logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Verenigde Staten  >  Oregon

Golfen in Oregon

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Oregon

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag op de North course gespeeld. Wat een geweldige baan! Dit is echt wat je van golf verwacht als je in de usa gaat spelen! Ik werd met 3 spelers in een flight gezet, bleken allemaal Marshalls te zijn! Erg toffe heren met goeie tips om de holes af en toe goed aan te vallen! Mocht je hier ooit spelen bedenk je dan dat de par 3s zich langer spelen dan ze lijken en aangegeven staan! Betaalde $84 voor 18 holes, range en buggy! Is aan de hoge prijs maar het geld meer dan waard! Het uitzicht naar het clubhuis op hole 18 en hoe je hem aanspeeld is echt geweldig! Enjoy!

frenkie_p | 29-08-2019 | review: Reserve Vineyards & GC (Cupp Course) / Oregon

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige baan met super vriendelijke medewerkers! Alle courses op deze baan spelen zich leuk en zijn een perfecte weergave van hoe golf er in de usa uit ziet! Ik heb deze baan afgelopen week 3 keer gespeeld en ga volgende week zeker nog een paar keer!

frenkie_p | 22-08-2019 | review: Meriwether National GC, North/South Course / Oregon

Beoordeling met 3 sterren

Wat goed is is gauw verteld. De golfclub dateert uit 1923. Dat betekent een karakteristiek clubhuis, qua architectuur. De lay-out van de baan is mooi en het terrein staat vol met majestueuze oude bomen. De fairways en de greens zien er goed uit. De buggy was ook oké.
Wat beter kan? De bewegwijzering ontbreekt ; geen informatieborden op de tee boxen; slechte paden vol kuilen; een clubhuis waar sinds 1923 nauwelijks onderhoud aan is verricht, noch van binnen noch van buiten; een geboekte tee time die niet bekend is; een starter die verre van vriendelijk is.

tenbergesmits | 01-07-2018 | review: Rose City Municipal GC / Oregon

Beoordeling met 4 sterren

De lay-out van de baan is prachtig. De eerste 9 holes liggen ten oosten van de 101; de tweede 9 ten westen. Dat betekent eerst 9 holes bos; daarna hoor je het ruisen van de Pacific en soms zie je hem ook. Het is echter geen links course Onderhoud van de baan is prima; de buggy’s zijn uitstekend.
Eigenlijk geen verbeteringen te suggereren.

tenbergesmits | 29-06-2018 | review: Salishan Spa and Golf Resort / Oregon

Beoordeling met 4 sterren

Waarschijnlijk is dit de baan die nu heet Coos Golf Club. Deze baan dateert uit 1923 en is een jaar geleden gekocht door een nieuwe eigenaar. Er is veel achterstallig onderhoud in de gebouwen maar er is en er wordt hard gewerkt aan het herstel van de baan. De lag-out is ronduit prachtig. De greens zijn in goede staat; de fairways nogal droog en een beetje dor. De routing is soms niet helemaal duidelijk. Er zijn wel goede paden voor de buggy. En die is niet overbodig want de baan is heuvelachtig en de fairways zetten je door hun accidentatie vaak op het verkeerde been. Heel uitdagend dus. En zo dicht onder de kust speelt de wind ook een grote rol. De gastvrijheid is heel groot. Wij betaalden voor 18 holes $ 50,- per persoon. De buggy kostte $ 34,- voor ons beiden. Deze baan is echt de moeite waard!
Het adres luidt: 93884 Coos Summer Lane in Coos Bay, Oregon.

tenbergesmits | 28-06-2018 | review: Coos GC / Oregon

Beoordeling met 4 sterren

Ook hier is het clubhuis de “ misser”: totaal geen sfeer en uitstraling. Alhoewel de lunch heerlijk was en de bediening prima.
Maar dan die golfbaan. Ronduit een juweel. De ligging, in de canyon van de Crooked River is prachtig, het onderhoud van de bovenste plank. De fairways en de greens gemanicuurd (en de greens dus razend snel...); de rough en de greens zijn lastiger dan zij lijken.
Op de golfbaan leeft veel wild. De herten en de marmotten zijn zo vertrouwd met de spelers dat zij niet eens weglopen. Uitstekende buggies met prima bewegwijzering onderweg. Kortom: een heel positieve ervaring.

tenbergesmits | 22-06-2018 | review: Crooked River Ranch Golf Course / Oregon