logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Denemarken

Golfen in Denemarken

Golfen is wellicht niet het eerste waar men aan denkt als Denemarken ter sprake komt.Toch heeft dit Scandinavische land de nodige golfbanen. In Jutland zijn de meeste banen te vinden....
lees verder >>

Golfen in Denemarken

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Funen

2

1

2

Jutland

24

2

18

1

19

4

1

Kopenhagen

1

1

1

Læsø eiland

1

1

Noord Seeland

3

3

1

2

West- Seeland

1

1

Zuid- Seeland/ Møn

1

1

1

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Sommige banen moeten het van hun omgeving hebben, sommige van een goede lay-out. Ribe zit in de laatste categorie. Het is een parkbaan met prachtig ontwerp. Sommige holes kennen een dubbele route. Een veilige lange of een iets meer risicovolle korte. Risk and reward. Fairways zijn redelijk breed, maar daarnaast is hoog helmgras dat de bal bijna altijd doet verdwijnen.
Het baanonderhoud is uitmuntend. Prachtige strakke fairways, greens als biljartlakens, mooie soms verhoogde teeboxen, grote bunkers en strakke vijvers. Het clubhuis is meestal onbemand, maar er is een koffieautomaat en zelfs een biertap voor 30kronen.
Voor slechts 300 kronen speel je 18 holes en met Golfhafted krijg je 50% korting. Een koopje voor deze mooie baan. Wij waren er met onze camper en als greenfee speler mag je ook nog eens gratis overnachten.

Rudy | 30-08-2021 | review: Ribe Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

De laatste dag van een 5-daagse golftrip door Denemarken en dan met name Jutland. Lubker golf resort is zoals het er staat een resort. Een hotel met kamers en veel vakantiehuizen langs de baan.
Er zijn drie lussen: Sand, Sky en Forest. De baan is ontworpen door het bureau van Robert Trent Jones II. Een gerenommeerde ontwerper van banen over de gehele wereld. Gespeeld de Sky-Forest combinatie. De baan in absolute topconditie met mooie groene fairways en snelle gladde greens. De baan en het resort behoort tot de top van Deense banen. Van de 5 banen gespeeld tijdens de Deens golftrip deze toch de mindere voor mij. De sky baan heeft zeker mooie holes maar voor m’n gevoel niet veel variatie en echte wow holes. De Forest interessanter dan de 1e Sky negen maar helaas daar een aantal prachtige holes die dan een beetje ontsierd worden door de huizen die er langs staan. Ook opvallend de overdreven lange par 5 holes op het moment dat je kiest voor de 57 (zwarte) tee. Dan is de baan zo’n 5700 meter, voor NL-begrippen een lange par 72, maar heb je wel par 5 holes van 556 en 561 meter. En dan korte par 4 holes van 283 en 272 meter om mee te eindigen. Voor het gevoel klopt dat dan niet. Kies je voor de “normale” 54 tee dan zijn beide par 5 holes nog steeds respectievelijk 522 en 537 meter. Naast de twee andere van 444 en 470 meter. Je eindigt dan met par 4’s van 259 en 256 meter. Voelt een beetje als een gimmick. De Sky en Forecs holes die voor het centrale gebouw liggen hebben veel moerasachtige gebieden. Bal die richting uit is kansloos. Die ga je niet terugvinden. Prijs door de weeks voor 18 holes is 400 DKK wat ongeveer 55 euro is. In het weekend gaat het al naar de 75 euro.
Oefenfaciliteiten waren prima en ontvangst vriendelijk. De dag dat we er speelden, de weersvooruitzichten niet super, waren er niet veel mensen in de baan. Ben je, door de weeks, in de buurt dan zou ik zeggen ga er spelen. De kwaliteit is hoog, maar er liggen mooiere golfbanen in Jutland.

birdie300yards | 16-08-2021 | review: Lübker Golf Course (Golf Resort Nimtofte) / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Dag drie van een week trip Denemarken. Op het programma de New Course van Himmerland. De baan waar het Deens Open gespeeld wordt als wedstrijd van de Europese tour. Er is ook nog een 18 holes Old Course.
Op de televisie al aantal keer deze baan gezien en dan ziet de baan er niet zo speciaal uit. Open holes in wat lijkt een licht glooiend landschap. Mmmh, in het echt ziet er toch wat anders uit. Wederom een geweldige baan in een sterk glooiende landschap. Niet echt door de bossen maar hier er daar toch wat beschutting. Ook hier af toe flinke kuitenbeiters. Klimmetjes op de fairway of op weg naar de volgende tee. Een baan waar als de wind opsteekt het lastig is om te scoren. De rough hier behoorlijk hoog. De ballen worden gemakkelijk opgeslokt. Tussen sommige holes een stuk lopen. Dat en de hoogteverschillen maakt dat een buggy te overwegen is. Strategische diepe bunkers en water kunnen een score snel om zeep helpen. Eerst nadenken voordat de driver uit de tas komt. Hole 10 en 16 zijn de opvallende par 3 holes. Hole 17 een par 4 waarbij het schot naar en op de green exact moet zijn. Links een vervelende bunker en rechts een afgrond naar het water. Dat bunker schot dus niet te hard anders verdwijnt de bal rechts tussen de rode palen.
Greens waren niet supersnel werd gezegd. Stimp 9 wat daar traag is. Geloof me je wilt ze niet sneller. De lijntjes zijn zeer subtiel en een bal gaat gauw langs de hole en nog een metertje verder. Een drie put staat zo op de kaart.
De driving range hier een beetje tegenvallend. Voor een “Academy” niet echt van hoog niveau. En bij een green fee van 90 euro mogen de ballen wel gratis zijn en het birdie boekje inclusief.
Himmerland is een echt golf resort met een hotel en heel veel vakantiehuisjes. Die huisje liggen trouwens aan de buitenkant van de baan dus je loopt niet tussen de huizen door. Her restaurant is groot en daardoor wat minder gezellig. Eten drinken kan je er prima.
Ga je golfen in Denemarken dan ook deze op de lijst zetten. Niet echt goedkoop maar zeker de moeite waard. Misschien een nachtje lokaal slapen en beide banen spelen.

birdie300yards | 14-08-2021 | review: Himmerland Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Dag twee van een Deens golfavontuur. Holstebro Golfklub. Een baan met twee locaties: Rastad en Storadalen. Gespeeld de Skovsbanen bij de Rastad locatie. Hier ligt een pareltje. Wat een fraaie bos baan! Elke hole nog mooier dan de andere. Glooiend, af en toe een kuitenbeiter, door het bos waar het niet altijd echt breed is. Deze baan heeft de mooiste par 3 (in 2017) en dat is op hole 3 inderdaad al meteen een plaatje.
De holes liggen lekker ruim in het landschap. Je hoort of ziet weinig van andere flights. Zoals gezegd de ene hole nog fraaier dan de andere. Af en toe wel wat blinde slagen en dan is de golf app of het birdie boekje wel handig om te hebben.
Er zijn een goed aantal punten in de baan waar je de drinkfles kan bijtanken. De faciliteiten zijn prima. Ontvangst vriendelijk. Er was hulp beschikbaar om te betalen via de automaat. Je scorekaart komt dan netjes eruit met de verschillende tee afstanden en het juiste aantal slagen. Door de glooiingen en daarmee soms langere afstanden, dan wat de kaart zegt, is het raadzaam om een juiste tee te kiezen. Ga niet meteen voor de backtee. Kleuren hebben ze niet maar afstanden. De 59 tee voor de heren is moeilijk genoeg. Hole 16 bijvoorbeeld is dan een par 5 van 500 meter. Wees dus zeker welke tee je kiest.
Er ligt ook nog een 9 holes Parkbanen en een P&P korte baan. De driving range is ruim van opzet en de ballen ook hier gratis. Clubhuis is niet echt modern maar voldoet om na afloop een drankje te doen en iets te eten.

