logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  KroatiŽ

Golfen in KroatiŽ

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

KroatiŽ

5

3

1

1

2

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Lovely course between the olive and grape orchards with nice sea view on some holes! For me the front nine are the nicest one, a.o. a long sweeping Par 5... friendly crew with a friendly ranger who taxied even our 10 & 11yrs old children with tired legs ūüėČ.

johandegendt | 05-08-2020 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 5 sterren

Ondertussen onze tweede thuis! Mooie golfbaan, ruim, uitdagend, hoogte verschillen, water, alles is aanwezig!

SlegersJo | 08-07-2020 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige, goed onderhouden baan. Ook in/na deze droge periode nog prachtig groene fairways. Holes met voor ieder wat wils. Jammer dar er in de baan geen mogelijkheid is om extra water te tappen. Op 1 of 2 holes wat last van stank van nabijgelegen vuilstort.

gerardvanwandelen | 28-08-2019 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Tweede keer gespeeld, eerder in 2017. Baan lag er dit keer geweldig bij. Teeboxen zijn goed, fairways mooi groen evenals de greens. Deze zijn wisselend traag. Leuk aangelegde cours met veel variatie. Up-Hill, down-Hill en doglegs naar links en rechts. Het is de enige “echte” baan in Istrie en zeker waard te bespelen.

PStrijbosch | 24-08-2019 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, afwisselend en op sommige holes zeker uitdagend. Goed onderhouden, zelf na een warme droge zomer.
Een buggy is geen luxe, zeker voor de klim naar de 18e hole.
Clubhuis is mooi aangelegd maar ietwat sfeerloos.

crugtenj | 20-08-2019 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Een van de weinige volledige golfbanen in Kroatië. Wij waren daarom al snel tevreden. De baan is prima maar na het spelen zijn er geen holes die zijn bijgebleven. De greens lagen er redelijk bij maar hadden veel pitchmarks. De snelheid van het restaurant was helaas zeer onder de maat, wij moesten onze tee-tijd verzetten omdat we nog op de (ruim op tijd) bestelde lunch zaten te wachten.

michiel72 | 05-08-2019 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke ontvangst. Werd snel geholpen en advies om geen 9 maar 12 holes te lopen ivm liggen tov clubhuis. Baan is erg heuvelachtig en daardoor krijg je mooie vergezichten. De holes waren prima onderhouden. Zowel greens, fairways als de tee-boxes lagen er goed bij. In verband met de warmte reed er een medewerker rond met koele dranken.

jeroenoe | 05-06-2019 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 5 sterren

Baan nog steeds in ontwikkeling. Nieuw clubhuis bijna klaar en bijzonder mooi. In de baan hier en daar groot onderhoud. Tee boxes en fairways uitstekend waar je bal op het gras ligt. Greens uitdagend. Onderhoud is zeer goed en nauwkeurig met mooi aangeharkte bunkers en mooie scheiding tussen fairway en rough. Waterpartijen zijn uitdagend. Hier en daar moet je zuiver zijn maar vaak is het risk rewarded. Al met al een baan die je niet mag missen.

jaapvandiermen | 25-04-2019 | review: Zagreb Golf and Country club / KroatiŽ

Beoordeling met 3 sterren

In mei 2015 schreef ik mijn eerste review over deze golfbaan op Leadingcourses en gaf ze na 4 keer spelen een 7,1 als cijfer. In 2016 speelde ik er opnieuw en lag de baan er opnieuw (aardig) goed bij. Vorig jaar niet geweest en nu in september 2018 opnieuw gespeeld. Wat is er in hemelsnaam gebeurd op Adriatic Golf in Umag. "Katastrofe, " riep mijn Oostenrijkse flightgenoot uit Wenen. Hij cancelde na de ronde gelijk zijn teetime voor de dag erop. Op de incheck-balie stond een geplastificeerd klein A4 formaat briefje dat er wat GUR was op een aantal holes. GUR? De baan stikte van de plaatsen waar ze op een wel zeer krakkemikkig manier met het onderhoud bezig waren. Maar de meeste fairways, waar niet gewerkt werd, waren knollentuinen en de greens kunnen ook wel een opknapbeurt gebruiken. Het woord catastrofe is nog zacht uitgedrukt voor de ooit zo mooi onderhouden baan. Nee, het plezier was er snel af. En ook geen excuses van tevoren of een aangepast greenfeetarief of een gratis drankje voor de ellende op de baan. Nee, gewoon 525 Kuna greenfee innen (omgerekend 70 Euro). Een schande en deze club niet waard(ig). Daarom dit keer ook een review in mineur. Helaas. Want ik speel er graag, de baan ligt fantastisch ingebed in het landschap en ik betaal graag voor een goed onderhouden golfbaan. Adriatic Golf: take care!

henktenoever | 21-09-2018 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Nice course, well maintained and with green fairways. Considering the reviews of 2017, the fairways we’re now in good shape and greens we’re fast. The course is pretty hilly, so a handy cart or E-trolley is very welcome. The training possibilities are OK, driving range is available as well as a putting/chipping green. The driving-range balls are pretty expensive (4 eur almost), though one gets 40 balls. The restaurant is fine (we had a great lunch) as well as the clubhouse, though the total building has a bit of an office look-and-feel. Pricing is average, not cheap, not expensive (appr 60 eur for a greenfee).

wimtendam | 12-09-2018 | review: Kempinski Golf Adriatic / KroatiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Baan heet tegenwoordig Riverside golf Zagreb, de baan is overgenomen door andere eigenaar. Er wordt volop gewerkt om de baan verder te verbeteren en het gaat er echt fantastisch uitzien. Je hebt weinig hinder van de werkzaamheden. Greens, fairways en tee-boxes zien er allemaal prima uit. Zowel voor de hoge als de lage handicaps valt hier genoeg te doen. Als lage handicapper kun je risico's nemen bij waterpartijen die je als hoge handicapper kunt omzeilen. Als je in de buurt ben een absolute aanrader.

gton | 26-06-2018 | review: Zagreb Golf and Country club / KroatiŽ