logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Meia Praia (Lagos)  >  Palmares Golf

Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Palmares GolfGeef ook een beoordeling van Palmares Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Palmares Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Le Meridien Penina

Executive Golf Travel

vliegvakantie

7

7

Penina Hotel

Golf Expedition

eigen vervoer

3

2

€220,-

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige club met een fantastische baan in topconditie! De uitzichten wanneer je naar de zee toe speelt zijn indrukwekkend, net als de villa’s om en rond de baan. Leuk en verzorgd terras.

Polle | 26-07-2021 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtige aankomst bij dit bijzondere resort: veel natuur, design, zeer mooi nieuw clubhuis nihilistische stijl maar erg smaakvol en passend in de natuur. Het ontvangst was wat zakelijk naar onze smaak maar staff op de baan erg vriendelijk. We speelden Alvor-Lagos en vonden beiden heel afwisselend en bijzonder. Lagos meer zeezicht en water hindernissen maar Alvor meer groen, hogere vergezichten en beschutting. De driving range is simpel
maar mooi aangelegd, nabij clubhuis. De greens waren zeer goed onderhouden. Er is beperkte bebouwing en resort gevoel bij de baan, dat sprak ons erg aan, maar dat zal in de toekomst veranderen dus snel hier naar toe gaan.

mmc.hamann | 20-07-2021 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat een mooie golfbaan, jammer dat het zoveel had geregend golfbaan was wat nat, maar nog prima te spelen. Mooie vergezichten.

Wilmahuitema9 | 01-12-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Weer een keer terug op de Palmares golfbaan. In een week alle drie de courses gelopen. Baan lag er erg goed bij. Nieuw clubhuis is bijna gereed. Het wordt prachtig. Hopen dat de greenfee niet verder in prijs stijgt. Deze is pittig zeker omdat een buggy wel wenselijk is.

rvhe | 10-11-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Clubhuis is in aanbouw, noodgebouw functioneert, maar niet heel gezellig. Beide keren met een starter naar hole gebracht, uitleg en verhaal van de baan aangehoord. In twee dagen alle lussen gespeeld. Praia zelfs twee keer. Deze is gelegen aan de oceaan, mooie vergezichten, geweldige greens en fairways. Is te doen qua moeilijkheid. Aantal holes met goede birdie kansen.
Alvor course begon goed, zeer uitdagend, maar allengs werden de greens slechter, laatste 5 holes met name. Ook hier goede fairways, hoogte verschillen.
Lagos course goed, zeer uitdagend, zeker van wit, redelijke greens en fairways, mooi uitzicht.
Als ik in buurt ben kom ik zeker terug, mn praia lus is een plaatje.

cwzsander | 27-10-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Palmares is echt een aanrader om te spelen. Een prachtige baan met mooie vergezichten. We speelde de lus Alvor-Lagos Het clubhuis is nu nog een soort keet maar het nieuwe panoramische clubhuis is in aanbouw en wordt echt schitterend.
De baan is erg mooi met een natuurlijk karakter. De eerste 3 holes liggen landinwaards. De vierde hole is een mooie par 5 naar beneden met mooi uitzicht. De 6e en zevende hole zijn gelegen in het dal waarna hole 8 weer omhoog gaat. Veel holes hebben een prachtig uitzicht.
De baan is goed onderhouden met snelle greens. Wel is het fairway gras erg kort en dat is lastig spelen.
Hole 13 een lastige hole door de sloot en blinde approach. Hole 17 is qua uitzicht een van de mooiere holes. Echter voor een persoon die voor het eerst speelt onduidelijk welke vlag je moet aanspelen daar.
De baan is zeer gevarieerd waar elke hole anders is.
Echt een aanrader om te spelen. Ben ook zeer benieuwd naar de links. Dat staat op het lijstje voor een volgend bezoek. Een dag zeer genoten op Palmares, komen hier zeker terug.

jefffraanje | 21-10-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

we speelden de drie lussen. Alvor/Lagos is subliem. De holes slingeren zich op en neer met schitterende vergezichten tot gevolg. De combinatie van beide met de praia baan is ook leuk, want deze laatste is een echte links baan, die voor een deel parallel loopt met de kustlijn. Elke golfer op bezoek in de Algarve zou hier moeten gespeeld hebben. Vanaf volgend jaar zal ook het nieuwe clubhuis in gebruik zijn, het kijkt uit voor de weidse omgeving.

josplessers telenet be | 17-10-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 5 sterren

Zeer mooie golf met 3 keer 9 holes, elke 9 holes zijn verschillend. Je kan beter op de fairways blijven, moeilijke op de grens is de lijn moeilijk te lezen, snel maar niet te snel. Clubhuis nog in aanbouw. Zeer goed hotel.

jeanpierrehaumont | 04-10-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Clubhuis is nog noodgebouw, maar het nieuwe clubhuis is bijna klaar, schitterend gebouw!
Overige voorzieningen zijn mooi en heel verzorgd,
Alle holes zijn uitdagend met veel hoogteverschillen en door en uitkijkjes.
Deze baan moet je elk jaar spelen!

FrankvanDijk | 03-10-2020 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

De ligging is echt de troef van deze club. Een groot domein dat volop ontwikkeld wordt (prachtige huizen, mooi hotel), zicht op zee en lagune, prachtige natuur.
Minpunten : clubhuis is wat kantine - achtig, de buggy's wat oud (rem schoot vaak los). De baan zelf is zeer uitdagend daar er altijd wind is. Fairways zijn niet altijd heel breed en ernaast vaak struikgewas waar je niet in kan/wil gaan. Dus een paar balletjes ga je hier wel verliezen.
Toen wij speelden (sep 2020) waren de greens niet zo goed, veel plekken (ziekte) en daarom denk ik niet kort afgereden, zelfs merkelijke verschillen in snelheid tussen de greens.

Ik kom hier wel eens terug, gewoon voor het zicht en de omgeving.

ET Viking | 30-09-2020 | review: Palmares Golf

Geef ook een beoordeling van Palmares Golf

Schrijf een beoordeling voor Palmares Ocean Living & Golf