logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen rondom Bristol


In de afgelopen zes maanden is Golf Tourism England (GTE) relaties aangegaan met lokale toeristenbureaus in het land. Die zijn vaak heel effectief, maar hebben weinig expertise waar het om golf gaat. Zo is GTE een samenwerking aangegaan met Bristol.

In deze bloeiende stad in Wales bevinden zich een aantal zeer fraaie golfbanen, die goed vanuit het centrum van de stad bereikbaar zijn. Tel daar een dichtbij gelegen luchthaven bij op en Bristol is een geweldige locatie voor een 'City en Golf' break.

In de omgeving van Bristol liggen namelijk maar liefst veertig (!) golfbanen. Zoals de hoog gewaardeerde banen van Manor House Golf Club at Castle Combe of The Celtic Manor Resort, waar in 2010 de Ryder Cup nog gespeeld is en waar Joost Luiten in 2014 het ISPS Wales Open won. Tevens ook een flink aantal heel betaalbare, maar desondanks toch zeer fraaie en uitdagende banen, zoals de nog geen zes kilometer van Bristol gelegen Stockwood Vale Golf Club (green fee op maandag slechts £ 17,50 !) of de Cumberwell Park Golf Club, de enige in Wiltshire met 45 holes.
Er is dus meer dan voldoende keuze voor een korte of lange golfvakantie in en om Bristol.

Bristol

Foto:
Bristol is een bloeiende stad met heel veel golfbanen in de omgeving.

Celtic Manor Resort
The Manor House Golf Club at Castle Combe
Stockwood Vale Golf Club
Cumberwell Park Golf Club

03-07-2018