 17-11-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk baantje middenin de stad, heel goed en uitdagend voor je korte spel. Zeer gastvrije ontvangst en ruim voldoende oefenfaciliteiten. Kwaliteit van fairways wel ok voor eind oktober, greens heel erg slecht en hobbelig. Wat zich wreekt is geen marshalls om te controleren op basics als gebruik pitchfork en eveneens 4-bal in de baan voor ons terwijl 3 maximum is nu in coronatijd. Dat houdt de boel alleen maar op. Prijs/kwaliteit voor niet-leden is niet geweldig.

JWV10 | 30-10-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie 9 holes par-3 golfbaan door het park, perfect om de putter, wedges en ijzers op scherp te stellen met baantjes tussen 53 - 120m, lange werk kan geoefend worden op de driving range met heaters, automatische optee afslagmatten, eventueel de trackman. Horeca is altijd erg gastvrij, drankjes en hapjes kunnen genuttigd worden op de range. Ideaal om goed te oefenen!

emiel_verhaert | 26-10-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Top golfbaan op randje Rotterdam! Mooie kleine baan, prachtig aangelegd en goed onderhouden. Horeca is echt top, goed eten, goede wijnen en super service en gastvrijheid!

onderdelindenfrank | 25-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke par 3 baan op een plek waar je het niet verwacht. Afgelopen zondag hier geweest met de radio 10 golfdag. Vriendelijk personeel, goed eten, netjes onderhouden baan dus voor mij was het goed. Langste hole 120 meter, met de laatste hole een water partij waar je hem mooi overheen moet spelen. Leuke drivingrange met diverse doelen om op te kunnen richten. De oefen greens komen alleen totaal niet overeen met de greens in de baan. Greens in de baan lopen best snel en de oefen green is super traag.

mick.visser | 20-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Op een plaats waar je geen golfclub verwacht, naast het ziekenhuis ligt Seve.
Een ideale uitvalsbasis om af te spreken (goede horeca), te trainen of te werken aan je korte spel.
De par3 baan is uitdagend, met veel bomen en een goede oefening voor je korte spel.

WE_1989 | 13-09-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 4 sterren

Al een tijdje geleden hier ooit geweest voor de 'Trackman' faciliteiten. Helaas is het systeem nu defect en te oud om nog gerepareerd te kunnen worden, aldus de receptie dame. Wel zijn er nu driving range matten met zo'n automatische bal op T-er. Leuke gadget. Ook staat het hele veld nog vol met targets, van een auto, tot aan blikken, ringen, vlaggen, afstands markers etc. De meeste afstanden zijn wat 'optimistisch', zeker het 250m bord ;-) De ballen hebben hun beste tijd wel gehad, zeker de oudste serie... Verders een leuke locatie om te lunchen met ook een prima shop!

MicheldeMooy | 03-08-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Beoordeling met 5 sterren

Een gezellige, hippe en gastvriendelijke Pay&Play baan met uitstekende oefenfaciliteiten. De luxueus uitgeruste driving range met fijne afslagmatten en verschillende putting greens, maken het een genot om je ijzer slagen en korte spel te oefenen. Het afslagveld gevuld met 'targets' geeft het afslaan, nét even een andere dimensie mee. Ook de par-3-baan, biedt een lekkere uitdaging door zijn nauwe vol begroeide bebossing en struiken gecombineerd met flinke ondulatie. De afslag van de 9e hole op hoogte over de visvijver heen, is-en-blijft een ware traktatie op het einde van je ronde, waarna je héérlijk kan lunchen.

Jøøst | 02-08-2020 | review: Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Geef ook een beoordeling van Golfcenter Seve (Vh Golf Centrum Rotterdam)

Schrijf een beoordeling voor Golfcenter Seve

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland