logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfresort voor liefhebbers van golf en strand


Argentario Golf Resort & Spa, het design hotel aan de Tyrreense zee in de pittoreske Maremma regio in Toscane, biedt liefhebbers van golf en strand een zeer aantrekkelijk 'Tuscan Summer Dream' arrangement.

Het pakket bestaat uit een rondje golf op de 18 holes par-71 6.218 meter lange baan met panoramische vergezichten over de Orbetello lagune, de Tyrreense zee en het schitterende heuvellandschap met zijn olijfbomen. Verder twee dagen strandservice inclusief parasol, zonnebedden en handdoeken bij een van de meest exclusieve beachclubs aan de Maremma kust met zijn adembenemende zandstranden en een welkomdiner in het alom geprezen Dama Dama restaurant op het Resort.

Argentario golf.

Bovendien kunnen de gasten dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, gebruikmaken van het wellness centrum, het buitenzwembad en in juli en augustus is er voor families met kinderen de Mini Club.
Prijzen voor het driedaagse arrangement in een tweepersoons Junior Suite beginnen bij 652,50 euro per persoon.

Zeilen

Daarnaast kunnen de zomergasten profiteren van 20 procent korting op zeillessen die gegeven worden door de prestigieuze Federal Sailing School van de zeiljachtclub Santo Stefano (YCSS). In de ochtend worden beginners en jonge kinderen de beginselen van het zeilen bijgebracht en in de middag zijn ze bedoeld voor gevorderden en volwassenen. De cursus duurt in totaal 15 uur, verdeeld over vijf dagen (maandag t/m vrijdag). In de ochtend van 09.30 tot 12.30 uur en in de middag van 14.30 tot 17.30 uur.
Liefhebbers van zee en zeilen kunnen via Argentario Golf Resort & Spa verder tot 22 juli het luxe zeiljacht 'Far Wind' huren. De boot, die plaats biedt aan maximaal tien personen, vertrekt uit de prestigieuze jachthaven van Cala Galera in Porto Ercole.

Argentario Golf Resort & Spa
Yacht Club Santo Stefano

De Far Wind ligt in de haven van Porto Ercole

12-06-2018