logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Canada  >  Brits Columbia

Golfen in Brits Columbia

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Brits Columbia

18

15

2

1

1

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan ligt tussen de wijnranken even buiten Kelowna. Geweldige ontvangst bij de receptie. Huurclubs stonden al klaar en je voelde je echt welkom. Ook bij de uitgifte van de buggy en op de driving range dezelfde vriendelijke Canadezen die belangstellend waren. De starter was zo behulpzaam dat ik even dacht dat hij ook voor me zou afslaan. Helemaal top. De baan is zeer gevarieerd. Veel hoogteverschillen. Buggy is aan te raden. Greens waren zo snel dat het leek of je op laminaat aan het putten was. Erg lastig. Baanonderhoud van topniveau. Veel variatie in holes maar geen waterhindernissen. Een voortreffelijke diner in het moderne clubhuis maakte de dag compleet. Wat een feest.

mhbmvanbeek | 03-09-2019 | review: Gallagher's Canyon Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan is een berg-bosbaan. Prachtig gelegen en erg rustig. Verplichte valet-parking. Drivingrange ligt 1 km verder die men met een transfer van de GC aangeboden krijgt. De eerste vier holes zijn lastig met name door de doglegs. Helaas kan het erg druk zijn, persoonlijke ervaring maar ook bevestigd door andere golfers. Er wordt geen HcP card gevraagd waardoor het golfersniveau tot grote opstoppingen leidt. Ze blijven zoeken en laten niet door. Vermoedelijk gasten van het fairmount hotel waarvan de baan is. De beste baan in Whistler.

hkusters | 31-08-2019 | review: Chateau Whistler GC / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Afgaand op de foto s dachten we dit wordt een geweldig golfervaring, maar om eerlijk te zijn de verwachtingen waren te hoog. Het is op zich een leuke golfbaan en de uitzichten op de oceaan zijn indrukwekkend (met name nabij hole 14), maar onderhoud baan is matig, het is druk en het clubhuis lijkt op een snelweg restaurant. Personeel is verder voorkomend en vriendelijk. Echt een pay and Play baan.

AndréHolland | 24-06-2019 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Wellicht had ik het geluk om de baan te mogen spelen twee weken voordat de Mackenzie Tour - PGA Tour Canada er te gast is maar de baan was in topconditie. Alle staff is vriendelijk en ik voelde mij erg welkom. De baan is prachtig gelegen in de bossen in de heuvels van Kelowna waardoor je veel hoogteverschillen hebt. De greens zijn redelijk geonduleerd en waren lekker snel. Een buggy is inbegrepen in de prijs en die heb je ook echt wel nodig. Voordelig spelen kan na circa 16.00 uur; je betaalt dan minder dan de helft.

DijkenVH | 28-05-2019 | review: Gallagher's Canyon Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige zeer afwisselende golfcourse, iets buiten Vancouver, gelegen in zeer mooie natuurlijke omgeving. We hadden deze golf geboekt per mail en dit liep perfect (contact was Brad Woods). Geen verrassingen ter plaatse. Eigenlijk hebben we evenveel genoten van de omgeving met prachtige verzichten als van de golfbaan. Hole 14 is een signature hole waarbij je naar de zee toe speelt.
Club house is perfect.

Hugo-Lasat | 26-07-2018 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 3 sterren

Leuke baan om een keer te spelen.

daisyveenstra79 | 27-06-2018 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia