logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Polen

Golfen in Polen

Je zou het niet denken, maar golfen heeft in Polen al een lange traditie. In 1923 werd de eerste 9-holes golfbaan geopend en momenteel kan op zon 18 banen worden gegolfd. De meeste golfbanen...
lees verder >>

Golfen in Polen

 C   D   L   M   P   S   u   W   Z 

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Central Bohemia

1

Dolnoslaskie

1

1

1

Lodzkie

1

1

1

Lubelskie

1

1

1

Malopolskie

1

1

1

Mazowieckie

1

1

1

Pomorskie

5

1

4

2

3

Slaskie

3

2

1

2

1

ub"

1

Warminsko- Mazurskie

1

1

1

Wielkopolskie

2

2

2

Zachodniopomorskie

2

2

1

1

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Polen

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan.

henniemunsterman | 15-11-2020 | review: Golf Resort Konopiste / Polen

Beoordeling met 4 sterren

Het domein bij aankomst blijkt niet enkel een golfbaan maar ook een vakantieverblijf met groot zwembad en wat lijkt op een shop van Samsung met de gigantische reclamepanelen. Het clubhuis heeft iets kasteel achtig maar van dichtbij lijkt het eerder op een vergane glorie. Gastvrijheid was niet optimaal alsof ze hier niet graag buitenlanders zien komen en liever de lokale toeristen hebben. Eenmaal je clubhuis achter je laat en de iets wat nerveuse marshall hebt begroet kan de tocht beginnen. Wij speelden Radecky course. Een zeer mooi onderhouden baan. Fairways mooi gemaaid en de rough pittig en dik zoals op meerdere Tsjechische banen. Het water tussen green 1 en fairway hole 3 is kunstmatig aangelegd voor de besproeiing van de baan. Dit hadden ze mooier en beter moeten afwerken. Hole 4 is best een smalle en moeilijke par 5. Je krijgt echter aardig wat strokes op deze baan. Het is een echt een mooie baan. Speel ze zeker eens, maar ik twijfel toch of ik zou terugkomen. Het totaalplaatje heeft me niet helemaal overtuigd niettegenstaande de leuke baan. Btw greens waren niet zo eenvoudig! (Lees ik had aardig wat drie putts).

kristof8 | 25-07-2020 | review: Golf Resort Konopiste / Polen

Beoordeling met 4 sterren

Statig clubhuis. Topbaan, heuvelachtig en lang, maar goed te lopen, met uitstekende fairways en snelle greens. Echt een verrassing in Tsjechië. Het personeel mag alleen wel een lesje in klantvriendelijkheid krijgen. Maar dat mocht onze pret niet drukken.

JScheep | 05-08-2019 | review: Golf Resort Konopiste / Polen

Beoordeling met 4 sterren

Na een fijn bezoek aan Praag (hotel Elite, geweldig hotel in de binnenstad) waren we in een mum van tijd bij de indrukwekkende entree van Konopiste. Binnenin is het echter nogal verouderd, maar het terras is gezellig en biedt ook lekker eten. Wij konden alleen de D'Este baan spelen vanwege een toernooi op de oudere en schijnbaar mooiere Radecky baan. In een weidse, licht glooiende omgeving biedt de D'Este baan goed verzorgde, brede fairways en goedlopende, soms megagrote greens, maar slechts enkele holes (6,9 en 18) blijven je bij; de rest is wat meer van hetzelfde.
Ik wil hier wel apart even de geweldige service vernoemen die Mr. Lipa, de manager, ons heeft geboden door een door mijn vrouw verloren club, die zij later teruggevonden hadden, naar ons op te sturen. Complimenten voor deze niet vanzelfsprekende service.

devrieswagm | 25-07-2019 | review: Golf Resort Konopiste / Polen

Beoordeling met 4 sterren

Ontvangst efficient. Zeer rustig op de baan, bewegwijzering goed. Een driver is handig, maar met kortere slagen en handig baanmanagement kom je een heel eind. Een feest om op deze baan te spelen.

robmonique53 | 12-10-2018 | review: Krakow Valley Golf & Country Club / Polen

Beoordeling met 3 sterren

Baan is redelijk, verbeterpunten: algehele staat van het complex. Slechts 1 restaurant open.

cdvaal | 01-08-2018 | review: Golf Resort Konopiste / Polen

Beoordeling met 4 sterren

Vanuit Praag redelijk aan te rijden in een goed uur, wel over barre binnenwegen. We hebben de Este gelopen daar de andere in onderhoud was. Deze baan ziet er prachtig uit, gewoon zeer gevarieerd met goede fairways en mooie greens. Soms even goed kijken hoe te lopen, maar dat went snel. Heuvelachtig, dat wel, maar toch goed te doen met een trolley en van hole tot hole af en toe een klein wandelingetje. Een zeer aan te bevelen golfcourse. De andere 18 holes kunnen we niet beoordelen daar we die niet gelopen hebben, maar schijnt nog mooier te zijn. Nooit verwacht in Tsjechië zulke mooie banen te hebben.

john1 | 26-06-2018 | review: Golf Resort Konopiste / Polen