logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

The Dunloe Hotel & Gardens


Het onlangs vernieuwde en in april van dit jaar heropende vijf sterren The Dunloe Hotel & Gardens, uitziend op de beroemde 'Gap of Dunloe' in Killarney is een van de mooiste 'luxury' hotels van Ierland en ligt op slecht acht kilometer van het stadscentrum van Killarney.

Op het 25 hectare grote landgoed bevindt zich de ruÔne van Dunloe Castle uit de 12e eeuw en meandert de Laune rivier. Het hotel heeft 102 kamers, de meeste met een ruim balkon met prachtig uitzicht op de tuinen of de 'Gap of Dunloe.' Daarnaast beschikt het hotel over een 25 meter zwembad, sauna, stoomkamer, indoor tennisbaan en TechnoGym en kan men er vissen en paardrijden.

De zevende hole op Tralee.

Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor golfers. In de directe omgeving bevinden zich een aantal indrukwekkende links- en parkbanen. Tevens bevindt zich op het landgoed een helikopterlandplaats, zodat ook verder gelegen golfbanen goed bereikbaar zijn. Banen in de buurt zijn onder andere Ballybunion, Tralee ontworpen door Arnold Palmer, Dingle, Dooks, Old Head en Waterville. Op nog geen drie kilometer van Dunloe ligt onder aan de voet van Ierlands hoogste berg Carrauntoohil The Beaufort Golf Club. In de nabije omgeving bevindt zich ook de Killarney Golf and Fishing Club, in 2010 en 2011 gastheer van het Iers Open.

The Dunloe Hotel & Gardens
Ballybunion Golf Club
Tralee Golf Club
Dingle Links Golf Club
Dooks Golf Club
Old Head Golf Links
Waterville Golf Links
Beaufort Golf Club
Killarney Golf and Fishing Club

18-08-2018