logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Lissabon regio en Costa D'Oeste  >  Obidos (Costa D'Oeste)  >  Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.5
Lees de beoordelingen over Praia d'El Rey Golf & Beach ResortGeef ook een beoordeling van Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Touroperators en aanbiedingen voor Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Voor 2e keer in dit resort en op baan gespeeld. Het blijft fantastisch om langs de zee te golfen. Alle weersomstandigheden gehad. Super snelle greens, mooie verschillende holes. Zelfs in corona tijd iedereen vriendelijk in en buiten het clubhuis. Weer een heerlijke week gehad. Diverse restaurants in omgeving waaronder een fantastisch visrestaurant in Peniche.

mvmelis | 18-10-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Een weekje op het resort van Praia del Rey gezeten met 9 maan in 3 ruime woningen. Ontbijten in het clubgebouw waar je ook lekker kan eten (echter de lokale restaurantjes zijn leuker en een stuk goedkoper) Gespeeld op de baan van het resort en het naast gelegen Obidos en Westcliffs.
De golfbaan is prachtig met schitterende holes met name langs de kustlijn. Een Par 3 van 135mm met een straffe zeewind tegen is een uitdaging te noemen om je par te redden. Zes prachtige holes langs de kustlijn en daardoor een echte links-baan. Prijs/kwaliteit van dit arrangement is bijzonder goed en vormde na 8x de Algarve een welkome afwisseling.

WoutBrouwer | 08-10-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 5 sterren

Werkelijk een schoonheid qua natuur, half bosbaan half links perfect onderhouden in alle facetten maar de greens zijn echt perfect.
De green keepers verdienen een pluim.

willemvrhijn | 02-09-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische baan. Met name de holes langs de Atlantische Oceaan zijn prachtig maar ook landinwaarts mooie holes (bosholes afgewisseld met duinlandschap). Ondanks net gezande greens zeer goed bespeelbaar. Rustige baan en zeer vriendelijk (baan-)personeel.

bas.ouden | 02-09-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Wat een rust op zaterdag hoog vakantie seizoen. De baan voor onszelf en genieten van de uitzichten op de oceaan. Route bijt als je niet recht bent van de tee.

frank3 | 01-08-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

We hebben deze prachtige baan de afgelopen 15 jaar meerdere malen gespeeld. Geleidelijk is de bebouwing uitgebreid maar dat heeft de sfeer van deze direct aan de oceaan gelegen baan niet negatief beïnvloed. Het ziet er indrukwekkend en (nog steeds) prima verzorgd uit.
De fairways waren nu wat minder van kwaliteit (beschadigingen door schimmels en veel drassige plekken) viel me op.

hedwig | 23-07-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, mooie afwisseling van een ruige kust en ruig landschap met soms wat meer bosrijke holes. De fairways en zeer snelle greens zijn goed onderhouden. Aan de goede indruk van de baan en de omgeving wordt wel enigszins afbreuk gedaan door de vele bebouwing langs de baan.

Larry | 13-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Wat een heerlijke baan om te spelen. Zeer afwisselend; beetje door het bos en een stuk direct langs de kust! Jammer van de bebouwing op sommige holes, is echter niet hinderlijk. Geniet van hole 13,14 en 15 en neem je camera mee. Dit is de wat oudere baan in deze omgeving (west cliffs, obidos) en dat merk je aan alles. Routing is in orde, oefenfaciliteiten prima. Echt een heerlijke baan om een paar keer te spelen.
Clubhuis vrij groot en men doet hun best om je te helpen.
Dus als je hier in de buurt bent; spelen! Heerlijke dag golfen gegarandeerd.

michieldeboer | 02-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met bos, hei en aan zee. Relatief makkelijk en erg genieten.

JacquelineEvers | 01-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Weer een plaatje in Portugal. Goede greens en fairways. Teeboxen prachtig, bunkers goed. Hele mooie golfholes! Zonder wind een vrij makkelijke baan, maar echt een aanrader!

paulremarque | 12-02-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Geef ook een beoordeling van Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Schrijf een beoordeling voor Praia D'El Rey Golf & Beach Resort