logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Wijchen  >  De Berendonck (BurgGolf Wychen)

De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.7
Lees de beoordelingen over De Berendonck (BurgGolf Wychen)Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Touroperators en aanbiedingen voor De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Kasteel Landgoed Engelenburg

3D Golfvakanties

€239,-

Mercure Hotel Krefeld

Golftime Travel

Executive Golf Travel

auto

2

2

Boshotel Vlodrop****

3D Golfvakanties

€175,-

Landhaus Beckmann

Executive Golf Travel

auto

2

2

Wasserburg Anholt Parkhotel

Executive Golf Travel

auto

2

2

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

Burggolf houd blijkbaar niet van kritiek, mijn vorige review verwijderd, tja zo krijg je natuurlijk wel een goed gemiddeld cijfer, lijkt een gewoonte te worden in Nederland.

harriepeeters | 05-04-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

In de winter verschillende malen al de baan gespeeld, vandaag op een mooie paaszaterdag speelden we de baan niet meer van wintertees. Geen wintergreens meer en nu in de nieuwe loop route. Op zich sluit het wat beter op elkaar aan, na inslaan op de DR kan je direct door, vind ik een verbetering. De aankomst op hole 18 is wat merkwaardig waarbij je aan de achterzijde van de oefengreens moet omlopen, dat moet wellicht nog wat inslijten. Het blijft een leuke uitdagende baan, een van de betere van de burggolf banen. De greens lagen er goed bij, Teemarkers waren wat vaak en teveel naar achteren geplaatst naar mijn smaak. Fijn is dat je weer je bal kan schoonmaken in de baan. Jammer is dat je je bananenschil en dat soort zaken niet in de baan kwijt kan omdat er nergens meer een afvalbakken geplaatst zijn. Enerzijds begrip voor dat beleid, maar soms zie je dan koffiebekers die gepropt zijn in de voormalige afvalbakhouders. Doet afbreuk aan de baan. De baan is zeer goed bezet, starttijden boeken in het weekend tussen 10 en 14 is een uitdaging. We konden gelukkig goed doorlopen vandaag. Horeca nog niet open, slechts een koffie to go, hopen op betere tijden. Een goede baan, maar ruimte voor verbetering.

Backswing | 03-04-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan in het groen, grenzend aan een recreatiegebied. Helaas, afhankelijk van windrichting, geluid van de snelweg. Zeer vriendelijke marchals. Enkele heel mooie doglegs. Greens goed onderhouden. Al met al een fijne golfbaan.

norbertvanderplas | 03-04-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

Prachtige golfbaan met helaas achterstallig onderhoud van de golfbaan, drivingrange, parkeergelegenheden en met name het clubhuis.

Kersten | 30-03-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 2 sterren

Heb deze recensie geschreven als lid van deze golfclub. Er moet mij iets van het hart wat betreft de omgang door Burggolf met hun leden. Ben ondertussen al 22 jaar lid bij de Berendonck en heb in die tijd bijna alles minder zien worden met uitzondering van het speelrecht, deze is alleen omhooggegaan. Wat ons als leden heel erg stoort is dat wij nooit gevraagd worden naar onze mening. Onlangs heeft iemand besloten om de lussen om te gooien. Hole 1 geel is nu het startpunt geworden. Dit is voor de leden die ik ken, en dat zijn er nogal wat als commissie lid, onbegrijpelijk. In het begin heeft dit tot nogal gevaarlijke situaties geleid bij de afslag. Ze hebben de looproute na hole 18 nu veranderd met afschuwelijke borden midden op de golfbaan. Deze borden van de wegbewijzering horen echt niet op een golfbaan thuis.