birdie300yards | 13-08-2021 | review: Holstebro Golfklub-Parkbahn / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Een prima onderhouden golfbaan, goede greens, afwisselende holes. De driving range is wel behoorlijk open, grenst zonder afscheiding aan sommige holes. Ontvangst was allerhartelijkst, met een leuke goodybag voor de gastspelers.

diederikludwig | 12-08-2021 | review: Sct. Knuds Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Heuvelachtige golfbaan met een aantal blinde teeshots naar brede fairways, vrij trage greens maar alle greens wel zelfde tempo. Afwisselende lay-out, gratis ballen op drivingrange. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

chrisbombay | 26-07-2021 | review: Aarhus Golf Club / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Een golfer op vakantie wil de eilandbaan natuurlijk uitproberen. De eerste holes liggen vlak aan zee waardoor de wind er vrij spel heeft. En waaien kan het er! Een paar holes verderop wordt je omsloten door vooral berkenbomen en valt de wind ineens weg om bij hole 9 terug te komen. De fairways zijn redelijk breed, maar er zijn voldoende water-, zand- en rough-hindernissen om aan je score te knagen. Vanwege de zandige ondergrond zijn de fairways erg gevoelig voor droogte. De greens zijn zonder uitzondering wonderschoon. Prachtig egaal groen en strak. Zeker is dat ze de greenkeeper in ere moeten houden daar op Laeso. De holes 6 en 16 delen een supergrote green met voor elk een vlag.
Het clubgebouw is helaas gesloten en er valt dan ook niks te eten en te drinken. Dat komt omdat de uitbater zich heeft vertild aan de bouw van een fors aantal huisjes voor golfers. Eind 2019 brak het financiële lijntje meteen gevolgd door corona.
Ben je niet lid van een Deense club dan heb je geen toegang tot het reserveringssysteem en moet je telefonisch een starttijd vastleggen. Je betaalt via een automaat in de entree van het clubgebouw waarop je je starttijd kunt selecteren. Als er dan na betaling geen greenfeebewijs en scorekaart verschijnt omdat het papier op is, dan kun je maar beter niet al te vroeg beginnen (overkwam ons 1x). De drie keer dat we er speelden was er trouwens geen marshal te zien.
De club heeft onverwacht veel leden omdat het voor veel golfende vakantiegangers voordeliger is om lid te worden in plaats van 3x in de week een greenfee te betalen. Er komen veel Zweedse en Duitse toeristen.

flyvet | 17-06-2021 | review: Læsø Seaside Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

[no motivation]

soren5543 | 07-06-2021 | review: Holstebro Golfklub-Parkbahn / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

En flot natur og man spiller tæt på vandet, flotte tee-steder og banen i rimelig tilstand, desværre var greens dårlige da de var blevet prikket og der var kørt med noget, som lavede dybe spor på greens, det trækker ned på min bedømmelse af Møn golfklub.

Michael Serop | 13-05-2021 | review: Møn Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt zeer mooi. Alles netjes en goed onderhouden, alleen de greens zijn niet in goede staat. Heel veel bunkers, maar leuk in de baan verwerkt. Sommige ook echt onzichtbaar in de hole. Aanrader deze baan.

patriciadebrabander | 19-09-2020 | review: Møn Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Enjoyed the days play at Henne golfclub with my wife Yvonne
The fairways where in very good condition for this time of the year, same for the greens, not quick but very
consistent
Did not play the par 3 course, but they have a good putting and pitching green available near the first tee.
Was very challenging course management wise playing the course with a lot of wind today.
Pity no discount for pga pros, but at 300kroon pp still very good value.

petercantrell | 16-09-2020 | review: Henne Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst super vriendelijk ontvangen bij de receptie. Oefenfaciliteiten (driving range ballen gratis) waren in zeer goede conditie. Een zeer uitdagend glooiende baan met prachtig liggende greens en uitzicht op het water. Mede door de wat hogere rough kan het in wat nattere maanden zachte ondergrond zijn. Maar daar hoor je niet te liggen.. hmm.. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

