logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Herfstbeleving in Finca Cortesin


Met onberispelijke baancondities, gecombineerd met een verbluffend decor en perfecte temperaturen, is de herfst voor veel golfers het favoriete seizoen. Al deze ingrediŽnten kunnen gasten verwachten als ze een luxe golfbeleving in het exclusieve Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa in AndalusiŽ, Spanje boeken.

Vermaard om zijn aandacht voor detail behoort Finca Cortesin, waar drie maal het Volvo World Match Play kampioenschap is gespeeld, tot de beste golfresorts in de wereld. De komende periode (boeken tot 31 december) biedt Finca Cortesin een keur aan mogelijkheden, van stay-and-play pakketten, clinics en golf plus culinaire belevenissen. Dit voor prijzen vanaf 840 euro (p.p) voor een driedaags verblijf.

Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa in AndalusiŽ, Spanje

Finca Cortesin, de eerste golfbaan in Spanje met milieuvriendelijk Bermuda gras, is nu in topconditie. In het afgelopen half jaar heeft het tal van prijzen gewonnen, waaronder 'Hotel van het Jaar' bij Preferred Hotels & Resorts. Dit jaar steeg de door de Amerikaan Cabell Robinson ontworpen golfcourse zes plaatsen en behoort nu tot de top-20 (19) in Europa.

Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa

17-07-2018