logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  SloveniŽ

Golfen in SloveniŽ

Min of meer verscholen achter de Alpen ten zuiden van Oostenrijk en ten Oosten van ItaliŽ vinden we het betrekkelijk nieuwe EU-land SloveniŽ. Het land telt inmiddels tien golfbanen...
lees verder >>

Golfen in SloveniŽ

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

SloveniŽ

8

3

5

2

1

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Voor vijf dagen een verblijf geboekt in de Kingshouse. Mooie hotel kamer met zeer goede service. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. In totaal vier keer de kingscourse gespeeld! Wat een baan is dat zeg. Alles klopt hier, het onderhoud van teebox fairway en greens is helemaal top! De greens zijn mooi geonduleerd dus een drie put ligt op de loer. De fairways zijn strak gemaakt met een mooie first cut! De rug is best taai en als je de hoge ruf raakt is het over en uit! Een verloren bal dus...! De baan is prima te lopen maar een buggy geeft wat meer rust aangezien je best wat moet klimmen tussen de holes. De oefen faciliteiten zijn ook top. Afslaan van gras met prima ballen, ook chip, put en bunkers zijn hier goed te oefenen. Na de ronde lekker op het terras een drankje en hapje doen, kwaliteit van het eten is zeer goed! Greenfee niet goedkoop maar daar krijg je veel voor terug, zeker in vergelijking met Nederland.

JohnvdS | 14-08-2020 | review: Royal Bled Golf & Country Club (King's Course) / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Wat een lastige baan is dit! Als je de kaart bekijkt denk je dat het een korte baan is, maar wel één met smalle fairways en veel bomen! De baan lag er prima bij, goed onderhouden en mooie best snelle greens. De eerste negen is een stuk lastiger dan de tweede, de driver kan op de meeste holes in de tas blijven. Ik zou wel een buggy adviseren want de hoogte verschillen zijn groot, zeker voor ons als NL die dat niet gewend zijn. Het clubhuis is wat saai, maar de bediening vriendelijk, de kleedkamer sober maar doeltreffend! Leuke baan om te spelen!

JohnvdS | 12-08-2020 | review: Arboretum Golf Course / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag de eerste keer op Royal Bled gespeeld. Na een prima overnachting en ontbijt in Kingshouse aan de baan om 9:00 tee time. Even inslaan op de driving range met gratis ballen en vanaf het gras wat altijd fijn is. Buggy genomen om de eerste keer wat relax door de baan te gaan. In koelbox gratis water en gevuld met ijsklontjes! Top service. In de baan ook op diverse plaatsen grote koelboxen met ijs en water flessen! De baan licht er super bij. Mooie tee box, fairway en greens, die overigens niet erg snel zijn. Het was ook nog eens erg rustig dus een heerlijke ronde kunnen lopen! Maar blijf op de fairway, anders ben je je bal kwijt h! Echt de moeite waard om te spelen.

unknown user | 11-08-2020 | review: Royal Bled Golf & Country Club (King's Course) / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Wat een leuke 18 holes. Ondanks het mindere onderhoud heb ik me ontzettend goed vermaakt op deze uitdagende baan. Greens waren ok, maar binnenkort wel een keer aan vervanging of groot onderhoud toe. fairways vol met onkruid. Ik was 3 ballen kwijt. Maar neem als beginner wel voldoende ballen mee. Hole 10 erg mooie par 3 met uitzicht op het kasteel tevens hotel Grad Mokrice.

info768 | 18-07-2020 | review: Grad Mokrice Golf Club / SloveniŽ

Beoordeling met 5 sterren

Een van de best onderhouden banen die ik ken. Vergelijkbaar met de Dutch en Bernardus. De baan zelf ligt mooi met uitzicht op het kasteel van bled en de Julian Alpen. Het ontwerp is top maar de greens zeer-, soms te uitdagend met stimp 10. Je tas wordt bij aankomst uit de auto gehaald en je krijgt je eigen locker in de kleedkamer. Je krijgt je eigen plekje op de DR, de ballen liggen al voor je klaar. Water tees pitchfork inclusief.
Service is perfect en vriendelijk.
Aanrader deze baan al moet je wel €150,- neertellen voor de greenfee. Maar dat moet op Bernardus ook.

info768 | 17-07-2020 | review: Royal Bled Golf & Country Club (King's Course) / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Een leuke baan met verassende holes. Iet wat rommelige parkachtige baan.

mirelalferink | 04-08-2019 | review: Ptuj Golf Course / SloveniŽ

Beoordeling met 3 sterren

Drivingrangeplaatsen waren slecht onder houden. Op sommige plekken kaal geslagen, elders het gras zo hoog als de rough. Baan is uitdagend met mooie maar trage greens.

jaapvandiermen | 23-04-2019 | review: Grad Mokrice Golf Club / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Wow, serieus wow. Wat een prachtige baan is dit. De staat van onderhoud is geweldig, de holes zijn goed ontworpen en de verderop liggende bergen vormen een meesterlijk decor. De recente renovatie was niet goedkoop (10 miljoen...), net als de greenfee dat niet is (€150,-) maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Een topbaan met bijbehorend serviceniveau. Piramides met ballen op de range, flesjes water op diverse plekken in de baan, potloodjes, pitchforkjes etc liggen voor het meenemen, alles is dik voor elkaar. Als er een minpuntje moet worden aangewezen dan is het dat de renovatie van de greens misschien een tikkie is doorgeslagen. De slopes zijn op veel greens zò enorm dat er maar weinig pinposities mogelijk zijn en het soms nagenoeg onmogelijk is bij de hole te komen. Schaaf er hier en daar een meter vanaf en de ambities om ooit een tourevent te hosten kunnen zomaar realiteit worden.

mpaehlig | 18-10-2018 | review: Royal Bled Golf & Country Club (King's Course) / SloveniŽ

Beoordeling met 4 sterren

Zlati Grińć ligt echt fantastisch tussen de wijnranken.
Een prachtige lay out. Na afloop heerlijk wijn proeven en drinken. Wat een genot.

w.p.dielis | 09-08-2018 | review: Slovenske Konjice Golf Course / SloveniŽ