Aukje | 14-09-2020 | review: Royal Oak Golf Club / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Receptie vriendelijk en een leuk systeem voor de uitgifte van de scorekaarten. Hier staat gelijk bij hoeveel slagen je meekrijgt conform je eigen handicap. Oefenfaciliteiten zijn goed. Clubhuis is ook voldoende.
Hole 1 van forest is wel gelijk een uitdaging. Je moet een carry hebben van minimaal 180 meter om droog te blijven. Dat is in ieder geval gelukt. Hole 2 is dan ook een gehele andere uitdaging, namelijk een zwaar bewaakte green door links en rechts grote bunkers.
Tweede negen speelde we Sand en deze is vooral gekenmerkt door smallere doorgangen richting de green.
Het weer was echter nogal dominant aanwezig in de vorm van veel wind en een beetje regen. Indruk is wel dat dit een mooie baan is.

bert snippe | 09-09-2020 | review: Lübker Golf Course (Golf Resort Nimtofte) / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan in een mooie omgeving. De moeite waard om heen te gaan.

treesdingjan | 09-09-2020 | review: Læsø Seaside Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

9 holes wit zijn gaaf,9 holes geel is saai. Rood is nergens meer te vinden, volgens mijn Duitse flightgenoot wordt daar nu vol gebouwd aan vakantiehuizen. De bouw is niet storend voor het spel, zal zeker heel mooi worden. Onderhoud van de baan is uitmuntend. Ik had meer verwacht hier, leuk om te spelen maar ik rij er niet voor om.

Kliff | 07-09-2020 | review: Holmsland Klit Golf / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

1e 9 waren zonder veel beleving... wel hele brede fairways en veel ruimte.. we hadden eerst hole 10 tot 18 gelopen, die waren echt heel variërend.. leuke baan, en wat een vriendelijke man en gastvrij bij ontvangst.

patriciadebrabander | 07-09-2020 | review: Holmsland Klit Golf / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

De Garia Old Course gespeeld; op de teeboxen geen borden met informatie over de holes: heb dit zeer gemist; kreeg de indruk dat men zelf meer aandacht heeft voor de nieuwe 18 holes, die ook voor de European Tour is gebruikt. Onderhoud kan beter op de Old Course. Het is een groot complex en daardoor een beetje onpersoonlijk.

amteitsma | 17-08-2020 | review: Himmerland Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

The course is on its best: well maintained fairways and aprons, very firm and fast greens. Good training facilities and a very well equiped golfshop. The only disappointment was the restaurant could not serve a meal for us, unless they had prepaired dinner for about twenty members.
A lot of activities for members, young & old(er).

habetsmr | 12-08-2020 | review: Varde Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen golfbaan waar we zeer gastvrij werden ontvangen. De oefenfaciliteiten zijn prima, de shop heeft veel te bieden. De baan is goed onderhouden, mooie fairways en snelle greens.
Er staan borden bij de afslag, maar een baanboekje is wel handig.
Jammer dat we na ons rondje golf niet konden blijven eten, de keuken bleek alleen geopend voor een groep die een wedstrijd speelde.
I.t.t. de vorige keer is deze baan niet meer aangesloten bij Golfhäfted.

annemiekeb | 12-08-2020 | review: Varde Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Dankzij behulpzame leden lukte het ons om een starttijd te boeken; dat is in het weekend wel lastig, als zowel de shop als het secretariaat gesloten zijn.
De baan is afwisselend, de eerste negen zijn beduidend langer dan de tweede. Jammer dat het baanboekje niet overal de juiste informatie geeft.
Er is een grote drivingrange, met gratis ballen, die overigens wel aan vervanging toe zijn.

annemiekeb | 02-08-2020 | review: Ribe Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Good course in fine condition. The designers could have done more with the land though, the par 3 course occupies the best piece of land next to the lake; instead they could have made a couple of fine holes for the big course there. And why did they make most of the bunkers blind hazards? Still very worth playing, don’t get me wrong!