De golfbaan wordt matig onderhouden. De bunkers zijn allemaal verschillend en vaak zonder zand. De wortels van de bomen komen in diverse bunkers naar boven.I.p.v. goed onderhoudt aan de golfbaan te plegen vindt men het belangrijker dat de kantjes van de paden scherp zijn afgesneden. Als leden vragen wij al jaren om bomen te snoeien in de golfbaan maar hier is geen geld voor. Er worden nu bomen gesnoeid om een extra terras aan te leggen omdat de lussen omgegooid zijn en bij binnenkomst nu, er geen terras is. Dit terwijl het oorspronkelijke terras bij het clubhuis sterk is verouderd. Had hier maar in geïnvesteerd. Wat is er nu mooier om na hole 18 direct een mooi terras op te lopen om te genieten van een drankje. Als lid word je op dit moment, sorry voor mijn taalgebruik maar kan me niet anders uitdrukken, genaaid! Burggolf blokt alle prime time tijden af zodat greenfee spelers hier kunnen boeken. Wanneer wij leden op de dag naar de golfbaan gaan blijkt er over het algemeen voldoende plaats te zijn om te spelen. Wij kunnen dit dus niet meer plannen. Wil nog wel even de opmerking plaatsten dat de medewerkers van Wijchen vriendelijke en goedwillend zijn, m.u.v. de Manager. Hier zijn al vele zaken voorgevallen die echt niet door de beugel kunnen.

Er kan heel wat van deze golfbaan gemaakt worden maar op dit moment is het niet meer dan een kleine 5 waard.

c.lelieveldt | 30-03-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst hier gespeeld.
Vriendelijk ontvangen door de receptie met uitleg waar we zijn moesten, na het inslaan zijn wij heerlijk in het zonnetje gaan zitten met een goed en leuk gesprek met de Marshall (Hans).
Om de baan in conditie te houden en geen beschadigingen te maken waren trolley niet toegestaan en opteeën verplicht (begrijpelijk).
Wat een geweldige baan lus geel vooral hole 3 is top dus wij zijn erg nieuwsgierig naar de lus rood en als het restaurant weer open is naar de lunch en dinerkaart.
En hulde aan de greenkeepers die nu al begonnen met maaien en onderhoud van de baan.
Wij gaan hier zeker nog eens spelen.

M.vanAalsburg | 25-02-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst deze golfbaan gespeeld. De golfbaan was vandaag na sneeuw en vorst voor het eerst weer open. Op site was netjes vermeld dat er voor 2 holes geen zomer greens waren en dat allen met draagtassen kon worden gespeeld. Ondanks dat vorst net uit de grond was en het vele smelt water viel mij de conditie van de golfbaan mee. Holes bieden de golfer de nodige uitdagingen. Doglegs en waterpartijen maken het de golfer lastig. Daarnaast loop je heerlijk in een rustige en bosrijke omgeving. Oefenfaciliteiten zijn ruimschoots aanwezig. Zeker een golfbaan waar we, ondanks dat het vanuir Den Haag een behoorlijk ritje is, dit jaar nog wel zullen terug komen.

jvmosel1962 | 20-02-2021 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

ontvangst was prettig, banen waren drassig. greens waren goed.

edi | 09-12-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

We hebben op zaterdag 14 november 9 holes gelopen. Tot onze verbazing kwamen we wintergreens tegen wat vooraf niet met ons was gedeeld dus waren we onaangenaam verrast. Wel hebben we de normale prijs moeten betalen en dat vindt ik niet netjes. Ik neem aan dat er vooraf kenbaar moet worden gemaakt dat er enkele holes als wintergreen zijn ingesteld en dat daar dan ook een aangepaste prijs voor wordt berekend. Na afloop wilden we een kopje koffie mee naar buiten nemen maar daar waren alle tafels en stoelen weggehaald dus dan maar thuis koffie drinken.

m.bruijn19 | 14-11-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke, afwisselende baan. Bewegwijzering niet altijd duidelijk. Soms oppassen, omdat je andere hole kruist. Goede greens en fairway. Goed onderhoud. Vriendelijke marshal.

Saltim | 06-11-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Berendonck - Wijchen