logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Canada  >  Brits Columbia

Golfen in Brits Columbia

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Brits Columbia

18

15

2

1

1

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan ligt tussen de wijnranken even buiten Kelowna. Geweldige ontvangst bij de receptie. Huurclubs stonden al klaar en je voelde je echt welkom. Ook bij de uitgifte van de buggy en op de driving range dezelfde vriendelijke Canadezen die belangstellend waren. De starter was zo behulpzaam dat ik even dacht dat hij ook voor me zou afslaan. Helemaal top. De baan is zeer gevarieerd. Veel hoogteverschillen. Buggy is aan te raden. Greens waren zo snel dat het leek of je op laminaat aan het putten was. Erg lastig. Baanonderhoud van topniveau. Veel variatie in holes maar geen waterhindernissen. Een voortreffelijke diner in het moderne clubhuis maakte de dag compleet. Wat een feest.

mhbmvanbeek | 03-09-2019 | review: Gallagher's Canyon Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan is een berg-bosbaan. Prachtig gelegen en erg rustig. Verplichte valet-parking. Drivingrange ligt 1 km verder die men met een transfer van de GC aangeboden krijgt. De eerste vier holes zijn lastig met name door de doglegs. Helaas kan het erg druk zijn, persoonlijke ervaring maar ook bevestigd door andere golfers. Er wordt geen HcP card gevraagd waardoor het golfersniveau tot grote opstoppingen leidt. Ze blijven zoeken en laten niet door. Vermoedelijk gasten van het fairmount hotel waarvan de baan is. De beste baan in Whistler.

hkusters | 31-08-2019 | review: Chateau Whistler GC / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Afgaand op de foto s dachten we dit wordt een geweldig golfervaring, maar om eerlijk te zijn de verwachtingen waren te hoog. Het is op zich een leuke golfbaan en de uitzichten op de oceaan zijn indrukwekkend (met name nabij hole 14), maar onderhoud baan is matig, het is druk en het clubhuis lijkt op een snelweg restaurant. Personeel is verder voorkomend en vriendelijk. Echt een pay and Play baan.

AndréHolland | 24-06-2019 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Wellicht had ik het geluk om de baan te mogen spelen twee weken voordat de Mackenzie Tour - PGA Tour Canada er te gast is maar de baan was in topconditie. Alle staff is vriendelijk en ik voelde mij erg welkom. De baan is prachtig gelegen in de bossen in de heuvels van Kelowna waardoor je veel hoogteverschillen hebt. De greens zijn redelijk geonduleerd en waren lekker snel. Een buggy is inbegrepen in de prijs en die heb je ook echt wel nodig. Voordelig spelen kan na circa 16.00 uur; je betaalt dan minder dan de helft.

DijkenVH | 28-05-2019 | review: Gallagher's Canyon Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan in Whistler, de wintersportplaats van Canada. Ontworpen door jack nicklaus. Helaas gespeeld in enorm bagger weer. Baan doordrenkt. Regen met bakken uit de hemel. Hierdoor niet optimaal kunnen genieten van deze baan. Indruk echter positief. Mooi clubhuis met zeer goede keuken. Mooie shop. Vriendelijke jongemensen, veel uit Ierland! Kleine range, gratis ballen. Kleine oefen/ship green. Holes lopen deels langs huizen die vrij dichtbij staan. Wel mooie lay-out. Compacte baan met vooral op tweede 9 vrij lange holes.

bartjeslokop | 16-09-2018 | review: Nacklaus North GC / Brits Columbia

Beoordeling met 5 sterren

Fantastisch gelegen golfbaan. Verschrikkelijk snelle greens. Gastvrij en vrij prijzig. Bediening is top. Geen douches!

patrickaltorf | 10-08-2018 | review: Chateau Whistler GC / Brits Columbia

Beoordeling met 5 sterren

Fantastische golfbaan. Mooi verwerkt in de glooien van de Coast Mountains.
De tees zijn niet goedkoop maar in de plaats krijg je een goede service. Een golfkar is verplicht maar het is ook werkelijk nodig door de afstanden en de vele hoogteverschillen.
we hebben ook een set golf clubs gehuurd. Die zijn van hele goede kwaliteit (Tailormades)
De golfbaan is een echte ballenvreter. Tijdens de eerste banen moet je over een riviertje. Soms heel smal. De par 3 vergen een zekere nauwkeurigheid.

hansvg | 28-07-2018 | review: Chateau Whistler GC / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige zeer afwisselende golfcourse, iets buiten Vancouver, gelegen in zeer mooie natuurlijke omgeving. We hadden deze golf geboekt per mail en dit liep perfect (contact was Brad Woods). Geen verrassingen ter plaatse. Eigenlijk hebben we evenveel genoten van de omgeving met prachtige verzichten als van de golfbaan. Hole 14 is een signature hole waarbij je naar de zee toe speelt.
Club house is perfect.

Hugo-Lasat | 26-07-2018 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 3 sterren

Leuke baan om een keer te spelen.

daisyveenstra79 | 27-06-2018 | review: Furry Creek Golf & Country Club / Brits Columbia

Beoordeling met 4 sterren

De bekende architect heeft er weer een mooi en uitdagend en afwisselende baan van gemaakt. De baan was in uitstekende conditie. Goede en vriendelijke ontvangst door de marshal op hole 1. Langs de baan prachtige villa's, echter niet storend voor het spel.
Prima restaurant voor zowel lunch als diner.
Alles een echte aanbeveling.

klokkie | 21-06-2018 | review: Nacklaus North GC / Brits Columbia