logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Asia Golf Asia Golf GuideGuide


GolfAsian heeft het voor golfers een stuk simpeler gemaakt om een droomgolfvakantie in Zuidoost-AziŽ samen te stellen met de nieuwe Asia Golf Guide.

De nieuwe, handige online gids biedt een bondig overzicht aan golfmogelijkheden in de regio met aparte secties voor Thailand, Vietnam, Cambodja, MaleisiŽ, IndonesiŽ, Myanmar, Laos en Singapore. Naast beschrijvingen en prachtige foto's van de voornaamste golfbanen op alle bestemmingen, zijn op de website ook meeslepende achtergrondverhalen met informatieve, kleurrijke en golf gerelateerde wetenswaardigheden over deze landen terug te vinden.
GolfAsian is de grootste golftouroperator van AziŽ; in 1997 opgericht in Bangkok. Het bedrijf heeft naam gemaakt met haar kennis over golf en de regio. Golf Asian is mede hierdoor al diverse keren in de prijzen gevallen. Zo werd het in 2017 uitgeroepen tot Asia's Best Golf Tour Operator.

Asia Golf Guide

18-08-2018