logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen bij Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf


[Advertorial]

Geniet van golf. In de frisse lucht, in het betoverend mooie Harz-landschap. De 18-holes golfbaan van Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf is met zijn rustige ligging, glooiende heuvels en uitdagende greens, een bijzondere golfbaan. De baan ligt precies voor de toren van Parkhotel Schloss Meisdorf.

Een zeventig hectare groot terrein biedt golfers een zes kilometer lange wandeltocht met onder andere een ruim tienduizend vierkantemeter grote waterpartij, achttien hindernissen en diverse bunkers. Golfbaan Schloss Meisdorf bij het Van der Valk Parkhotel De langste hole, 523 meter, vormt gegarandeerd een uitdaging. Het clubhuis, in typisch Harzer-stijl gebouwd, is uitermate geschikt om na een rondje golf met familie, vrienden of zakenpartners op de dag terug te kijken. De golfbaan van Schloss Meisdorf laat het hart van elke golfer sneller kloppen en laat voor zowel beginnende, gevorderde en professionele golfers niets te wensen over. Het clubhuis biedt naast catering ook douche- en omkleedruimtes, caddyboxen en een pro-shop.

Neues Schloss

Kasteellandgoed

Parkhotel Schloss Meisdorf ligt aan de voet van burcht Falkenstein, midden in het romantische Selketal, aan de straat van de romantiek. Bij hetdrie en vier sterren hotel zijn zestig parkeerplaatsen, geheel kosteloos, ter beschikking. Het kasteellandgoed bestaat uit meerdere gebouwen, die slechts enkele meters van elkaar af liggen. De 83 wooneenheden liggen verspreid over vier gebouwen: het 'Neue Schloss', het 'Gräfliche Rentamt', 'Chalet Ludwig' en `Waldhotel Forsthaus`. De kamers zijn voorzien van douche/toilet, telefoon, gratis Internet, minibar en kluis (afgezien van de kamers in 'Chalet Ludwig'). In restaurant 'Altes Schloss' worden internationale en regionale specialiteiten geserveerd. In de gemoedelijke hotelbar kunt u onder het genot van een fruitige cocktail de dag afsluiten. Actieve ontspanning en sportief genoegen zijn te vinden oponze 18-holes golfbaan, op de speelplaats en in het zwembad met sauna, wellness- en beautygedeelte.


Omgeving

Honderden legendarische burchten en kastelen treft u aan in het woest-romantische Selketal. In de directe omgeving ligt de uit de elfde eeuw stammende burcht Falkenstein. Wie de kleine wandeling voor lief neemt, kan dit schitterende bouwwerk met eigen ogen aanschouwen. Vakwerkstad Quedlinburg ligt op slechts 16 km afstand van Meisdorf. De regio is optimaal geschikt voor zowel actieve- als ontspannende vakanties of als begeleidend activiteitenprogramma bij een zakelijk verblijf.

Meer informatie bij:
Parkhotel Schloss Meisdorf
Van der Valk GmbH
Allee 5, 06463 Falkenstein Harz OT Meisdorf
Tel. 0049 (0)34743 98 0
e-mail: meisdorf@vandervalk.de
www.meisdorf.vandervalk.de

Golf-Time-Arrangement
3 nachten, Aankomst dagelijks
• 3 x overnachting in een 2-pers. kamer
• 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
• Thee cadeau
• 3 x greenfee op de 18-hole-golfbaan Schloss Meisdorf (tijdens het verblijf)
• Gratis W-LAN po de kamer
• Gratis gebruik van sauna en zwembad
• Gratis parkeerplaats
vanaf € 199,00 per persoon in een 2-pers.kamer *** Chalet Ludwig
vanaf € 244,00 per person in een 2-pers.kamer **** Komfort

24-06-2015