logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Caribisch Gebied  >  Aruba

Golfen in Aruba

Aruba: tee time spot met toekomst

Stel je voor! Op Texel een volwaardige 9 holes baan, een 18 holes champignonship baan en een nieuwe 27 holes baan in voorbereiding. Texel zou gelijk...
lees verder >>

Golfen in Aruba

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Aruba

4

1

1

2

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Aruba

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige en uitdagende woestijnachtige links golfbaan met hoogteverschillen en fraaie vergezichten naar de zee. De vrijwel constante windkracht 4 uit het noordoosten is een belangrijke tegenspeler. Alle vijf par 3 holes zijn pittig vanwege lengte, wind en benodigde carry om een parasiet te maken. Belangrijkste verbeterpunten zijn: 1. driving- rangeballen (teveel van absurd slechte kwaliteit),2. Teeboxen (veelal klein en niet vlak) 3. Prijs-kwaliteitverhouding.

Datra.jd | 25-12-2020 | review: Tierra del Sol / Aruba

Beoordeling met 4 sterren

9 holes baan waarbij de windrichting belangrijke invloed heeft op een ronde met 2 uitdagende par 5 holes en par 3 over water. Teeboxen relatief klein en niet vlak, fairways en rough prima green met relatief veel kale plekken (schimmel). Buggy is verplicht en inbegrepen bij de greenfee. Desalniettemin prijs-kwaliteitverhouding matig, zeker voor 9-holes baan.

Datra.jd | 16-12-2020 | review: The Links at Divi Aruba / Aruba

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige baan goede fairways zeer goede greens meer dan prachtige ligging en uitdagend vanwege oa de wind.

lfmmmes | 10-02-2020 | review: Tierra del Sol / Aruba

Beoordeling met 3 sterren

Bij aankomst alles goed geregeld. We hadden clubs gehuurd en die zaten klaar op de buggy, goede kwaliteit titleist clubs met fatsoenlijke flex. Ondanks de teetime konden we gewoon de baan in, het was niet te druk.

Op hole 1 gelijk mijn afslag tussen de geiten in. Leuke ervaring, de hele eerste negen lopen er geiten over de baan. Maar he hebt er geen last van, kom je bij ze in de buurt dan lopen ze rustig weg.

Belangrijkste onderdelen van de baan zijn wat mij betreft altijd onderhoud greens en layout van de baan. Beide waren hier top, maar de rest van het onderhoud was minimaal. Ol het oog lijkt het daarom een mindere baan dan Divi, ondanks dat het qua golf beter is.

Verder lekker spelen met de wind!

Prijs kwaliteit moet je niet naar kijken het is hier vakantie...

JasperB | 27-01-2020 | review: Tierra del Sol / Aruba

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan goed onderhouden maar niet zo uitdagend als terra del sol. Ondanks de droogte ligt de baan er prima bij. Mooie waterpartijen en vriendelijke mensen!

ejheme.com | 06-08-2018 | review: The Links at Divi Aruba / Aruba

Beoordeling met 4 sterren

Blijft een uitdagende baan en prachtig gelegen. Vergeleken 10 jaar geleden is het onderhoud dramatisch en ondanks de prijs blijft het een van mijn favorieten al is het alleen om het gevecht met de wind.

ejheme.com | 19-07-2018 | review: Tierra del Sol / Aruba

Beoordeling met 4 sterren

Slechts 9 holes die goed te spelen zijn. Na 14.30 uur onbeperkt spelen. Bijzonder gastvrij personeel on tegenstelling tot Tierra del Sol (zo arrogant)
Prima golfbaan met de eind als grootste tegenstander.

aridie | 04-02-2018 | review: The Links at Divi Aruba / Aruba

Beoordeling met 3 sterren

Veel te duur. Een aantal holes zijn uitdagend en verder is de wind de grootste tegenstander. Blijf om te golfen lekker in Europa, want daar zijn banen die vele malen mooier zijn en beter betaalbaar.

aridie | 04-02-2018 | review: Tierra del Sol / Aruba

Golf touroperators Aruba:

Executive Golf Travel