logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Verenigde Staten  >  Colorado

Golfen in Colorado

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Colorado

Beoordeling met 4 sterren

Een vriend van mij had hier al eens gespeeld en raadde mij aan om hier te gaan spelen als ik in Denver was. Het is een mooie baan. De opzet is vrij Amerikaans. Brede fairways, snelle grote greens en weinig rough. De panoramische uitzichten zijn indrukwekkend.
Ik had een starttijd voor mij alleen, echter haalde ik al snel andere groepen in. Uiteindelijk heb ik verder gespeeld met 2 leden. Zij wisten mij enorm veel te vertellen over de omgeving. Na de ronde hebben we nog wat gedronken, waarbij de Amerikaanse gastvrijheid en openheid naar voren kwam. Het clubhuis is vrij donker, maar wel aangenaam. Wat ik altijd weer bijzonder vind bij dit soort banen, is het personeel dat zorg draagt voor jouw plezier, door middel van clubs schoonmaken, je tas uit de auto halen en zorgen dat je om niets verlegen zit. Voor een Nederlander misschien niet wat ongemakkelijk, maar het heeft zeker zijn charme.

blueiced56 | 02-10-2019 | review: Ridge at Castle Pines North / Colorado

Beoordeling met 3 sterren

Deze Golfclub ligt rond Denver tussen een aantal snelwegen in. Verwacht geen mooie vergezichten of waterpartijen, op de back nine (‘the Creek’) loopt wel riviertje tussen en door de fairways. Er zijn drie lussen van 9 holes, ik speelde Babe Lind en Creek. Terwijl Babe Lind redelijk eenvoudig speelt met brede fairways is Creek iets technischer en uitdagender. Het onderhoud van de baan is top, goede fairways en snelle greens. Voor aanvang van je rondje wordt je een vriendelijke uitleg verschaft door de starter. Conclusie: Je kan hier leuk rondje spelen maar verwacht geen topbaan, daarvoor is het kader iets te beperkt.

WimVL | 03-08-2018 | review: John F. Kennedy Golf Club, West/Creek Course / Colorado