logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Breakzy handige app


De zomergolfvakantie is in aantocht en dit is misschien hťt moment om de nieuwe app Breakzy te downloaden. Met Breakzy kun je zowel offline als online op weg naar de eindbestemming snel een goede sanitaire stop, een mooie speelplek voor de kinderen, een groot tankstation of een fijne overnachtingsplek vinden.

De app vindt duizenden stops die aan of dichtbij de snelweg liggen en bevat nu al meer dan 250 campings op routes in Duitsland en Frankrijk. Ideaal voor de volgende golfvakantie dus!

Met Breakzy kun je zowel offline als online op weg naar de eindbestemming snel een goede sanitaire stop, een mooie speelplek voor de kinderen, een groot tankstation of een fijne overnachtingsplek vinden

Hoe werkt het?

Breakzy werkt volgens een reviewsysteem. Bij iedere stop kan je als gebruiker een review achterlaten. Hoe meer reviews er toegevoegd worden, hoe meer stops een legitieme waardering hebben. Op deze manier wordt de app continu verbeterd. Breakzy is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play.
Breakzy is ook op Facebook en Instagram te volgen. Hier is binnenkort een liveverslag te bekijken van een spetterende roadtrip die twee redacteuren uitzenden, waarbij zij op de voet worden gevolgd bij hun reis naar Zuid Frankrijk.

24-05-2017