logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  AziŽ  >  Vietnam

Golfen in Vietnam

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Vietnam

9

8

1

6

2

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Vietnam

Beoordeling met 4 sterren

Al een aantal keren gespeeld... heet M. Links, maar eerlijk gezegd is de naastgelegen DaNang Golf Club (ontwerp van Greg Norman) meer links-achtig dan deze baan. En toch kiezen we weer voor deze baan. Onderhoud uitstekend, greens mooi en snel. Paden, caddies en buggies prima. Gewoon leuk om te spelen. Wel tussen de vele Koreanen door die hier naar toe komen om te golfen.

riens54 | 17-02-2020 | review: Montgomerie Links Course / Vietnam

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag Lotus en Palmcourse gespeeld, twee totaal verschillende banen met verschillend gras op de fairways! Eerst twee huursets opgehaald van wederom matige kwaliteit! Zonde, want het beïnvloedt wel je spel. De caddies waren vandaag super gezellig en van goede hulp. De lay-out van de baan is leuk maar niet echt uitdagend, de bunkers waren voorzien van goed zand en dus prima uit te spelen. Na negen holes een lunch in het clubhuis gedaan, dit was onderdeel van ons arrangement, heerlijk gegeten. Leuke ronde op een leuke baan!

JohnvdS | 05-11-2019 | review: Song Be Golf Resort / Vietnam

Beoordeling met 4 sterren

Mooie oude golfbaan midden in de stad. Prima ontvangst door onze caddies, de huurclubs zijn van matige kwaliteit maar de kennis van onze caddies was prima! Zeer goed in het oplijnen voor de puts op de green. De baan is goed onderhouden, en de lay-out van de baan is goed. De eerste negen gaat in 34 en de tweede negen in 38! Dus een pas 72. Na de golf nog wat gegeten in het clubhuis.

JohnvdS | 31-10-2019 | review: Dalat Palace Golf Club / Vietnam

Beoordeling met 4 sterren

Danang golfclub heeft nu drie lussen van 9 holes. Wij hebben vandaag negen oude en negen nieuwe holes gespeeld. Het verschil in baan is erg groot. De C-lus heeft veel water en is erg open, de B-lus is een mooie en goed onderhouden links waar ook best wat bos in staat. Het weer viel niet mee met veel regen! De twee dames caddies maakte er echter het meeste van en waren van goede hulp met het oplijnen op de green. Na afloop in het enorme clubhuis nog wat gegeten. Al met al een prima en goed onderhouden baan!

JohnvdS | 29-10-2019 | review: Danang Golf Club / Vietnam

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag de mountain course gespeeld. Mooie goed onderhouden baan die niet lang en niet moeilijk is. Wel leuk om te scoren. De greens zijn fraai maar niet snel. De caddies tijdens het golfen voegen niet veel toe! Gebrekkig Engels en zodra ze de tip hebben ontvangen is alle gastvrijheid weg, erg jammer. Met het bootje naar en van de golfcourse is leuk maar niet bijzonder.

JohnvdS | 24-10-2019 | review: Kings' Island Golf Course Mountain view / Vietnam

Beoordeling met 3 sterren

Paying for the green fee, the cart, the compulsory caddy, the range balls, the water! the rental clubs (60 €!) and after the round tipping the caddy, you should expect a lot in return...
Course design is good, holes nicely separated, bunkers have nice sand and overall quality is good.
Value for money? Almost...

chrisbombay | 04-12-2018 | review: Montgomerie Links Course / Vietnam