logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Caribisch Gebied  >  Barbados

Golfen in Barbados

Barbados is optimistisch over de ontwikkeling van het toerisme vanuit Nederland, nu Martinair vanaf 29 maart wekelijks vanaf Schiphol rechtstreeks op het Caribische eiland vliegt. Barbados komt daardoor véél dichterbij. De nieuwe vluchten van martinair bieden ook mogelijkheden voor golfers die houden van de Caribische golfbanen. Op Barbados liggen schitterende golfbanen. Jaarlijks wordt Barbados door 600.000 toeristen uit de hele wereld bezocht. Barbados heeft een hoog percentage aan repeaters; veertig procent van alle toeristen komt binnen drie jaar terug.
Met de introductie van de directe vlucht vanuit Amsterdam, wekelijks op woensdag, is Barbados eindelijk ook voor de Nederlandse bezoeker onder handbereik. Het eiland heeft veel te bieden; van high class accommodatie en schitterende natuur tot Caribische droomstranden en een overvolle culturele evenementenkalender. En, last but not least, mooie golfbanen die het eiland tot een interessante golfbestemming kunnen maken.

Mede in verband met de verwachte toename van Nederlandse bezoekers, heeft het Verkeersbureau van Barbados een nieuwe Nederlandstalige website gelanceerd. Via www.visitbarbados.nl is veel informatie beschikbaar over deze Caribische vakantiebestemming. De website laat de bezoeker kennismaken met de highlights van het eiland, verschaft algemene bestemmingsinformatie, toont relevante touroperators en vliegmaatschappijen en biedt interessante aanbiedingen.

Golfen in Barbados

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Barbados

8

3

5

5

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Barbados