chrisbombay | 01-08-2020 | review: Møn Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Zeer fraai in duin/bos gelegen glooiende golfbaan met grote, uitstekende greens en goed onderhouden en gemaaide fairways. Hoger gras en lage heide zijn alom aanwezig en zo gauw je de fairway echt mist heb je een fors probleem: onvindbare bal, deels ook omdat door glooiend terrein je vaak niet kunt zien waar de bal buiten de fairway belandde.
Omdat de baan in het boslandschap aangelegd is, lijken de holes wel veel op elkaar: gras, met de (semi)rough hoog gras, heide en bos in afwisselende hoeveelheid.
Clubhuis is inmiddels gemoderniseerd en -zeker voor Deense begrippen- is er ruime keus aan eten en drinken. Het blijft overigens een vreemde gewaarwording dat de gemiddelde Deense golfer met een sixpack bier de baan in gaat.
Een goed caddy boekje ipv een app zou de baan voor de niet-leden wat begrijpelijker en makkelijker te overzien maken.

habetsmr | 31-07-2020 | review: Esbjerg Golf Klub-Marbæk Course / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan ligt in een groot natuurgebied, dat grenst aan de Wadden (die je niet kunt zien overigens). De ontvangst is zeer vriendelijk. Er zijn mooie oefenfaciliteiten, een grote drivingrange (met gratis ballen), een putting green en een chippinggreen. Het terras van het clubhuis kijkt uit over hole 1, hole 9 en hole 10.
Er zijn twee lussen van 18 holes te spelen.
Er is heel veel rough, kniehoog gras waarin je nauwelijks je bal kunt terug vinden. Dat maakt het spelen niet echt gemakkelijker.
De baan is overigens wel heel goed onderhouden, met vlakke tee-boxen, mooi gemaaide fairways en snelle greens.

annemiekeb | 31-07-2020 | review: Esbjerg Golf Klub-Marbæk Course / Denemarken

Beoordeling met 3 sterren

De baan was erg nat deze periode dus dat kostte meters. Waren provisorische teeboxen op te verre afstand van de reguliere teeboxen. Bewegwijzering in de baan erg summier en mis de afstandpalen; neem dus baanboekje bij receptie mee. Of het aan de periode van het jaar ligt of niet maar de baan kan beter onderhoud gebruiken. Greens net bezand maar soms te hobbelig om uit te spelen. Jammer want wel een aardige baan met lichte glooiing, uitdaging mag meer. NB mijn Garmin pakte nog niet de nieuwe baanindeling rondom hole 8/9. Een gewoon leuke ronde voor mooi najaarstarief.

E.L.M.O. | 31-10-2019 | review: Gyttegård Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 3 sterren

Dit is een eenvoudige baan met weinig uitdaging. Alleen hole 16 is hierop een uitzondering. Meeste holes zijn rechttoe-rechtaan of een dogleg. De greens waren uitermate slecht (niet gemaaid) en hobbelig.
De greenfee viel mee, slechts 200 kronen. (oktober).

Mooseman | 30-10-2019 | review: Gyttegård Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Een vriendelijke baan die goed te spelen is in het najaar. Meters krijg je niet kado, de baan is vochtig maar goed bespeelbaar. Fairways en greens zijn erg mooi maar lig niet in de rough, dan heb je problemen. Greenfee via computer ter plekke aan te schaffen en je kaart wordt geprint met juiste hcp. Niemand aanwezig in clubhuis, alles op vertrouwen. Leuke taluds om te kijken hoe je flightgenoot afslaat. Mooie vergezichten over omgeving.

E.L.M.O. | 23-10-2019 | review: Henne Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 3 sterren

Dit is een eenvoudige baan met weinig uitdaging. Veel doglegs en een paar blind shots. De greens waren verschrikkelijk traag. ☹️ Bijzonder was dat er niemand in het clubhuis aanwezig was. Alles is selfservice!
Bier is selfservice en er is zelfs een greenfee ‘automaat’!

