logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  TunesiŽ

Golfen in TunesiŽ

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Tunesie

11

10

1

2

6

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in TunesiŽ

Jerry Smit

Beoordeling met 5 sterren

Hammamet Golf Course - Citrus La Foret ( TunesiŽ )

Ik kom hier al jaren in de winter/voorjaar. Beste baan in Tunesie, slechts 2,5 uur van Schiphol. Het is 2x 18 holes, dus lekker afwisselend. In sommige hotels krijg je fikse korting op de greenfees. Tip: Neem een caddie; kost weinig en scheelt je zeker 10 putts op de zeer snelle greens! Voor mij de topper voor wintergolf.

Anton Verhees

Beoordeling met 4 sterren

El Kantaoui Golf Course ( TunesiŽ )

Deze baan gespeeld in januari 2010. In het geheel niet druk. De baan lag er prachtig bij met mooie uitzichten. Er was voldoende uitdaging en is zeker een aanrader.

Toon van Winden

Beoordeling met 3 sterren

Tabarka Golf Course ( TunesiŽ )

De Tabarka-course ligt gedeeltelijk in een bos, deels tussen rotsen en in de duinen, bij een aantal holes aan de Middellandse Zee. De baan is volledig volgroeid, er is hier geen sprake van jonge aanplant de bossen zijn hier volwassen en het struikgewas is dicht en moeilijk toegankelijk. Dat is een lust voor het oog maar heeft uiteraard ook zijn nadeel: als de bal door een onverhoedse beweging hier buiten de fairway bijvoorbeeld in dat struikgewas belandt moet hij vaak als verloren en bijna altijd als onspeelbaar worden beschouwd. Net als het landschap rondom (Tabarka ligt in de uitlopers van het Atlas-gebergte) is de baan behoorlijk geaccidenteerd. Vaak betekent dat dat er blinde schoten geslagen moeten worden niet alleen bij doglegs, ook bij rechte holes omdat dan vaak weer even een heuveltje ďgenomenĒ moet worden. De holes bij zee zijn feitelijk het meest spectaculair qua geboden panorama en vaak ook om te bespelen omdat daar de zeewind zich nog behoorlijk in het spel kan mengen.

lotty

Beoordeling met 4 sterren

Hammamet Golf Course - Jasmine ( TunesiŽ )

prachtige baan,prima onderhouden!Vriendelijk en behulpzaam personeel!Geef ze een dinar en ze doen alles voor je!Bevolking is erg arm!

Golf touroperators TunesiŽ:

Executive Golf Travel

3D Golfvakanties