logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe golfpas Normandië


Normandië is door zijn relatief dichte nabijheid voor veel Nederlanders een populaire bestemming voor een korte of langere golfvakantie. Deze streek is de eerste in Frankrijk die nu een online golfpas introduceert. Online boeken levert een korting van 15 procent op.

Golf in Normandy is een netwerk van 35 golfbanen in die regio, die onder toezicht van het Normandische Toeristenbureau een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Met de nieuwe golfpas kan op twintig iconische banen in de regio gespeeld voor een gereduceerde prijs. Online boeken levert niet alleen 15 procent korting op, maar kan 24 uur per dag. Er kunnen dan drie green fees op minimaal twee van de twintig deelnemende banen worden geboekt. U kunt dan alleen spelen of met z'n tweeën.

Normandië is door zijn relatief dichte nabijheid voor veel Nederlanders een populaire bestemming voor een korte of langere golfvakantie. Deze streek is de eerste in Frankrijk die nu een online golfpas introduceert. Online boeken levert een korting van 15 procent op.===

Banen

De deelnemende banen zijn: Amirauté, Barrière de Deauville, Barrière Saint-Julien, Bellême, Cabourg-le-Hôme, Centre Manche, Champ de Bataille, Domaine du Golf de Clécy, Côte des Isles, Coutainville, Deauville Saint-Gatien, Dieppe-Pourville, Etretat, Garden Golf d'Evreux, Granville, Jumièges le Mesnil, Normandie Côte d'Albâtre, Omaha Beach, PGA France du Vaudreuil en Garden Golf de Rouen La Forêt Verte.

Golf in Normandië

25-07-2018