logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  België  >  Wallonië (incl. Ardennen)  >  Durbuy  >  Durbuy Golf Blue Green

De Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over De Durbuy Golf Blue GreenGeef ook een beoordeling van De Durbuy Golf Blue Green

Touroperators en aanbiedingen voor De Durbuy Golf Blue Green

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

.

marie916 | 08-04-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Schitterende uitdagende baan
Vanaf eerste hole onder de indruk en dat bleef zo tot op het einde.

pattyn patrick | 08-04-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Parcours très challenging... si vous l’agressez il vous le rend bien. Quand vous plantez votre tee au 1, le décor est planté lui aussi : magnifique vue sur ce fairway qui descend gentiment vers le green mais détrompez vous... les bois sont très accueillants dès votre mise en jeu.
Profitez également de l’aller pour scorer car à partir du 13, restez humbles?
Bonne partie?

raphael.pozzi | 06-04-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan is fijn om te spelen, clubhuis verouderd en ook wat vervuild.
Service matig, prijs kwaliteit niet in verhouding.

sylvia_de_zwart | 04-04-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Parcours spectaculaire et très varié. Un régal que j’ai apprécié d’autant plus que cette fois j’ai pris un buggy!
Une belle immersion dans la nature, un parcours bien conçu qui requiert une bonne stratégie pour les mises en jeu. Les greens ont dû être sablés récemment, donc ne répondent pas toujours de façon cohérente. Par contre les bunkers manquent cruellement de sable, peut-être encore une peu de patience?

Seppo1974 | 02-04-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Zeer prachtige en uitdagende golfbaan! Alles wordt gelukkig terug in ere hersteld. De 18 holes liggen er, voor de tijd van het jaar, zeer goed bij, ook de greens, beter dan Five Nations, waar de greens geplaagd worden door ziekte. De natuur en de omgeving zijn hier schitterend. Ook héél vriendelijke medewerkster aan de balie. We komen zeker terug want ook het terras ziet er uitnodigend uit. Was nu nog dicht omwille van corona. Golf Durbuy is zeker een aanrader!

bracke.ann1 | 31-03-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Golf Durbuy behoort nu ook de Five Nations, samen met de oorspronkelijke Five Nations van Méan. Durbuy is een pareltje. Ongelooflijke hoogteverschillen met fantastische vergezichten geven het golfen een extra, onbetaalbare dimensie. Ondanks de natte winter waren alle holes perfect bespeelbaar (1 - 9 iets natter). De greens hadden echter te lijden van schimmel wat de greens net iets te hobbelig maakte om perfect te kunnen putten. De fairways waren zeer mooi onderhouden, afslagen echter op winter tee’s. Al met al een zeer mooie golfdag, een aanrader.

blanckaertsteven | 24-02-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Heden kon enkel golfbaan 10-18 bespeeld worden. Niet duur, er moest zelfs voor de balletjes vd driving range niets betaald worden.
Golf zou even gesloten geweest zijn, mogelijks definitief, maar lijkt toch te herleven nu. Concurrentie vd nieuwere golf in Means? we weten het niet. Wat er ook van zij, het is waarlijk een erg mooie golfbaan, genoeg uitdaging, prachtige natuur. De greens soms wat hobbelig, dus er is nog wat onderhoud nodig. Dus hopelijk blijft de golfbaan open, zeer zeker de moeite!

regweekx | 21-02-2021 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Enige weken geleden op Golf de Durbuy gespeeld. Het bleek dat de baan enige maanden gesloten was geweest, maar een paar enthousiastelingen hadden de baan toch weer draaiende gekregen. Het (prachtige) clubhuis was met een deel van de fairway van hole 9 overgegaan naar een exploitant van een soort scoutingclub. Vandaar dat er geen clubhuis meer was, geen afslagplaatsen en geen oefengreen. Dit in ogenschouw nemend was de baan nog goed bespeelbaar (beter dan gedacht) alleen moest je dus op hole 9, een lange par 4, eerst een deel over de fairway langs het kampement lopen en daarna was er dan nog een afslagplaats voor een korte par 3 over.
Los daarvan was het een mooie en afwisselende baan om te spelen.

tiandroge | 02-11-2020 | review: Durbuy Golf Blue Green

Beoordeling met 4 sterren

Qua natuur één van de mooiste golfbanen van België. Allereerst hebben wij bijna geen sporen meer gezien van het Tomorrowland festival van afgelopen zomer. Enkel op hole 18 was op sommige plaatsen het gras verdord waar tenten hebben gestaan. Er is duidelijk gewerkt om de baan terug op niveau te krijgen. Lange holes, smalle fairways en je golft hier echt temidden de Ardense natuur. De tee-boxen zijn minder goed onderhouden dan in Five Nations (Méan) en de greens zijn trager, maar de baan ligt er goed bij. Wanneer je in de buurt bent moet je deze baan zeker spelen en idealiter combineren met Five Nations. Clubhuis/restaurant bood slechts één dagmenu, maar de bediening is vriendelijk. Wij komen zeker terug!

msoree | 11-10-2020 | review: Durbuy Golf Blue Green

Geef ook een beoordeling van De Durbuy Golf Blue Green

Schrijf een beoordeling voor Golf de Durbuy