logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Turkish Airlines World Golf Cup Amsterdam finale


Andre Verhoef is winnaar in de Categorie B van de kwalificatieronde voor de Turkish Airline Wolrd Cup die in Amsterdam werd gehouden.

Donderdag 5 juni werd de Nederlandse kwalificatieronde voor de Turkish Airlines World Golf Cup 2014 gehouden op de International Golf Club. De World Golf Cup van Turkish Airline is één van de grootste amateurtoernooien met zeer aantrekkelijke prijzen. De winnaars kwalificeren voor de Grand Final die in november 2014 in Antalya, Belek, Turkije zal worden gespeeld.

64 spelers die allemaal persoonlijk door Turkish Airlines waren uitgenodigd, deden mee aan deze 19de kwalificatie voor het wereldwijde event. De wedstrijd werd gespeeld in twee handicap categorieën.

Robert Waasdorp en Andre Verhoef eindigden uiteindelijk in categorie a en b op de eerste plaats met een stablefordscore van 32 respectievelijk 34. Zij en de nummers twee gaan door naar de Grand Final in Turkije.
Robert Waasdorp is winnaar in de Categorie A van de kwalificatieronde voor de Turkish Airline Wolrd Cup die in Amsterdam werd gehouden.

Lucky draw

Ook voor Jaap Blank en Frank Witte was het een memorabele dag. Hun scorecard werd getrokken in de ‘Lucky Draw prijstrekking waar iedere kwalificatiedeelnemer aan “kon meedoen. Zij wonnen hiermee twee Business Class tickets en een zeven nachten verblijf in het vijf sterren Maxx Royal Hotel in Antalya.

“We willen iedereen die meegedaan heeft aan de Turkish Airlines World Golf Cup kwalificatie in Amsterdam feliciteren,” zegt Ahmet Sahin, General Manager van Turkish Airlines Amsterdam. “Het was een geweldige dag en onze winnaars, Robert en Andre hebben het heel goed gedaan. We kijken er naar uit om jullie in november in Antalya te mogen ontvangen.”

De kwalificatieronden voor de Turkish Airline World Golf Cup wordt over heel de wereld gespeeld. De eerste kwalificatie werd in maart in India gehouden. Daarna volgden landen als: Hong Kong, Zuid Afrika, Groot Brittannië, Zuid Korea, Japan, China, Spanje, Verenigde Staten, Portugal, Italië, Thailand, India, Frankrijk, Griekenland, Argentinië, Brazilië en Turkije.

De twee eindoverwinnaars van de Grand Final zullen spelen in de 2014 Turkish Airlines pro-am. Daarnaast genieten alle finalisten van een zevendaags verblijf in een all-inclusive hotel, twee golf rondes en VIP-pasjes van donderdag tot zondag voor de Turkish Airlines Open, het European Tour event met $ 7.000.000 prijzengeld.

Turkish Airlines, die onlangs werd uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa op derde achtereenvolgend jaar, lanceerde de Golf World Cup in 2013. Het bevatte 12 kwalificatiewedstrijden en werd gewonnen door de Chinese Han Liang. Zijn prijs was een pro-am met de nummer één van de wereld en 14-voudig kampioen, Tiger Woods, in het Turkish Airlines Open.

06-05-2014