Mooseman | 22-10-2019 | review: Henne Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Zeer vriendelijke ontvangen door de dame op het kantoortje/receptie/golfshop. Op het parkeerterrein stonden erg veel auto’s geparkeerd dus we vreesden niet te kunnen spelen. Geen probleem, we konden gewoon starten vanaf hole 1, het bleek om een regionale ‘herendag’ te gaan die met shotgun was gestart. Greenfee prijs en buggy zeer betaalbaar.
Op hole 1 toch wat opstart problemen door de vele herenflights voor en achter ons. We werden echter (wij speelden met zijn tweeën) op iedere hole heel netjes voorgelaten. Dit zorgde in het begin voor wat onrust in ons spel maar na een hole of 7 waren we iedereen kwijt en konden we heerlijk rustig spelen en genieten van de mooie baan. En de baan is de moeite waard: mooie teeboxen, prima fairways en mooie en snelle greens. Bij iedere hole een mooie overzichtsfoto van het verloop van de hole, ballenwasser en een bankje. Regelmatig out of bounds (vooral linkerkant) en een hoge rough rechts dus opletten. Af en toe kwam er water of een bunker in het spel en soms een blinde afslag. Erg leuk ontworpen en dat maakte het een groot plezier om hier te spelen. Terug in het clubhuis (verbouwde boerderij/schuur) inderdaad een biertje kopen bij een automaat. Maar even gezellig gezeten tussen de vriendelijke Denen. Zeker de moeite om hier te spelen!

rikkie | 19-08-2019 | review: Ribe Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens een weekje zeevissen, ook nog de plaatselijke golfclub onveilig gemaakt. Wat een prachtige baan! Veel heuvels, hoge afslagplaatsen en geaccidenteerd terrein! Zin in een biertje? Gewoon wat geld achterlaten en een biertje uit de vitrine pakken... vertrouwen! Enige punt van kritiek waren de twee par 3's te weten de 12e en de 16e. Dit waren wat mij betreft gemankeerde blindholes - lees niet leuk als je de vlag niet kan zien terwijl de afstand nog geen 120 meter is. Ben je in de buurt? Spelen!

patricklangendoen | 09-08-2019 | review: Langelands Golf Klub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen baan en uitstekend onderhouden. Hele mooie greens en brede fairways. Handig omdat het hier aardig kan waaien. Gastvrije ontvangst. Veiligheid is af en toe een puntje. Soms liggen tee's en greens dicht bij elkaar.

chrisfrowein8 | 04-08-2019 | review: Møn Golfklub / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan goed onderhouden, greens aan de trage kant. Europese tour heeft hier gespeeld en dat is te merken. Ruime fairways en een aantal spannende holes.

drwdewit | 22-07-2019 | review: Silkeborg Golf Club / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

De baan en faciliteiten zijn erg indrukwekkend. Horeca wat minder.

hans01 | 20-05-2019 | review: Silkeborg Golf Club / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

De linksachtige baan gelopen, wit en rood. Het is een vlakke baan met toch veel uitdaging i.v.m. het water en begroeiing. Deze linksbaan is link?. Blijf op de fairway. Dan is deze baan goed te bespelen. De wind is hier zeker een factor om rekening mee te houden. Baanmanagement is wel een vereiste. Een mooie afwisselende zeer goed onderhouden baan met top Greens. Ben je in de buurt, zeker aan te raden om te bezoeken.

JanvdB | 15-05-2019 | review: Holmsland Klit Golf / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Skoven/ parken gespeeld, waarbij gelijk gezegd moet worden dat Skoven de mooiere lus is. Veel smalle holes in de bossen, met de nodige hoogteverschillen ook. Minpunt was dat sommige greens op deze lus wel in mindere staat waren. Ook de wegbewijzering was bijna niet bestaand. De oefenfaciliteiten waren prima, alsmede de driving range..

splinterboel | 12-05-2019 | review: Vejle Golf Club / Denemarken

Beoordeling met 4 sterren

Voor een topbaan had ik snellere greens verwacht.
De holes liggen prachtig gesitueerd.
Ontvangst in de shop voor de greenfee was perfect.

m.van.oploo | 17-04-2019 | review: Silkeborg Golf Club / Denemarken

Golf links in Denemarken

Deense Golf Union