logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

365 dagen golf op 365 banen


Er zijn veel opvallende golfinitiatieven onder de Nederlanders. Dat van Arjan Vera spant in 2014 waarschijnlijk de kroon: in 365 dagen op minstens 365 golfbanen in Europa spelen.Na 20 jaar met veel plezier in de wereld van toerisme te hebben gewerkt besloot Arjan Vera een jaar eerder dat het tijd was voor verandering. Uit een gesprek met een carričrecoach kwam naar voren dat hij er goed aan deed iets te gaan doen met zijn vaardigheden. Door zijn liefde en aanleg voor sport (hij is onder meer ski-, duik- en zeilinstructeur geweest en speelde al jong op hoog niveau basketbal) werd gekozen voor een nieuwe uitdaging: Golf!
Er zijn veel opvallende golfinitiatieven onder de Nederlanders. Dat van Arjan Vera spant in 2014 waarschijnlijk de kroon: in 365 dagen op minstens 365 golfbanen in Europa spelen.

Het project

Arjan bedacht het project ‘365 Days of Golf’ en legde de lat gelijk zo hoog mogelijk: In 365 dagen wil Arjan op minstens 365 golfbanen in Europa spelen. Er wordt zo’n 12.000 kilometer gereden en er zullen 22 landen worden bezocht. Zijn uiteindelijk golfdoel is om op deze manier binnen een jaar Teaching Pro te worden. Na elke gespeelde baan wordt een verslag gedaan en de complete reis wordt gefilmd. Alles zal dagelijks te volgen zijn via diverse kanalen zoals het Youtube kanaal TourtravellersTV en de website wickerdgolfers.com. In april 2014 moet de reis gaan starten in Pisa, met een volle camper en samen met zijn vriendin.

Sponsors gezocht

Uiteraard komt er bij zo’n enorme onderneming heel wat kijken aan materiaal en organisatie. Alle hulp is meer dan welkom, ook financieel. Voor wie wil weten wat er nog nodig is voor deze reis heeft Arjan een wensenlijst opgesteld.

Kijk voor alle details over het ‘365 Days of Golf’-project op de website van Arjan: Arjanvera.nl.

01-02-2014