logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Alphen a.d. Rijn  >  Zeegersloot Golfclub

Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Zeegersloot GolfclubGeef ook een beoordeling van Zeegersloot Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Zeegersloot Golfclub

3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hampshire Waterland

3D Golfvakanties

€295,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Met heerlijk zonnig weer is een rondje op golfclub Zeegersloot geen straf. Er wordt hard gewerkt om de baan steeds aantrekkelijker te maken. Zichtlijnen worden verbeterd, veel zaagwerk wordt er verricht. Hole 7 wordt goed aangepakt. De baan speelde goed, de greens rollen fantastisch. Wat mij opvalt is dat er veel greenfee spelers zijn. Daardoor is het druk in de baan, maar ja dat is het gevolg van de gastvrijheid die geboden wordt door de club. Nog een week de tees op winterstand en vanaf volgend weekend zijn wit, geel, rood, blauw en oranje verleden tijd!

bosm14 | 05-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld op Zeegersloot wat ligt die baan er fantastisch bij goede fairway’s geweldige greens een feestje om te spelen

jakosollner | 05-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de koude winter weken lag de baan er redelijk goed bij. Er wordt op dit moment veel hout gekapt en dat heeft voor nu even het nadeel dat er erg veel takken en stukjes tak in de rough en ook soms dicht langs de fairways liggen. De greens liggen er voor nu best goed bij en zijn hard en snel. Enige nadeel van deze club vind ik persoonlijk het feit dat je de ballen automaat niet kan betalen met je pinpas en dat je online niet kunt boeken.

v4lk | 04-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Zeegersloot is gewoon een erg gezellige golfclub.
Golfbaan onderhoud is prima en de greens zijn ongelofelijk goed.

LL63 | 03-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Baan voelt door alle voetgangers en fietsers meer als een openbaar park. De baan is wel leuk en uitdagend maar de herrie (auto's) en de sfeer in de baan zorgen ervoor dat ik niet snel terug zal komen.

laurens100000 | 01-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie afwisselende baan met 2 totaal verschillende spel situaties. De Griendbaan is een mooie Polderbaan en de Heuvellandlijn is zoals de naam al zegt geaccidenteerd met leuke hoogteverschillen.

aartendinykoelewijn | 01-03-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

De Griend-lus is veel prettiger speelbaar dan de Heuvel-lus. Ruimer opgezet en veel minder last van de lawaaiige autoweg en andere flights. Dat was vandaag zeer irritant.
18-Holes spelen als greenfeespeler is in deze tijden een luxe maar een effectief startinterval van 5 minuten is echt te weinig. De 1e lus was het wachten bij elk schot. Hadden we ook graag bij de receptie even gehoord. Verder was de ontvangst en de service bij de to-go catering allerhartelijkst.

De baan was goed speelbaar; fairways en greens heel behoorlijk; zeker voor februari na een vorst/sneeuwperiode. Wintertees (met aparte scorekaart en handicaptabel; hulde!) waren aan verplaatsing toe. De lay-out is niet spectaculair; hoge afslag Heuvel-7 en de mooie approach op Griend-4 zijn ons bijgebleven.
De kleine stopjes onderaan de vlaggenstokken waren handig. Hole is visueel normaal maar de bal blijft toch bovenin de hole; Ook de oefenfaciliteiten waren OK; DR; goede matten; ballen en targets. Putting/chipping green vergelijkbaar met de greens in de baan.

Als we terugkomen is het alleen voor de Griendbaan en de lekkere warme chocomel.

ivothooft | 27-02-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

De golfbaan heeft wat hoogteverschillen en is mede daarom leuk om te spelen. Oefenfaciliteiten zijn prima in orde. Wat mij tegenviel is dat de voetgangers en fietsers continue door de golfbaan rijden/lopen. Dat leidt vaak tot gevaarlijke situaties. Dat in combinatie met de continue herrie van auto's geeft niet het vrije gevoel dat ik leuk vind aan golfen.

MarcelB | 24-02-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag weer mogen spelen.
Wat een mooi weer. Druk in de golfbaan. maar dat kan onze pret niet drukken. Is leuk om hier te lopen.

Barney | 21-02-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst in de sneeuw gegolfd. Een hele bijzondere ervaring, fijn dat het kon. Clubhuis was nu dicht vanwege Corona. Eerdere ervaringen op Zeegersloot waren erg goed. Een heel fijn terras, goede kwaliteit eten en zeer vriendelijke bediening. Variatie en afwisseling van de 3 banen is erg leuk. Oefenterrein is erg uitgebreid.

Pingie | 13-02-2021 | review: Zeegersloot Golfclub

Geef ook een beoordeling van Zeegersloot Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Zeegersloot

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland