logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  WalloniŽ (incl. Ardennen)  >  Baudour  >  Mont Garni Golf

Du Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Du Mont Garni GolfGeef ook een beoordeling van Du Mont Garni Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Du Mont Garni Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Rustige groene regio, winter fee van €30.00 voor 18 holes. Mooie banen, greens wel last van droge n zanderige plekken. Horeca gesloten owv Covid! Practice iets te ver van hole 1 voor op te warmen, mooie putting green. Aangenaam golfen in algemeen.

raf.opel | 14-11-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie baan, met soms wel lange holes. Heel leuk om daar te spelen. Vriendelijk onthaal, gratis practice ballen (alhoewel deze wel niet gewassen worden!).

AnneDaman | 08-11-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Uitdagend terrein, maar minder goede toestand wegens de vele regen de voorbije dagen. De grens zijn wel goed onderhouden. Clubhuis gesloten owv Corona. Greenfee correct aangepast.

dirk.jozefgmail.com | 03-11-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 3 sterren

Door de golf-o-Max deal(100€ vr een flight) zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ter-boxen zijn vrij pover en fairways liggen zeker niet top maar men was hard aan het werken en ik denk dat de baan zich nog moet herstellen van de droge zomer. Trage greens maar al bij al toch een leuk baantje.
Gratis ballen op de driving range in combinatie met de deal is echt fantastisch!
Driving range is een eindje stappen wat een beetje jammer is maar ik heb me er niet echt aan gestoord.
Gewoon degelijk golfterrein in een mooie rustige omgeving en mooie natuur.

Jaspervk | 16-10-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 3 sterren

De fairways lagen er niet goed bij, heel veel kale plekken. Ook de greens niet OK - op heel wat greens waren zware sporen te zien van de banden van een onderhoudsvoertuig dat dwars over de greens gereden had... echt not done.

bart.wallaeys | 03-10-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Uitdagende golfcourse, voor alle Hcp's wat wils (smal, bosrijk, waterpartijen, lange fairways, zacht glooiend, open courses, hellende greens,...).
Enkel de driving range ligt m.i. ver van de start van de golfcourse.

banjohan | 20-07-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Driving range oke gratis balletjes (was wedstrijd met mijn home club) oefen green oke de baan zelf mooi in perfecte onderhouden staat zoals elk jaar tussen Franse en Belgische feestdag spotgoedkoop enigste minpuntje en ook dat is al enkele jaren zo lijkt het clubhouse personeel nog al stuurs (bij momenten heb je de indruk dat ze je niet willen bedienen, dit kan enkel indruk zijn want we hebben steeds gehad wat we vroegen) kom er steeds weer graag terug vind de parking wel aan de kleine kant.

krakkenator | 18-07-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Vorig weekend met een grote groep gespeld in Mont Garni. Ligging van de driving range op een paar honderd meter van hole 1 en putting green is niet echt praktisch. De overdekte plaatsen zijn ook niet makkelijk toegankelijk als je met een karretje speelt of je moet een aantal afslagplaatsen langs de voorkant passeren. De baan zelf is mooi ingebed in de omgeving, je zit op verschillende holes volledig in het groen. Vooral de holes in beboste omgeving zijn aangenaam om spelen op een warme dag omdat ze wel wat schaduw bieden. Dit is zeker geen moeilijke baan met vaak brede fairways, wat prettig is voor hogere handicappers als ik. De baan lag er zeker goed bij, behalve sommige afslagzones. Greens eerder aan de trage kant. Clubhuis is erg leuk en goed gelegen met aangenaam zonnig terras. Omwille van covid-19 moest je via sms bestellen, wat best efficiënt was. Aan het onthaal en bij de bediening was men beleefd, maar niet echt vriendelijk.

Colfer | 13-06-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan, fairway en greens zijn goed ondanks het droge weer.

RobertVK | 25-05-2020 | review: Mont Garni Golf

Beoordeling met 4 sterren

Al bij het binnenrijden van het domein, rijd je met de wagen al langs enkele holes en de driving-range. Eens op de parking zie je meteen het prachtige clubhuis. De ontvangst was vriendelijk en heel correct. Door de COVID-19 regels was de horeca op het domein nog gesloten. De baan zelf bestaat uit 3 loops van 6 holes die elke keer vertrekken en aankomen aan het clubhuis. Bij eerste 6 bevinden zich in het bos, de tweede 6 liggen op een open ruimte met mooie vergezichten. Om daarna de laatste 6 holes terug in het bos te verdwijnen. Deze combinatie is een echt mooie afwisseling. Tee boxen en fairways waren in goede conditie ondanks de droogte van de afgelopen weken (uitzonderlijke droogte tijdens het voorjaar). De baan is op zich vrij vlak met kleine hoogte verschillen. Absoluut goed te lopen. De greens waren goed maar hadden toch hier en daar stukken die verzorging nodig hebben. De greens waren zeker niet in topconditie. We hebben een hele mooie en aangename namiddag gehad op Mont Garni en komen zeker nog eens terug.

benoitfacon | 17-05-2020 | review: Mont Garni Golf

Geef ook een beoordeling van Du Mont Garni Golf

Schrijf een beoordeling voor Golf du Mont Garni