logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Duitsland  >  Münsterland (Noordrijn-Westfalen)  >  Emmerich  >  Golfclub Borghees Golfplatz

Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.1
Lees de beoordelingen over Golfclub Borghees GolfplatzGeef ook een beoordeling van Golfclub Borghees Golfplatz

Touroperators en aanbiedingen voor Golfclub Borghees Golfplatz

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 3 sterren

14 november op Golfplatz Borghees 18 holes gespeeld. Ontvangst was in Corona tijd vriendelijk, de oefenfaciliteiten zijn goed, putting green wel drassig. Fairways zijn matig en door de vele regen flink modderig op enkele holes. Greens zijn wat hobbelig. Lekkere middag gehad.

Aad-Jan | 24-11-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 2 sterren

Door Corona konden we uiteraard niet van het restaurant/clubhuis gebruik maken waardoor hieromtrent geen beoordeling. We hadden gelukkig een voucher 2 voor 1 waardoor de prijs kwaliteitverhouding redelijk goed was. De baan was slecht onderhouden (lange tijd niet gemaaid, bunkers niet onderhouden). De relatief kleine greens waren het enige die kwalitatief goed in orde waren. Puttinggreen voor oefenen niet schoon en droog gemaakt. Wel was het prettig dat, ondanks dat het vrijdag was wat meestal een drukke dag is om te spelen, het erg rustig was op de baan. De baan is heeft relatief lange holes wat met name in de koude en natte maanden moeilijk te bespelen is.

vesting41 | 15-11-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Aardige ontvangst in corona tijd, behulpzaam
Uitgebreide oefen faciliteiten in goede staat.
de baan ligt er naar herfst omstandigheden redelijk bij, wel is de rough slecht onderhouden, een bal daar terugvinden is moeizaam.

pjmerens | 06-11-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Kleigrond, lastig te spelen na een regenperiode, fairways erg hobbelig, knollenveld.

emhawe | 30-10-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks droogte en hevige regen liggen de greens er prima bij. Ook de fairways trekken goed bij!

fnobel1 | 30-10-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

mooie golfbaan en de prijs is ook top.

klooster1000 | 28-10-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 3 sterren

Wij hadden de aanbieding van 35 euro voor 18 holes gezien voor deze golfbaan en aangezien alle Covid regels mochten we nog de grens over en gebruikmaken van het restaurant.
Het personeel is gastvrij en behulpzaam zowel in de horeca als de receptie. Bij hole 1 dachten we dat we in een weiland waren terecht gekomen, zo slecht was de fairway maar na hole 2 was het goed te doen. Ze hebben in de zomer erg last gehad van de droogte dus dat het gras wat hoger stond is noodzakelijk voor de kwaliteit. De baan is leuk en de omgeving is mooi, zeker de moeite waard om deze baan een keer te spelen.

infolouisoosterveernl | 23-10-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Door de Corona is de afstand wat verder. Minder gezellig...

bernavooys | 23-10-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, heerlijk ruim. Door de droogte veel bruin gras, dat is geen enkel probleem. Ga maar eens op een linksbaan kijken (st Andrews bijv) in droge tijden. Bruine fairways. Borghees is lang niet zo bruin. Wel hier en daar kale plekken, dat is wél een probleem. Maar gezien de reviews viel het ons heel erg mee. Bijzonder vriendelijke ontvangst, vriendelijke mensen en een mooie omgeving. De puttinggreen omgeven door een gezellige heg, met uitsparingen waarin bankjes stonden. Een open parkbaan, waar de zon vrij spel heeft, voor extreem warme dagen is dat wel heel warm. Lange holes, je krijgt dus meer dan gemiddeld slagen mee.
Wij hebben genoten en gaan absoluut vaker!

jacqueline | 14-09-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Beoordeling met 4 sterren

Vanuit ons golfweek Vanuit Duitsland terug tekomen besloten wij om toch nog een deze baan te bezoeken 25 jullie 2019 hebben wij deze baan ook al eens gespeeld 40 graden droge fairway's en om 2 uur de baan dicht vanwege de warmte.
Nu oké vanuit Duitsland gebeld of er plaats was vriendelijk ontvangen en top service en zo tochen wij op pad afgeslagen op hole 10 tja de fairway's had eigenlijk gemaaid moeten zijn om je bal terug te kunnen vinden bij bij hole 12 en 13 wordt het beter bij sommige greens echt een drama jammer lijkt ook de vraag waarom wij zo goedkoop konden spelen.
Vanaf hole 1 werd het echter beter en meer onderhoud lijkt mij jammer dat van deze baan ik iets mis onderhoud maar goed de gastvrijheid en hole 19 waren goed.

m.vanaalsburg | 12-09-2020 | review: Golfclub Borghees Golfplatz

Geef ook een beoordeling van Golfclub Borghees Golfplatz

Schrijf een beoordeling voor Golfplatz Borghees