logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Gasselternijveen  >  Semslanden Golfclub

De Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over De Semslanden GolfclubGeef ook een beoordeling van De Semslanden Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor De Semslanden Golfclub

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Landhotel Legemeer

3D Golfvakanties

€295,-

Wilmersberg, Landgoed

3D Golfvakanties

€255,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Semslanden Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Gisteren Hondsrug gespeeld. De baan blijft mooi. Marshall is zeer vriendelijk.
Het restaurant gaat hard achteruit. Terras is onverzorgd veel onkruid en onverzorgde planten bakken. Het eten was slecht. Een tonijn salade met nauwelijks tonijn en oude sla.

FrankH | 14-09-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Op basis van de reviews wat meer van verwacht maar gespeeld direct na de Drentse en de Gelpenberg beide mooiere banen. De heide in volle bloei, rust en ruimte is er volop.


Horeca wat minder een lekker borrelplank voor 4 spelers bestond uit wat wat gefrituurde dingen voor 20 euro, echt teveel geld.

BenterHorst-ISOG | 11-09-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Parkeren in orde. Ontvangst in golfshop was goed. Goede facilitaire en sanitaire voorzieningen. Restaurant met buiten terras ruim voldoende. Bediening is niet servicegericht en vriendelijk! Menukaart onvoldoende. Zeer weinig te bieden. De golfclub onwaardig! Omgeving is mooi om te spelen. Drivingrange wat verouderd. Goede puttinggreen, geen chip/pitchinggreen gezien. De baan ziet er netjes en goed verzorgd uit. Prima bewegwijzering buiten en in de baan. Korte loopafstanden tussen de holes. Goede tees, fairways en snelle greens. Leuke en vriendelijke marchall op onze speeldag. De moeite waard om nog eens te bezoeken. Een aanrader voor wie hier nog niet heeft gespeeld.

Harry1953 | 25-08-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

De ontvangst begon al vreemd met een dame achter de receptie die met de rug naar de bezoekers zat zodat het echt lang duurde alvorens we opgemerkt werden. Maar oké, vervolgens was de ontvangst netjes. We hebben ook een vriendelijke marshal ontmoet en een aardige man in de baan die behulpzaam was door ons de weg te wijzen. We hebben heerlijk gespeeld, de golfbaan is mooi, prachtige ligging en goed onderhouden. Vergis je niet, blijf op de fairway want daarbuiten ligt de uitdaging! Terug in t clubhuis was t weer een kille bedoening. Nadat we 10 minuten zaten te hunkeren naar een biertje en evt wat eten zijn we maar opgestapt… niemand die die boe of bah zegt … we kwamen echt van een koude kermis thuis.

lieke_pennings | 16-08-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prettige verrassing. Vele jaren geleden hier gespeeld en de indruk van een lange saaie baan was blijven hangen. Nu is de baan zeker een stuk leuker/aantrekkelijker geworden. Nog wel lang maar niet meer saai. Greens redelijk snel en glad. Fairways wat minder iets te hoog gras met veel onkruid. Wel ruime fairways. Hier en daar wel ondoordringbare hoge rough. Onmogelijk om je bal terug te vinden.
Ontvangst heel vriendelijk. Restaurant gastvrij maar zeer beperkte kaart om achteraf een hapje te eten.
Al met al een geslaagde dag ook mede door het geweldige weer.

fritsdol | 03-08-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De Semslanden is een leuke baan maar niet spectaculair. Wij speelden Boerveen en Hondsrug in die volgorde. De fairway en green zijn goed verzorgd. Goede marshall die ons de weg wees.

e.boning3 | 02-08-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De Semslanden is een erg mooie baan. Vriendelijke ontvangst in de proshop waar je een caddyboekje krijgt, altijd fijn. Driving Range ballen betaal je met euro munten. Je krijgt niet veel ballen en deze zijn ook nog eens oud en hard. Niet echt fijn helaas. We begonnen de ronde op de hondsrug waar je gelijk drie lastige holes hebt. Ook de vierde hole is vrij lastig (lange par 3) en hoort lager dan SI 17 te zijn. Twee watertappunten onderweg is zeker in de zomer altijd fijn. Op de hondsrug veel lastige holes met water. Boereveen heeft ook een aantal lange holes. De Semslanden ligt er goed bij en greens zijn goed. Ik vind het persoonlijk wel een lastige baan met aantal lange holes.
Na afloop een drankje en snack gedaan in de horeca, die we ook behoorlijk duur vonden. Dus kies liever iets anders uit voor hole 19 de volgende keer.
Maar al met al toch genoten op de Semslanden.

jefffraanje | 28-07-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Parkeergelegenheid is OK, direct daarnaast de driving range... erg dunne matjes en zeer diverse kwaliteit van ballen. Terras bij Clubhuis is ruim en biedt uitzicht op hole 9 en 18. Eerste 9 lijken op een ruimere bosbaan, tweede 9 voelt erg parkachtig aan. In fairway erg veel onkruid. Baan heeft zeker potentie maar voelt nu nog wat "basic" aan.

s vanmarion | 27-07-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige parkbaan. Moeilijke en snelle greens
Een waar genot om hier te golfen. Heel mooi en met zorg onderhouden. Schitterende wilde planten rondom de fairways.
Kortom, zeer de moeite waard!

kuipereltjo | 26-07-2021 | review: Semslanden Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

golfbaan oké.
lidmaatschap helaas met gedwongen oefenballen betalen (ook als je die niet gebruikt) en gedwongen bedrag voor de wanhopig slechte horeca. de dames die bedienen zijn vriendelijk, maar owee als je de pech hebt de sjagrijnige ober te treffen. daarbij in het algemeen; oeverloos lang wachten tot iemand je bestelling op komt nemen, je bestelling komt brengen of als je af wilt rekenen. een volstrekt fantasieloze kaart met kant en klaar junkfood van minder dan snackbar kwaliteit. een kaart die al jaren hetzelfde is ook. door de verplichte betaling voor de horeca hoeft men zich kennelijk niet meer in te spannen een smakelijke, gezonde lunch klaar te maken. salades bv zijn niet te krijgen. overigens kreeg ik ook te horen van de reeds genoemde ober, dat lunchen slechts tot 13.30 u mogelijk is.
waag het dus niet uit te lopen met je rondje golf, want dat wordt honger lijden!
een vicieuze cirkel lijkt me. bij een dergelijke miserabele bediening en kwaliteit van eten moet je wel een verplicht bedrag vragen om nog inkomsten te hebben…
was getekend,
een teleurgestelde golfer.

tjinta100 | 16-07-2021 | review: Semslanden Golfclub

Geef ook een beoordeling van De Semslanden Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub 'de Semslanden'