logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ontdek Castletown Golf Links


Het Engelse eiland Man is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. U vindt daar goed bewaard gebleven kastelen, een rijke historie inclusief die van de Vikingen, stroomtreinen, de TT motorraces, ongerepte natuur, fantastische restaurants die heerlijke lokale gerechten serveren en natuurlijkÖschitterende golfbanen, waaronder Castletown Golf Links.

De oorspronkelijk baan, die in 1891 door Old Tom Morris is ontworpen en later door McKenzie Ross gemodificeerd is, ligt op een schiereiland aan drie zijden omgeven door de Ierse Zee, resulterend in adembenemende vergezichten. Hee lang heeft Castletown Golf Links dan ook in de top-100 golfbanen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland gestaan en de kans is groot dat hij daar weer in terugkeert.
Eiland Man is goed te bereiken via de meeste luchthavens in het VK en Dublin en er gaan ook veerboten naar toe vanuit Liverpool en Heysham.

Castletown Golf Links

CastleTown Golf links. Golfbaan op Isle of Man

16-07-2018