logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Verenigde Staten  >  Florida  >  Osceola County  >  Kissimmee  >  Falcon's Fire

Falcon's Fire

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Falcon's FireGeef ook een beoordeling van Falcon's Fire

Touroperators en aanbiedingen voor Falcon's Fire

Executive Golf Travel

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Hyatt Regency Grand Cypress

Executive Golf Travel

vliegvakantie

7

3

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Falcon's Fire

Beoordeling met 4 sterren

Ook weer erg leuke baan... weekje Florida en nu derde dag... hoewel geen moeilijke baan nu met veel wind toch een uitdaging. Best brede fairways maar ook met veel water er naast..
Wij,2-en, werden met een Amerikaan ingedeeld die ons vertelde dat hij met coupons voor de helft van de prijs speelde... Volgende keer hebben wij dus ook coupons!
Pittig geprijsd maar kwam ook door de PGA golfbeurs die in deze week in Orlando was... prijzen waren overal heavy. Geweldige entree vanaf de rijksweg... goed Clubhuis en Amerikaanse gastvrijheid.
Shop ok en Drivingrange simple maar netjes. chip en puttinggreen groot en netjes.
Baan goed onderhouden! Greens weer snel hoewel niet zoals op Hawks Landing...
Overall goed bevallen!

Master | 12-02-2020 | review: Falcon's Fire

Beoordeling met 4 sterren

Een indrukwekkende toegang en een brede weg tussen de holes door haar het mooie clubhuis. Voor het clubhuis staat een enorme valk, het symbool van deze golfclub. Het is een openbare baan en je kan gebruik maken van verschillende kortingsbonnen die gebruikelijk zijn in Amerika. Zo kregen wij korting op de huursets, van Callaway die van goede kwaliteit waren en ook op de greenfee. Gastvrij ontvangen en alles in rap tempo. Beneden stond onze buggy met de tassen klaar. Ook kregen wij per persoon 6 Callaway golfballen soft als welkom. In het clubhuis is een grote shop. Het restaurant is niet bijzonder. Wel hangen er wat vlaggen van bekende toernooien. Het terras kijkt wel mooi uit over een gedeelte van de baan. Aan de overzijde ligt de Driving range, een putting green en een kleine pitch en chipping green. De baan heeft de volgende afslagplaatsen: Gold, Blue, White en Red. De baan is redelijk breed en op de 1e negen komt er soms water in het spel. Op de 2e negen is het water nadrukkelijk in het spel zoals de holes 13 t/m 17 die rond 2 grote vijvers liggen. Hole 13 speelt rechts om het water en links liggen heel veel bunkers en is plaatsen van je bal belangrijk. Het is te zien, dat de baan intensief wordt bespeeld zoals de vele uitgeslagen plaggen op de afslagplaatsen en de toch wel vele pitchmarks op de greens. De greens zijn snel en je merkt het enorme verschil tussen een uphill of downhill put. Verder zijn er heel veel bunkers die niet altijd aangeharkt zijn. Zeker met de kortingsbonnen is de prijs kwaliteit verhouding goed en is de baan ook de moeite waard om een keer te spelen.

douwe | 20-11-2019 | review: Falcon's Fire

Geef ook een beoordeling van Falcon's Fire

Schrijf een beoordeling voor Falcon's Fire Golf Club

Hotels in de buurt

Hyatt Regency Grand Cypress