logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfreiswijzer.nl verloot golfreis naar Duitsland


Volgende week verschijnt de 250ste nieuwsbrief van Golfreiswijzer.nl. Om deze mijlpaal te vieren verloten wij een door Golftime Travel beschikbaar gestelde shortbreak voor 2 personen naar Duitsland.

Bezoekers van Golfreiswijzer.nl. die een review achterlaten op een golfbaan die ze gespeeld hebben dingen mee naar deze reis.
Dus,wilt u kans maken op deze prachtige shortbreak, ga dan naar de door u gespeelde golfbanen en vul de beoordelingsformulieren in. Dat kan tot zaterdag 25 januari 2014.

De shortbreak die Golftime Travel beschikbaar stelt, betreft een 2 Night Break in het Hotel Idingshof 4* (t.w.v. Ä400) in de grensstreek van Duitsland van:
- 2 overnachtingen in 2-pers. kamer inclusief ontbijt
- 2x diner
- 2 greenfees Golfclub Varus en Golfclub Gut Arenshorst
Varus Golfclub Duitsland
Golfbaan GC Varus is een baan waar iedereen zich thuis voelt, de gemoedelijkheid van deze golfbaan is zeer bijzonder. De baan is vrij vlak maar vergt goede techniek.

 Golfclub Gut Arenshorst Duitsland
Golfbaan GC Gut Arenshorst is een mooie golfbaan met veel waterhindernissen waardoor deze baan zeer interessant is om te spelen. Mooie vergezichten met als toppunt een oude vakwerkkerk aan de rand van de golfbaan.

Informatie over de shortbreak is te vinden op: Golftime Travel

De winnaar verblijft in Hotel Idingshof. Het hotel is landelijk gelegen vlakbij OsnabrŁck. U bent in dit hotel verzekerd van een gastvrij onthaal en persoonlijke service. Dit hotel is gevestigd in een mooie, geheel gerenoveerde herenboerderij uit de 15de eeuw. Het restaurant beschikt over een uitstekende keuken waar u na een rondje golf heerlijk kunt dineren.
Hotel Idingshof Duitsland
Informatie over het hotel kunt u vinden op:de website van het hotel.

Voorwaarden:

- De shortbreak wordt verloot onder bezoekers van Golfreiswijzer.nl die tussen 1 oktober 2013 tot 25 januari 2014 een of meerdere reviews hebben ingevuld bij een golfbaan die zij hebben gespeeld. Hoe meer reviews hoe meer kans op de reis.
- Deelnemers geven een werkend emailadres af bij de reviews.
- Deelnemers geven Golfreiswijzer.nl toestemming hun emailadres te gebruiken voor verzending van nieuwsbrieven.
- De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
- Golftimetravel is verantwoordelijk voor de uitvoering van de prijs. Golfreiswijzer.nl aanvaart geen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

28-10-2013