logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Caribisch Gebied  >  Curacao  >  Curacao  >  Blue Bay  >  Blue Bay Curacao Golf

Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Blue Bay Curacao GolfGeef ook een beoordeling van Blue Bay Curacao Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Blue Bay Curacao Golf

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Golf touroperators met golf accommodaties in de omgeving

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

Santa Barbara Beach and Golf Resort

3D Golfvakanties

€1525,-

Blue bay curacao resort

Golftime Travel

Blue Bay Village

Executive Golf Travel

vliegvakantie

7

3

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 3 sterren

Baan is qua architectuur prachtig. Het onderhoud is zeer matig.

cees429 | 08-02-2021 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 3 sterren

Zeker een mooi en knap aangelegde golfbaan, ondanks de lokale uitdagingen, met een paar zeer fraaie holes langs de zee. Inmiddels is de baan wel een soort van ‘overspeeld’ en is er veel om de baan heen gebouwd, wat de ‘uitstraling’ niet ten goede komt. Onderhoud niet optimaal. Matige greens en (meestal) keiharde fairways, waardoor mooie drives de semi rough in stuiteren en vaak niet meer gevonden kunnen worden. Zeer frustrerend voor de geoefende golfer. Zonder meer een leuke baan om te spelen, vooral voor de recreatieve en minder geoefende golfers.

PeterJanRubingh | 08-02-2021 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Op en top vakantie gevoel op deze baan. Zeer afwisselende holes met mooie uitzichten op zee.
Greens wel soms erg kaal door de droogte, maar baan lag er overall fantastisch bij.
Vriendelijk ontvangst, gastvrij in de horeca. Heerlijk genieten in de schaduw van een drankje.

lmarkhorst | 11-12-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 3 sterren

Gelukkig hebben zowel de front nine als de back nine holes langs de zee. Deze holes maken het waard om hier te spelen. Volgens mij hadden ze de back nine gerenoveerd en moest deze nog beginnen aan de eerste negen. De driving range kan echt wel een update gebruiken, of niet zulke verwachtingen hebben als ik :) Al met al had ik er veel meer van verwacht, misschien ook wel omdat wij de dag ervoor op Old Quarry hadden gespeeld.

Golfgirl_Jolien | 26-11-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie golfbaan op een groot resort, Ik kreeg een mooie special. Greenfee, buggy en een huurset van Titleist en een sleeve ballen voor 125 dollar. De buggy voorzien van een emmertje ijs, om drankjes koel te houden. De set was een oude gebruikte set, maar op zich goed mee te spelen
De driving range is eenvoudig en is meer om even los te slaan, want je hebt geen goed inzicht waar de ballen precies komen. Langs vrijwel elke hole liggen mooie woningen en appartementen. Een aantal holes met prachtig uitzicht op zee. En vooral hole 6 is spectaculair, met de green aan de andere kant van een kleine baai me rotsen en water.
Het gras van de rough is van een bepaald type, niet al te hoog, maar de bal zakt er ver in weg, was wel goed uit te slaan. Er zijn ook diverse water tappunten langs de baan. Na hole 9 dichtbij het clubhuis voor een sanitaire stop, verder geen toiletten door de baan.
goed opletten vanaf welke Tee je speelt. de kleuren zijn anders dan in NL. speel je in NL van wit, dan is dat op Blue bay van goud/geel, Geel in NL = blauw, blauw in NL= wit, en rood = rood
de afstanden op de score card en op de borden zijn in yards, de PAR3 is gemiddeld 143m, de PAR4 is 333m en de PAR5 is gemideld 462 m. Langs de baan kon ik nergens markeringen vinden die iets zeiden over de afstand tot aan de vlag, dus een golfhorloge of rangefinder is geen overbodige luxe.
Op de baan kom je regelmatig luguanen en mooie vogels alsmede flamingos.
Ik heb ook op Old Quarry/Santa Barbara gespeeld en als ik eerlijk ben vind ik die baan mooier.

richard.kunst | 23-11-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

De baan wordt steeds beter en dat geldt vooral voor de greens de landscaping etc. Geholpen door lekker veel regen ligt de baan er super groen bij. Wel op de fairways blijven anders heb je een probleem.
Spectaculaire holes! Geniepige holes onder afschot! Je moet de baan meer gespeeld hebben om die uitdagingen te leren beheersen.
De teeboxen zijn zeker een punt van verbetering. Vele zijn niet vlak en zeer onregelmatig.

robert.bruens | 15-11-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Ik heb deze baan al vaak gespeeld, maar hij wordt steeds beter. Door slim om te gaan met het klimaat, worden nu greens aangepast met beter gras. Daardoor nu wisselende greens, maar de greens die al klaar waren waren super. De baan zelf is met de nieuwe holes erg gaaf vind ik. Risk en reward, gewoon goed te spelen. Daarna een drankje op het terras, met lekkere borrelhappen. Heel erg leuk. Als je gewoon een leuke golfdag wil hebben, is dit je baan. Driving range kan wat beter.

arvidmunz | 11-09-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooi baan in een heerlijke omgeving. Wij hebben er gespeeld na een aantal regenbuien dus alles was groener dan groen. Greenkeepers druk aan het werk om boel bij te houden wat erg goed is gelukt. Greens snel en uitdagend. TOP.

robinhuyser | 21-07-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Geen moeilijke baan om te spelen maar wel uitdagend. Vriendelijke caddiemasters.

FransWinters | 12-03-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke uitdagende baan, wel buggy aan te raden vanwege de warmte. Niet al te formeel, we konden gemakkelijk starttijden vervroegen als we er toch al waren, men deed niet moeilijk.

margreethbergman | 11-03-2020 | review: Blue Bay Curacao Golf

Geef ook een beoordeling van Blue Bay Curacao Golf

Schrijf een beoordeling voor Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort