logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Gasselternijveen  >  Semslanden Golfclub

De Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7
Lees de beoordelingen over De Semslanden GolfclubGeef ook een beoordeling van De Semslanden Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor De Semslanden Golfclub

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

Wilmersberg, Landgoed

3D Golfvakanties

€255,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en goed onderhouden greens en fairways. Prachtige rough waar je niet in wilt liggen. Flink wat uitdagende holes met mooie layout. Onderhoud is goed maar de teeboxen en daar omheen is slecht en staat niet in verhouding met de rest. Terras en clubhuis kunnen een update gebruiken. Zeer vriendelijke mensen. Kom graag nog keertje terug.

maarten234 | 14-06-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Schitterend weer in Drenthe en we mogen spelen op de Semslanden.
Aan de telefoon was men al vriendelijk en bij ontvangst en in de baan door de marshall prima ontvangen. Bij de eerste hole gelijk ontdekt dat dir geen makkelijke baan is. De greens en aprons perfect op lengte en overal gelijk en ook de fairways earen net gemaaid en prima speelbaar. Het geniep zit hem in de lastige en lange par4 holes en de verborgen hindernissen. Waterpassages, versmallingen en lastig in te schatten approaches. Af en toe komt water in het spel en dan weer tactisch geplaatste bosjes op de par5, s. Wanneer we hier weer spelen denk ik dat de scores beter worden, nu relatief veel bogeys op de par 4 s gemaakt. De par 3, s zijn redelijk lang spelen omhoog, omlaag of over water... leuke finishing holes 9 en 18 en gezellig terras, binnen helaas niet gezien vanwege de C maatregelen.

Kleine kritiekpunten. De vlaggen waren slecht te zien door de vaalgroene kleur. Afstandpalen in de baan niet al te duidelijk. Van de Parkeerplaatsen bij het clubhuis de meesten voor bestuur en sponsors, dat is niet meer van deze

Al met al een heerlijke dag met prachtig weer en een herhaling waard tegen redelijke greenfee van 55,00 Euro.

Kezy | 08-06-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan met fantastische greens. Door de baan is het onderhoud goed: semi rough en voorgreen ontbreken. Gezellige sfeer op het terras. Ik kom graag weer!

HenkJager | 06-06-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Greens en fairways liggen er goed bij. Greens zijn snel en goed, fairways hebben wat dik gras, maar misschien is korter maaien niet goed mogelijk. Je moet in ieder geval niet in de rough komen, want die is hoog en taai.
Aardige Marshall die speciaal naar ons toe kwam om te vertellen dat er voor ons een wedstrijd van de zgn. Greyhounds was en dat die flights van nature niet zo snel zijn, maar dat we vanaf hole 10 een vrij lege baan hadden en dat klopte ook.
Vriendelijk en gastvrij onthaal.

schiriel | 02-06-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan met spannende uitdagingen. Afwisseling tussen rechte holes en doglegs. De greens waren niet echt moeilijk maar gelukkig wel dezelfde stimp.
Heerlijk gespeeld en gezellig op het terras.

karindehaas | 31-05-2021 | review: Semslanden Golfclub

Een prachtige lentedag. Een groene, vriendelijke baan. Goed onderhouden en met respect behandelt. Prima, niet al te moeilijke, maar wel uitdagende greens. De holes lijken op de lay-out allemaal wat recht, maar dat valt mee. Er is voldoende variatie, watertje hier, bunkertje daar. Blinde holes ook. Gastvrij en relaxt. Stil. Zeker, dat ook. Drivingrange is best ruim. Af en toe een fijne wandeling door het struweel van de ene hole naar de andere. Doet denken aan 't Zelle en Ommen. Ook witte afslagplaatsen, die je niet meer op elke baan vindt. Restaurant was, zo vlak na de coronaopening. niet echt in topvorm met een uiterst bescheiden bordje saté. Maar wel een heerlijk terras. En gastvrij.
Best leuk om er nog eens langs te gaan. Zeker.

TroubadourRob | 31-05-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan met diverse moeilijke holes waar je keuzes moet maken.

karstjan.hoogsteen | 24-05-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De Semslanden is een van de weinige banen in Nederland waar je kunt spelen met de leisurebreak vouchers. (2 voor de prijs van 1). Hier spelen is meer dan de moeite waard. Mooie afwisselende holes met een prachtige natuur rondom. Het hele park ziet er goed verzorgd uit. De baan is prima onderhouden met goede fairways en goed verzorgde afslagplaatsen voorzien van duidelijke borden. Mooie greens die wat traag waren!
Dit vinden we zeker een baan die de moeite waard is om nogmaals te bezoeken.

tonvandenbroek | 13-05-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrije ontvangst. Mooie baan met afwisselende holen. Fairways en greens prima onderhouden. Drie camperplaatsen met stroom. Met Greenfree speelden wij met 2 personen voor de prijs van 1.

Lang6 | 03-05-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Zo'n allegaartje aan drivingrange ballen vind ik altijd jammer. De overdekte afslagplaatsen zijn aan een opknapbeurt toe. De eternit dakplaten beginnen al aardig te verpulveren. Het gebouwtje is wat aan de lage kant ook.
De baan zelf is zeer zeker de moeite om een keer te lopen. Er zitten genoeg holes tussen die leuk zijn om te spelen.
Het wordt tijd dat de temperatuur omhoog gaat en het gras lekker gaat groeien. De fareways, teeboxen en greens liggen er maar matig bij. Maar dit komt vast goed als er weer gemaaid kan worden.
Van corona drukte schijnt op de Semslanden geen sprake te zijn. Het was erg rustig in de baan. We werden op de "huid" gezeten door diverse eenballen. Niet echt prettig als die allemaal verwachten doorgezwaaid te worden.

Dingo | 20-04-2021 | review: Semslanden Golfclub

Geef ook een beoordeling van De Semslanden Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub 'de Semslanden'